anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 06.07.2022

Se caută manager pentru cea mai mare maternitate din Moldova. Economiştii, bineveniţi

GALERIE
cuza-voda-e1538305627714
 • cuza-voda-e1538305627714
- +

Consiliul de Administraţie al Maternităţii „Cuza Vodă” din Iaşi scoate la concurs funcţia de manager pentru următorii ani. 

Anunţul a fost publicat pe 20 mai, astfel că, în următoarea lună, potenţialii candidaţi vor avea posibilitatea de a vizita spitalul sau de a solicita documente relevante, necesare pentru a întocmi un plan de management. Dosarele de concurs se pot depune până pe 21 iunie 2022, urmând să fie verificate până pe 23 iunie.

Pe 28 iunie vor fi publicate proiectele de management ale eventualilor candidaţi care au fost admişi, iar pe 4 iulie acestea vor fi susţinute în faţa comisiei de concurs.

Eventualele contestaţii vor putea fi depuse pe 6 iulie, iar pe 8 iulie, la ora 15.00, vor fi afişate rezultatele finale ale concursului.

Candidaţii trebuie să fie absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii stabilite prin ordin al ministrului Sănătăţii, ori să fie absolvenţi ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ organizat într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, potrivit legii.

Totodată, se mai solicită 2 ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitate de lungă durată, conform legii, iar candidaţi trebuie să fie apţi din punct de vedere medical: fizic şi neuropsihic şi să nu fi împlinit vârsta standard de pensionare.

Candidaţii pot vizita maternitatea ieşeană pe 31 mai 2022, la ora 11.00, împreună cu directorul medical pentru a se informa despre problemele existente. În ultimii ani, Maternitatea „Cuza Vodă”, cea mai mare din Moldova, a fost condusă de economistul Robert Dâncă, fost preşedinte al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Iaşi, postul fiind ocupat tot prin concurs.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre cotele de gen

Despre cotele de gen

În principiu, nu ar trebui să ne iluzionăm că introducerea cotelor de gen ar perturba prea mult mecanismele clientelare care continuă să inspire, în România, recrutarea şi promovarea politică.

opinii

Noaptea de Sânziene

Florin CÎNTIC

Noaptea de Sânziene

Într-un răspuns adresat lui Şerban Cioculescu, care criticase Itinerariul său spiritual, Mircea Eliade spunea: „nu scriem un tratat asupra esenţei funcţiunilor spirituale; ci trasăm linii de orientare pe o hartă nelămurită”. Şi noi.

Visez, scriu... (I)

Radu PĂRPĂUȚĂ

Visez, scriu... (I)

Odată cu vârsta caut tot mai abitir lucrurile vechi, trecute şi aflate în derivă. Visez, scriu. Constat tot mai clar chestiunea asta. Mai bine zis, mai evident, mai pregnant, căci clar nu e nicidecum. Ba chiar înceţoşat, ca prin sită. 

Vacanţele muzicale de la Piatra Neamţ (I)

Alex VASILIU

Vacanţele muzicale de la Piatra Neamţ (I)

Însemnările de astăzi pot începe cu o întrebare: este bine că există pe meleagurile româneşti atâtea festivaluri? Răspunsul nu poate fi, în principiu, decât afirmativ. Deşi inflaţia acestor întâmplări (şi în domeniul artistic) poate slăbi interesul publicului, care nu mai percepe la adevăratele dimensiuni semnificaţiile de eveniment, există spaţiu de desfăşurare pentru oricine are idei interesante, originale.

pulspulspuls

Hopa: se conturează un tandem surpriză în politichia mâloasă de Bahlui!

Hopa: se conturează un tandem surpriză în politichia mâloasă de Bahlui!

Vă povesteam noi ieri aicea, stimaţi telespectatori, despre cum au apărut pe piaţa politichiei de Bahlui primele semne ale conturării unui viitor tandem de candidaturi Cejău-Premărie, în persoanele stimabililor Măricel-Mihăiţă. 

Caricatura zilei

Conferința lui Iohannis

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.