Se caută căpșunari printre ieșeni pentru Spania și Portugalia
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Se caută căpșunari printre ieșeni pentru Spania și Portugalia

GALERIE
căpșunari
  • căpșunari
- +

Locuri de muncă prin intermediul Reţelei EURES pentru muncitori necalificaţi în agricultură la cules de căpşuni şi zmeură în Spania şi Portugalia 

EURES România dispune de 800 de posturi pentru muncitori necalificaţi în agricultură, la cules căpşuni în Spania şi 400 de posturi pentru muncitori necalificaţi care doresc să lucreze în Portugalia la cules zmeură.

Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au aptitudini fizice, capacitate de a munci, fără antecedente penale, cu experiență în agricultură (muncă în sere sau în agricultură), disponibilitate pentru muncă sezonieră, între 2 şi 3 luni. 

Salariul oferit este de 40 euro brut/zi în Spania şi de la 505 euro brut/lună până la 1192 euro brut/lună în Portugalia.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Iaşi, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi, strada Cucu, nr.1, telefon 0232254578, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate și pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conţine următoarele acte: 

- cererea tip (se completează la sediul agenţiei),

- copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni),

- adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „clinic sănătos/apt pentru muncă”.

- cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni),

- copie după actul de studii,

- CV în limba română,

- formular de înregistrare în limba română, transmis de firmele potugheze (se completează la sediul agenţiei).

Primirea dosarelor se face până la data de 20 decembrie 2015 pentru Portugalia şi 30 decembrie 2015 pentru Spania.

Selecţia candidaţilor va avea loc în luna ianuarie 2016.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Florin Cîţu, un politician cinic sau o marionetă?

Cosmin PAȘCA

Florin Cîţu, un politician cinic sau o marionetă?

Cîţu pozează în elevul cuminte, olimpicul şcolit în străinătate, care vrea să scape partidul de "golanul" Orban.

Filmuletul zilei

opinii

LINGVIŞTI

Codrin Liviu CUȚITARU

LINGVIŞTI

A fost un spectacol total, în urmă cu doi ani, la ultimul doctorat face-to-face la care am participat, doctoratul tînărului meu coleg Tristan Momela.

Mărgelele de sticlă

Bogdan ILIESCU

Mărgelele de sticlă

Învăţătoarea o întreabă pe fetiţa de 6 ani, la ora de desen: "Ce desenezi?"  Fetiţa răspunde: "Îl desenez pe Dumnezeu."  Învăţătoarea îi spune: "Dar nimeni nu ştie cum arată Dumnezeu." Iar fetiţa îi răspunde: "O să afle imediat!" (From Ken Robinson’s public talk at TED)

Angela

Nicolae TURTUREANU

Angela

Tot mai puţini cronicari, vechi şi noi. Tot mai puţini noi între noi, care mai respirăm duhul acelei împreună-lucrări, CRONICA VECHE numită. Şi tot mai multe punctele de suspensie.

pulspulspuls

Ne-a scris premarele: of, iar s-a înfierbântat asupra nopţii...

PULS

Ne-a scris premarele: of, iar s-a înfierbântat asupra nopţii...

Băbăeţi, sau măi fetelor care vă ocupaţi de mesajele publice ale premarelui, mai opriţi-l, măi, din beţia de cuvinte pe şefu’, că în ultima vreme o ia cam des pe ulei, mai ales când îl apucă actul ratat pe seară! Iaca, de-un par egzamplu, am văzut alaltăseară ditamai scrisoroiul destinat gazetei noastre şi semnat de premare, cântărind nu mai puţin de 3.300 de semne (aproape două file dactilo, pentru cei mai familiarizaţi cu bătrâna maşină de scris), în care am trântit căciula în vreo 3-4 rânduri de bătătură, râzând de stilul puerilo-ridicolo-comunist în care era redactată misiva, presărată ici-colo cu răutăţi sau jigniri clar învăţate de la amicul buhai şantajist. 

Caricatura zilei

30 km/h

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.