Se sparge sau nu se sparge? Şi cu navetiştii ce ne facem?
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Se sparge sau nu se sparge? Şi cu navetiştii ce ne facem?

GALERIE
puls
  • puls
- +

Veşti noi despre sinatoarea de Iaşi Şoşoacă, stimaţi compatrioţi de pe tot rotogolul patriei, ba chiar şi dincolo de el, căci a votat-o şi pe acolo la greu lumea, nu-i aşa? 

Ei bine, ne spun sursele noastre din zona partidului condus de amicul lui Mihai Chirica (că doară nu aţi uitat că edilul de Iaşi l-a susţinut pe Simion la europarlamentare, zice lumea mai informată că împins de la spate de unii care-l mai conţiliază sau chiar păpuşează, de prin servicii, spunându-i că acesta-i un partid de viitor), ei bine, cică acest partid ar fi în pragul unui mare şi răsunător scandal intern.

Iar motivul ar fi taman ţaţa Şoşoacă de la Iaşi şi, ia-auzi ia: comportamentul ei considerat iresponsabil de colegi, ba chiar şi neconform cu statutul unui partid naţionalist şi creştin, aşa cum se vrea AUR. Iar problema zice-se că ar fi aşa de gravă că s-ar fi ajuns până acolo încât să se discute, doar ca idee de lucru, inclusiv despre expulzare din partid. Hm, nici nu ştii ce să zici: o fi de bine, o fi de rău? Vorba ceea: îmi pare băţ, mă bucur cârjă... Căci, deh, dar sinatoare de Iaşi tot rămâne.

Şantaj cu tăierea de pe listă la Spa-ul duhovnicesc

Şi dacă tot vorbim de sinatoarea Şoşoacă şi de şoşocăriile ei, nu se cuvine, iubiţi dreptcredincioşi, să nu pomenim întru vecinicie şi două vorbe despre cel pe care madama asta l-a apărat în instanţă, în procesele lui cu DNA, dar şi în prezentările antimască cu public numeros: mitropolitul de la Constanţa, Teodosie Şpagoveanu cum i se mai spune.

Iată, dragilor, ce susţinere pro-vaccin a prezentat alaltăieri acesta, spre uluirea tuturor, când a fost întrebat ce părere are despre vaccinare: „Nu că părerea, m-am documentat. Nu umblăm cu păreri, umblăm cu cunoştinţe solide, ştiinţifice... Sunt într-un studiu foarte bun şi am gânduri pozitive. Am dobândit nişte cunoştinţe, pe care nu le aveam, de la cineva care a studiat îndelung”.

Hmm, oare de ce s-o fi sucit prelatul? Ei, studiu, şi voi acuma... Gurile rele zic că Prea fericitul l-ar fi ameninţat că, dacă nu pune şi el umărul la oprirea pandemiei, îl nefericeşte de nu se vede: îi mai face plângeri de încă un dosar şi, în plus, îi ia şi Spa-ul de la Dorna Arini şi i-l dă lui Teofan de la Iaşi. Vorba unui cetitor, care i-a şi dedicat o poezioară: «Am argumente,nu păreri / Că doar ştiinţa mă conduce... / Ce negativ gândisem ieri / Şi un ateu şi-ar face cruce.». Faină, faină! Chilie cu Spa, auzi la el...

Un alt punct de vedere

Şi, apropo de AUR-ul de la noi, în contextul şamanilor care au năvălit peste Capitoliul din capitala SUA, haideţi să facem şi noi aicea o mică observaţiune, ca să nu spuneţi că vedem numai ce e rău.

Pai, vorba unui amic, nu ar fi rău deloc să vedem şi partea bună a intrării AUR în lumea politichiei româneşti ca partid parlamentar. de-un par egzamplu, nu mai bine intră ăştia în parlament pe uşa din spate, la costum, băgaţi în ordine şi linişte de niscai băieţi cu ochi albaştri, decât să intre pe uşa din faţă, dar cu pistolul la brâu şi cu căciula dacică în cap?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Joaca de-a reforma

Cătălin ONOFREI

Joaca de-a reforma

Îmi aduc aminte că aţi promis o Românie normală la cap, la inimă şi la trup!

Filmuletul zilei

opinii

Make Romania Great Again!

Briscan ZARA

Make Romania Great Again!

A fost vreodată România noastră grandioasă, a fost vreun moment din istorie la care ne putem raporta şi care poate fi luat drept exemplu de reuşită, de „aşa da”? Poate cineva spune că o anumită perioadă a fost cea mai apropiată de nivelul albastru al satisfacţiei dintre toate? A existat un moment la care să ne raportăm şi să zicem: „Nu mai e cum a fost atunci când eram cei mai şmecheri, când călăream valul, când eram temuţi, respectaţi, apreciaţi la adevărata valoare”?

Bunul păstor

Mihai DORIN

Bunul păstor

A plecat la Domnul mult prea devreme, la o vârstă la care un îndrumător spiritual îşi desăvârşeşte misiunea creştină, Prea Sfinţitul Florentin Crihălmeanu, episcop greco-catolic de Cluj-Gherla. Clujenii ne-au oferit cu acest prilej o lecţie de dragoste şi civilizaţie, prin felul în care au înţeles să-şi arate preţuirea pentru blândul păstor, care în cei peste 23 de ani de slujire a cucerit inimile credincioşilor. Şi nu au fost doar cei greco-catolici, aşa cum eu însumi am înţeles cu ani în urmă, atunci când l-am cunoscut, ci deopotrivă ortodocşi ori romano-catolici. 

Un chip pururi adorat

Nichita DANILOV

Un chip pururi adorat

A luminat ea, femeia, vreodată, inima lui bântuită de disperare şi dorinţă de moarte? În întunecatele clipe ale existenţei sale, şi-a adus oare aminte Eminescu de trecerea Veronicăi prin viaţa sa? Sau a fost şi ea o dezamăgire pustiitoare, cum deseori e existenţa oricăruia dintre noi pentru un altul? A fost ea picătura de neant ce a umplut paharul suferinţei sale sau stropul de lumină ce i-a împrăştiat, fie şi pentru o clipă, întunericul?

pulspulspuls

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Iată, stimaţi telespectatori, că iarăşi pică ieşenii de papagal în politichia care se face la Bucureşti.

Caricatura zilei

N-a pățit-o numai Trump

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.