Se caută moaşe la Maternitatea „Cuza Vodă“
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 14.04.2021

Se caută moaşe la Maternitatea „Cuza Vodă“

GALERIE
moase
  • moase
- +

Maternitatea „Cuza Vodă“ din Iaşi organizează în această perioadă concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a cinci posturi de asistent medical sau moaşă, în cadrul secţiei Neonatologie II.

 

 Pentru ocuparea posturilor sunt necesare studiile postliceale sau superioare, iar vechimea nu este necesară. Proba scrisă va avea loc pe 4 iulie, ora 9.00, proba practică pe 10 iulie, de la aceeaşi oră, iar proba interviu pe 16 iulie, tot de la ora 9.00, la sediul unităţii. Pentru a se înscrie, persoanele interesate trebuie să prezinte un dosar de concurs care să conţină o cerere de înscriere, copie după actul de identitate, copiilor documentelor care să ateste nivelul studiilor sau alte altor specializări, adeverinţă care să ateste vechimea în muncă, cazierul judiciar, adeverinţă medicală şi curriculum vitae. Data limită pentru depunerea dosarelor este 26 iunie, ora 15.00, la sediul unităţii medicale. Detalii referitoare la condiţiile specifice, precum şi la bibliografia concursului sunt disponibile pe pagina oficială a maternităţii, iar relaţii suplimentare se pot obţine şi la numărul de telefon 0232/ 213 000, interior 191. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Eurocanapeaua

Lucian DÎRDALA

Eurocanapeaua

Ar trebui să ne aşteptăm, cât de curând, la o exprimare publică a coeziunii (regăsite) între doamna von der Leyen şi domnul Michel. Uniunea Europeană nu îşi poate permite să ofere adversarilor ei o satisfacţie precum demisia celui din urmă şi cu atât mai puţin să apară divizată în faţa interlocutorilor externi, fie ei prieteni sau rivali.

Filmuletul zilei

opinii

Un dosar sensibil: Mircea Eliade - Radu Gyr (V)

Florin CÎNTIC

Un dosar sensibil: Mircea Eliade - Radu Gyr (V)

Cum luna martie este legată de naşterea lui Mircea Eliade (13 martie 1907) vă propun un serial care pune câteva accente pe relaţia dintre acesta şi Radu Gyr, un scriitor controversat din cauza activităţii sale politice legionare, plecând de la corespondenţa lor din 1968-1969, aşa cum este ea păstrată la Colecţiile speciale ale bibliotecii Universităţii din Chicago.

De-a joaca

Radu PĂRPĂUȚĂ

De-a joaca

Mă trezisem brusc. Visasem ceva, ce?

În amintirea lui Constantin Munteanu

Alex VASILIU

În amintirea lui Constantin Munteanu

Aparent, despre cei buni la suflet, speciali, este uşor să scrii. Dar cuvintele se aşază încet, pe măsura discreţiei celui evocat acum, la despărţire.

pulspulspuls

Tanti Veorica lansează partid. Pe cine s-ar baza de la Iaşi?

Tanti Veorica lansează partid. Pe cine s-ar baza de la Iaşi?

Atenţiune, atenţiune, stimaţi telespectatori şi simpatice telespectatoriţe: prin anumite redacţii din ţară tropăie de câteva zile un zvonuleţ tare mălăieţ, care zice că madam Veorica, fosta şefă de partidoi, ar urma să lanseze în perioada următoare o nouă construcţie politică cu care să rupă gura târgului. 

Caricatura zilei

Mutare

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.