Se reiau spectacolele pentru cei mici la Bojdeucă şi în grădina Muzeului „Sadoveanu“

vineri, 12 iunie 2020, 20:59
2 MIN
 Se reiau spectacolele pentru cei mici la Bojdeucă şi în grădina Muzeului „Sadoveanu“

Compania „Andirino“ se va reîntâlni cu cei mici începând cu acest weekend la Bojdeuca lui Creangă. Iubitorii de teatru vor putea urmări trei spectacole, programate în toate zilele de sâmbătă din această lună.

 Astfel, copiii şi părinţii acestora vor putea participa la spectacolele interactive „Aventuri cu Păcală“, programat pe 13 iunie, de la ora 10, pe 20 iunie, de la aceeaşi oră, se va juca „O poveste descâlcită“, iar pe 27 iunie actorii vor prezenta spectacolul „Din lumea lui Minnie Mouse“. „E o bucurie să ne reîntâlnim cu publicul nostru la Bojdeuca din Ţicău, mai ales că în ultima perioadă cu toţii ne-am dorit să ieşim din cotidian. Vom prezenta spectacole originale la fel ca şi în anii trecuţi, în care personajele clasice de basm se regăsesc alături de personajele preferate ale copiilor din desene şi filme animate. Promitem că seria spectacolelor va continua şi cel puţin în luna iulie“, a declarat Andrei Ciobanu, regizor al companiei „Andirino“. Alături de spectacolele de la Bojdeuca din Ţicău, Compania „Andirino“ pregăteşte şi un proiect care se va derula în grădina Muzeului „Mihail Sadoveanu“.
 
Intitulat „Picnic cu teatru la Dumbrava minunată“, proiectul presupune spectacole în fiecare duminică din lunile iunie şi iulie, de la ora 11. În cadrul programului sunt pregătite piese de teatru pentru copii, show-uri de animaţie cu personaje din desene animate, ateliere creative, dar şi concursuri de comori. Pentru a putea participa la activităţi se recomandă purtarea măştilor pe toată durata spectacolelor. Preţul unui bilet la spectacole este de 10 lei, iar pentru participarea la ateliere se percepe o taxă de 20 de lei, care include şi materialele utilizate. Cei interesaţi pot face rezervări la numărul de telefon 0755.300.535.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii