Seara Ungurească la Mamma Mia! LIVE Cooking Show Miercuri 26 August 18:00-21:00 la Terasa Mamma Mia (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 24.01.2021

Eveniment (P)

Seara Ungurească la Mamma Mia! LIVE Cooking Show Miercuri 26 August 18:00-21:00 la Terasa Mamma Mia (P)

GALERIE
zdi (3)
  • zdi (3)
- +

Mamma Mia Restaurant & Catering invită toți ieșenii într-o călătorie culinară unică! Următoarea oprire în itinerariul nostru culinar este UNGARIA, o destinație cu preparate autentice și importanță deosebită în gatsonomie. Așadar se vor pregăti în aer liber, într-o atmosferă relaxantă de vară, specialități ale bucătăriei ungurești: GYULASH gătită cu pasiune de Chefii noștri Dan, Gabriel și Răzvan - LIVE Cooking Show. Bucătarii Mamma Mia vor găti în fața ta! Clienții se vor putea bucura în deschidere de vestita Palică de Zețea cu parfumul ei fructat iar la desert vă vom îndulci cu deliciosul Tort Doboș. 

Deoarece condițiile metorologice nu au fost prielnice organizării evenimentului Seara Ungurească în seara zilei de Luni 24 August, vă anunțăm că l-am reprogramat. Așadar te așteptăm cu voie bună, la SEARA UNGUREASCĂ, Miercuri, 26 AUGUST 2020 între orele 18:00-21:00 la Terasa Gulliver #MammaMia.

Rezervări și informații suplimentare la 0762.662.642

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce model alegem?

Nicolae GRECU

Ce model alegem?

În speranţa că sportul românesc va redeveni el însuşi un model în Europa, înclinăm spre Slovenia.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Sunt evidenţiate în continuare accentele antiamericane şi antioccidentale din discursul public al reputatului om de ştiinţă.

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

pr. Constantin STURZU

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

În contextul primei trimiteri a ucenicilor la propovăduire, Domnul le spune, între altele: "Iată, Eu vă trimit pe voi ca pe nişte oi în mijlocul lupilor; fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii" (Matei 10, 16). Imaginea unei oi aflate în mijlocul lupilor stârneşte frisoane, mai ales printre credincioşii îngrijoraţi de mersul actual al lumii. Însă mesajul e mai degrabă sursa unei mari nădejdi. Căci nu ne cere Mântuitorul să acţionăm precum "lupii" - grupaţi în haite, agresivi, sălbatici -, ci să cultivăm ascultarea şi blândeţea specifice "turmei celei cuvântătoare".

O poveste sordidă

Alexandru CĂLINESCU

O poveste sordidă

Dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unor cărţi, literatura, substituindu-se actului de justiţie, având aşadar - teoretic cel puţin - şi o funcţie terapeutică. Ceea ce nu-i absolvă pe cei care, din inconştienţă, din spirit de castă ori din dorinţa de a provoca au tolerat sau chiar au încurajat tot felul de aberaţii.

pulspulspuls

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Câteva informaţii pe azi şi despre noii aleşi ai ieşenilor mai puţin cunoscuţi publicului în ce priveşte viaţa lor privată. 

Caricatura zilei

Cerere

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.