anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Secretarul comisiei pentru sport din CL cere demisia Comitetului Director de la Poli Iaşi

GALERIE
bogdan crucianu
 • bogdan crucianu
- +

Bogdan Crucianu, secretarul comisiei pentru sport din Consiliul Local, a cerut duminică, într-o postare pe Facebook, demisia Comitetului Director de la Politehnica Iaşi.

Reacţia sa vine după ce echipa fanion a Iaşului a retrogradat matematic în liga secundă.

„Echipa fanion a sportului ieșean apune încet dar sigur, din cauza deciziilor „înțelepte” luate de Comitetul Director. Ieri, toți iubitorii fotbalului au urmărit cum Politehnica Iași suferea o nouă înfrângere care a dus la retrogradarea echipei, însă declinul acesteia este rezultatul unui plan „bine pus la punct” de către forurile de conducere.  

- excluderea din lot a unuia dintre simbolurile Politehnicii, Andrei Cristea, și a golgheterului  Andreias Calcan, la care se adaugă și încheierea contractului cu acesta din urmă, măsură ce a atras pierderea sumei de 150.000  €, bani aferenți clauzei de reziliere;

-plata diferențiată a jucătorilor, fără a se ține cont de performanță;

 -promovarea în spațiul public a unor declarații neinspirate venite din partea conducerii, fără a fi luate în calcul prejudiciile de imagine suferite de Club de pe urma acestora și, mai grav, îndepărtarea echipei de suporteri, măsură orchestrată tot de forul de conducere care avea obligația să salveze Politehnica, nu să o îngroape;

- acceptarea nejustificată a unui antrenor care, de 5 ani, nu a lucrat decât câteva luni în eșaloanele inferioare, acesta aducând la rândul său prejudicii de imagine pentru echipă, fiind anchetat pentru pariuri sportive; totodată, acesta a primit suma de aproximativ 80.000 € de la club, fără a munci nicio secundă pentru acești bani;

-lipsa unui plan de management coerent care să salveze echipa și desființarea unor posturi din organigrama clubului, fără o justificare pertinentă, măsuri care ar fi putut duce la pierderea licenței pentru Liga 1;

Acestea sunt doar câteva dintre deciziile luate de Comitetul Director al clubului, care au îngropat practic echipa emblemă a Iașului, pentru care cei vinovați trebuie să își asume responsabilitatea prin #DEMISIE!

Cred că fotbalul ieșean poate fi salvat de oameni noi, cu viziune și cu dorință de muncă! O echipă trebuie să fie conectată în permanență cu suporterii săi, iar deciziile luate de forurile de conducere trebuie să fie valabile pentru tot clubul!

Politehnica Iași are nevoie de o schimbare majoră! Doar așa putem salva fotbalul ieșean de la o dispariție sigură!”

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un vis de vară după Bacalaureat

Ioan Alexandru TOFAN

Un vis de vară după Bacalaureat

Nimeni nu s-a gândit, probabil, că elevul nu se stresează decât atunci când se întâlneşte cu absurdul unui sistem de învăţământ centrat pe el şi nu când i se cere să fie creativ, să gândească şi să ia în piept marile probleme ale culturii.

opinii

O lume a celorlalţi

Codrin Liviu CUȚITARU

O lume a celorlalţi

Personajele lui Ondaatje stau, prin urmare, sub semnul „dublei critici”, adică, în limbajul postcolonial, sub semnul „dublei identităţi”. De aici rezultă tipologii maleabile, dar şi, paradoxal, neconcesive.

Cinşpe regiuni de inspiraţie sovietică… (III)

George ŢURCĂNAŞU

Cinşpe regiuni de inspiraţie sovietică… (III)

În orice societate, sistemul administrativ este conceput în scopul eficientizării gestiunii resurselor umane şi naturale ale unui teritoriu. E necesar ca acest sistem să fie flexibil şi să articuleze într-o manieră echilibrată şi funcţională necesităţile fiecărui nivel de organizare (local, judeţean, regional etc.), conform principiului subsidiarităţii.

Conu’ Leonida faţă cu o lume a ielelor

Bogdan ILIESCU

Conu’ Leonida faţă cu o lume a ielelor

„My advice to other disabled people would be, concentrate on things your disability doesn't prevent you doing well, and don't regret the things it interferes with. Don't be disabled in spirit as well as physically.” (Sfatul meu pentru alte persoane cu dizabilităţi ar fi să vă concentraţi asupra lucrurilor pe care dizabilitatea dvs. nu vă împiedică să le faceţi bine şi să nu regretaţi lucrurile cu care interferează. Nu fiţi dezabilitaţi spiritual, aşa cum sunteti fizic.) Stephen Hawking

pulspulspuls

Întâlnire secretă a aurarului Georgică cu baza de la Iaşi, în toiul nopţii: se caută oameni noi

Întâlnire secretă a aurarului Georgică cu baza de la Iaşi, în toiul nopţii: se caută oameni noi

Rămaşi orfani la capitolul vizibilitate după ce mamaia Omida Şoşo a fost dată afară din partid şi, implicit, şi din filiala de Iaşi, în care a fost aleasă senatoare, cică ieşenii din acest partid au o mare problemă în ultima vreme: nu prea există în spaţiul public. 

Caricatura zilei

Rusia și-a amintit de Alaska

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.