Se strâng donații pentru animalele din adăposturile din Iași. De ce ar fi nevoie

marți, 08 decembrie 2020, 12:01
2 MIN
 Se strâng donații pentru animalele din adăposturile din Iași. De ce ar fi nevoie

Ca în fiecare an, înainte de Crăciun, ne revedem în parcarea Centrului Comercial Felicia pentru a da o mână de ajutor celor mai nevoiașe adăposturi pentru animalele fără stăpân din Iași și din jurul orașului. Cu toate că blănoșii nu-și dau seama că noi, cuvântătorii, trecem printr-o perioadă mai dificilă, suntem convinși că totuși o resimt la nivelul nevoilor de bază. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 12 decembrie, în intervalul orar 13:00 – 15:00.

„Anul acesta ne dorim să adunăm cât de multe donații cu putință pentru animăluțele fără stăpân, considerând și faptul că perioada prin care trecem nu e una tocmai ușoară pentru mulți dintre noi. Credem că ieșenii vor răspunde cu drag evenimentului nostru, așa cum au făcut-o și până acum, pentru că micii necuvântători au mereu nevoie de ajutorul nostru, în special pe timpul iernii”, transmit organizatorii.

Această ediție va respecta măsurile de siguranță pentru protecția anti-COVID 19:

  • toată lumea va purta mască
  • organizatorii și voluntarii vor purta mănuși
  • vom menține o distanță socială de cel puțin 1,5 m între persoane
  • donațiile se vor putea lăsa fără contact apropiat cu organizatorii și voluntarii

Evenimentul este organizat anual pentru a veni în sprijinul padocurilor fără posibilități din Iași și din jurul orașului și are ca scop strângerea de alimente, pături, haine vechi, recipiente pentru mâncare și apă, pături absorbante, covoare, medicamente și produse de curățenie. Pe lângă aceste ajutoare, unele padocuri au și câteva nevoi speciale pentru animalele pe care le au în grijă: Pampers pentru pisici și căței paralizați, materiale de construcție, fân, lucernă și morcovi pentru cai, măgăruși și oițe.

Animăluțele au mare nevoie de puţinul ajutor pe care iubitorii de animale îl pot dona pentru:

  • Adăpost Câini Târgu Frumos – 0744.396.000
  • Adăpost Câini Miroslava – 0746.396.051
  • Asociația MaxDog – 0748.428.620
  • Căsuța Pisicească – 0755.308.934
  • Adăpost Municipal Câini Iași – 0729.292.826

Adăposturile pot fi contactate și pentru donații directe.

Vă încurajăm să adoptați și să ajutați periodic animăluțele fără stăpân din adăposturile din Iași. Chiar dacă nu vom schimba lumea, pentru fericitul ales aceasta va deveni cel mai frumos loc cu putință.

Informații suplimentare aflați de la numărul de telefon 0758.032.033.

Aflați amănunte de pe Facebook.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii