Sebastian Burduja: Gabriela Firea a fost un eşec şi Nicuşor Dan, din păcate, un nou eşec

luni, 20 mai 2024, 21:27
1 MIN
 Sebastian Burduja: Gabriela Firea a fost un eşec şi Nicuşor Dan, din păcate, un nou eşec

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a declarat luni că Gabriela Firea a fost un eşec şi Nicuşor Dan, din păcate, un nou eşec. După 8 ani de eşec avem nevoie de măcar 8 ani de administraţie de dreapta, realmente, liberală, a mai spus Burduja.

”Bucureştiului i-a lipsit o viziune de dreapta. Nu îl consider pe Nicuşor un om de dreapta, un primar de dreapta. Trebuia schimbat Bucureştiul în 2020, nu âmi pare rău de acea schimbare”, a spus Sebastian Burduja în emisiunea România Politică de la Prima News.

Întrebat dacă Gabriela Firea a fost un primar bun, Burduja a răspuns: ”Nu, a fost un eşec şi Nicuşor Dan, din păcate, un nou eşec. De aceea spun că după 8 ani de eşec avem nevoie de măcar 8 ani de administraţie de dreapta, realmente, liberală, pro investiţii, sigur, în limitele legii”, a arătat Burduja.

Despre scorul pe care şi l-a propus pentru PNL Bucureşti la alegeri locale, Sebastian Burduja a afirmat că lui nu i s-a setat o ţintă dar că îşi propune între 25 şi 30%.

”Plecăm din poziţia unui partid care totuşi s-a străduit să construiască, dar fără o continuitate în timp. S-au schimbat foarte mulţi preşedinţi la PNL Bucureşti”, a spus el.

Citiți și: Gabriela Firea şi Sebastian Burduja, propuşi coordonatori politici ai campaniei PSD-PNL pe Capitală

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii