Se sparge sau nu se sparge? Şi cu navetiştii ce ne facem?
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 16.05.2021

Se sparge sau nu se sparge? Şi cu navetiştii ce ne facem?

GALERIE
puls
  • puls
- +

Veşti noi despre sinatoarea de Iaşi Şoşoacă, stimaţi compatrioţi de pe tot rotogolul patriei, ba chiar şi dincolo de el, căci a votat-o şi pe acolo la greu lumea, nu-i aşa? 

Ei bine, ne spun sursele noastre din zona partidului condus de amicul lui Mihai Chirica (că doară nu aţi uitat că edilul de Iaşi l-a susţinut pe Simion la europarlamentare, zice lumea mai informată că împins de la spate de unii care-l mai conţiliază sau chiar păpuşează, de prin servicii, spunându-i că acesta-i un partid de viitor), ei bine, cică acest partid ar fi în pragul unui mare şi răsunător scandal intern.

Iar motivul ar fi taman ţaţa Şoşoacă de la Iaşi şi, ia-auzi ia: comportamentul ei considerat iresponsabil de colegi, ba chiar şi neconform cu statutul unui partid naţionalist şi creştin, aşa cum se vrea AUR. Iar problema zice-se că ar fi aşa de gravă că s-ar fi ajuns până acolo încât să se discute, doar ca idee de lucru, inclusiv despre expulzare din partid. Hm, nici nu ştii ce să zici: o fi de bine, o fi de rău? Vorba ceea: îmi pare băţ, mă bucur cârjă... Căci, deh, dar sinatoare de Iaşi tot rămâne.

Şantaj cu tăierea de pe listă la Spa-ul duhovnicesc

Şi dacă tot vorbim de sinatoarea Şoşoacă şi de şoşocăriile ei, nu se cuvine, iubiţi dreptcredincioşi, să nu pomenim întru vecinicie şi două vorbe despre cel pe care madama asta l-a apărat în instanţă, în procesele lui cu DNA, dar şi în prezentările antimască cu public numeros: mitropolitul de la Constanţa, Teodosie Şpagoveanu cum i se mai spune.

Iată, dragilor, ce susţinere pro-vaccin a prezentat alaltăieri acesta, spre uluirea tuturor, când a fost întrebat ce părere are despre vaccinare: „Nu că părerea, m-am documentat. Nu umblăm cu păreri, umblăm cu cunoştinţe solide, ştiinţifice... Sunt într-un studiu foarte bun şi am gânduri pozitive. Am dobândit nişte cunoştinţe, pe care nu le aveam, de la cineva care a studiat îndelung”.

Hmm, oare de ce s-o fi sucit prelatul? Ei, studiu, şi voi acuma... Gurile rele zic că Prea fericitul l-ar fi ameninţat că, dacă nu pune şi el umărul la oprirea pandemiei, îl nefericeşte de nu se vede: îi mai face plângeri de încă un dosar şi, în plus, îi ia şi Spa-ul de la Dorna Arini şi i-l dă lui Teofan de la Iaşi. Vorba unui cetitor, care i-a şi dedicat o poezioară: «Am argumente,nu păreri / Că doar ştiinţa mă conduce... / Ce negativ gândisem ieri / Şi un ateu şi-ar face cruce.». Faină, faină! Chilie cu Spa, auzi la el...

Un alt punct de vedere

Şi, apropo de AUR-ul de la noi, în contextul şamanilor care au năvălit peste Capitoliul din capitala SUA, haideţi să facem şi noi aicea o mică observaţiune, ca să nu spuneţi că vedem numai ce e rău.

Pai, vorba unui amic, nu ar fi rău deloc să vedem şi partea bună a intrării AUR în lumea politichiei româneşti ca partid parlamentar. de-un par egzamplu, nu mai bine intră ăştia în parlament pe uşa din spate, la costum, băgaţi în ordine şi linişte de niscai băieţi cu ochi albaştri, decât să intre pe uşa din faţă, dar cu pistolul la brâu şi cu căciula dacică în cap?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Principiul lui Peter şi sportul

Nicolae GRECU

Principiul lui Peter şi sportul

Cei care nu izbutesc să treacă trec graniţa dintre competenţă şi incompetenţă se consideră insultaţi de către cei care observă aceasta.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VII)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VII)

În ultimul foileton al acestei serii sunt analizate două „contribuţii“ recente ale unor autori români, marcate de manipularea de tip protocronist a unor documente de istorie medievală europeană.

Nu poţi fi misogin când vorbeşti despre mironosiţe

pr. Constantin STURZU

Nu poţi fi misogin când vorbeşti despre mironosiţe

Ziua de mâine, a treia duminică a Paştilor, este consacrată femeilor mironosiţe (purtătoare de miruri la mormântul Domnului). Un bun prilej pentru a vorbi despre condiţia femeii în creştinism.

Este morala creştină compatibilă cu etosul capitalismului?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Este morala creştină compatibilă cu etosul capitalismului?

Azi doresc să vă provoc la reflecţie, fără să mă implic impunând vreun punct de vedere personal care să mă înregimenteze într-o tabără pro sau contra. E un subiect incitant, argumentele variate ale apărătorilor şi acuzatorilor nefiind deloc futile în a decela un răspuns definitiv.

pulspulspuls

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

PULS

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Caricatura zilei

WC spațial

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.