anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 29.05.2022

Se caută constructor pentru extinderea Urgenţelor de la Spitalul de Copii

GALERIE
licitatie, extindere, urgente, spital copii iasi
 • licitatie, extindere, urgente, spital copii iasi
- +

O licitaţie în acest scop a fost lansată ieri

 

Cu 25,5 milioane de lei finanţare, contractul de atribuire a lucrărilor de extindere şi dotare a Unităţii Funcţionale Regionale de Urgenţă de la Spitalul de Copii a fost scos ieri la licitaţie. Componenta financiară contează în proporţie de 85 la sută, iar diferenţa reprezintă punctajul acordat pentru perioada de garanţie. Finanţarea menţionată în anunţ este asigurată prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 8 - „Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale”, Prioritatea de investiţii 8.1,Obiectivul specific 8.2 „Îmbunătăţirea Calităţii şi a Eficienţei Îngrijirii Spitaliceşti de Urgenţă” Operaţiunea B - Unităţi de primiri urgenţe.

Titlul lung este comparabil cu termenul de execuţie: 17 luni. „Gândit iniţial doar la nivel de modernizare, cu o valoarea de maxim 6 milioane de lei, după discuţii avute la nivelul sistemului sanitar ieşean şi pentru a răspunde complet anvergurii urgenţelor pediatrice la nivel regional, proiectul primeşte sprijin de la Consiliul Judeţean cu asigurarea a încă aproape 19 milioane de lei pentru asigurarea cofinanţării şi a cheltuielilor neeligibile”, a explicat vicepreşedintele Marius Dangă. Suprafaţa desfăşurată a UPU va ajunge astfel la aprope 2.300 mp. Pentru o accesibilitate sporită, clădirea va avea la primul nivel o platformă pentru elicoptere. Înscrierile sunt aşteptate până pe 14 februarie, câştigătorul urmând să fie anunţat cel mai târziu în iunie.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

C-aşa-i în tenis!

Nicolae GRECU

C-aşa-i în tenis!

Englezii îl exclud pe Medvedev de la Wimbledon, ATP îl face lider mondial.

opinii

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (V)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (V)*

Românitatea mea este dată, în mod esenţial, de faptul de a locui în limba română şi de a accepta să fiu numit român. Restul ingredientelor ţin de opţiunile mele personale.

Cinematografie, mit şi ideologie

pr. Constantin STURZU

Cinematografie, mit şi ideologie

Pe 23 mai a debutat seria de evenimente “Ne vedem la Mitropolie”. Sala “Iustin Moisescu” a Centrului Eparhial din Iaşi se doreşte a deveni tot mai mult un spaţiu al prelungirii “prelegerilor” în “dialoguri”, în vederea întăririi “comuniunii”. 

„Comunismul primitiv”, o minciună vinovată şi frivolă

Aurelian-Petruș PLOPEANU

„Comunismul primitiv”, o minciună vinovată şi frivolă

În viziunea lui Marx, naraţiunea despre comunismul primitiv sună în felul următor: cândva, în timpuri imemoriale, proprietatea privată era necunoscută omului. Hrana era distribuită după necesităţi, iar toţi cei aflaţi în nevoie erau îngrijiţi. 

pulspulspuls

Iată cum votează corect online un conţilier local cu proiect imobiliar de avizat la Premărie!

Iată cum votează corect online un conţilier local cu proiect imobiliar de avizat la Premărie!

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, când ne gândim la prichiciul vetrei cel humuit şi când vedem cum se joacă unii aleşi locali cu motoceii imobiliari prinşi de horn de Mihăiţă, parcă nu prea ne saltă inima de bucurie.  

Caricatura zilei

Bronz specific

Editia PDF

Bancul zilei

La farmacie: - Un prezervativ, va rog. - Doar unul? - Da. Incerc sa ma las.

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.