Secretarul comisiei pentru sport din CL cere demisia Comitetului Director de la Poli Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Secretarul comisiei pentru sport din CL cere demisia Comitetului Director de la Poli Iaşi

GALERIE
bogdan crucianu
  • bogdan crucianu
- +

Bogdan Crucianu, secretarul comisiei pentru sport din Consiliul Local, a cerut duminică, într-o postare pe Facebook, demisia Comitetului Director de la Politehnica Iaşi.

Reacţia sa vine după ce echipa fanion a Iaşului a retrogradat matematic în liga secundă.

„Echipa fanion a sportului ieșean apune încet dar sigur, din cauza deciziilor „înțelepte” luate de Comitetul Director. Ieri, toți iubitorii fotbalului au urmărit cum Politehnica Iași suferea o nouă înfrângere care a dus la retrogradarea echipei, însă declinul acesteia este rezultatul unui plan „bine pus la punct” de către forurile de conducere.  

- excluderea din lot a unuia dintre simbolurile Politehnicii, Andrei Cristea, și a golgheterului  Andreias Calcan, la care se adaugă și încheierea contractului cu acesta din urmă, măsură ce a atras pierderea sumei de 150.000  €, bani aferenți clauzei de reziliere;

-plata diferențiată a jucătorilor, fără a se ține cont de performanță;

 -promovarea în spațiul public a unor declarații neinspirate venite din partea conducerii, fără a fi luate în calcul prejudiciile de imagine suferite de Club de pe urma acestora și, mai grav, îndepărtarea echipei de suporteri, măsură orchestrată tot de forul de conducere care avea obligația să salveze Politehnica, nu să o îngroape;

- acceptarea nejustificată a unui antrenor care, de 5 ani, nu a lucrat decât câteva luni în eșaloanele inferioare, acesta aducând la rândul său prejudicii de imagine pentru echipă, fiind anchetat pentru pariuri sportive; totodată, acesta a primit suma de aproximativ 80.000 € de la club, fără a munci nicio secundă pentru acești bani;

-lipsa unui plan de management coerent care să salveze echipa și desființarea unor posturi din organigrama clubului, fără o justificare pertinentă, măsuri care ar fi putut duce la pierderea licenței pentru Liga 1;

Acestea sunt doar câteva dintre deciziile luate de Comitetul Director al clubului, care au îngropat practic echipa emblemă a Iașului, pentru care cei vinovați trebuie să își asume responsabilitatea prin #DEMISIE!

Cred că fotbalul ieșean poate fi salvat de oameni noi, cu viziune și cu dorință de muncă! O echipă trebuie să fie conectată în permanență cu suporterii săi, iar deciziile luate de forurile de conducere trebuie să fie valabile pentru tot clubul!

Politehnica Iași are nevoie de o schimbare majoră! Doar așa putem salva fotbalul ieșean de la o dispariție sigură!”

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Italia sau Finlanda?

Nicolae GRECU

Italia sau Finlanda?

Ce cale se va alege pentru naţionala României în urma Euro2020?

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Autorul serialului rememorează în continuare cu emoţie şi descrie amănunţit primele lecţii de pe parcursul iniţierii sale în umila sectă a pescuitorilor cu undiţa de la Dunăre.

Îndemnuri de la Maica Siluana

pr. Constantin STURZU

Îndemnuri de la Maica Siluana

Tot cu gândul la Maica Siluana (1944-2021). Şi la ceea ce ne-a învăţat. Nu atât din cărţi, cât din cele trăite, experiate. Deschid un volum al său care-mi este foarte aproape de inimă: "Uimiri, rostiri, pecetluiri". Cuprinde o sută de "capete de învăţătură", de folos celui ce caută ieşirea din starea de păcat şi intrarea în bucuria lui Dumnezeu. Împărtăşesc cu voi câteva sclipiri din îndemnurile şi încredinţările sale.

Perspectivă inversă

arh. Ionel OANCEA

Perspectivă inversă

O dată cu realizarea primului plan urbanistic general al Iaşului în anii 1996-1998, managerul de atunci al proiectului a propus informatizarea regulamentelor de urbanism aferente zonelor funcţionale şi situaţiei juridice ale terenurilor astfel încât acestea să poată fi extrase automat la întocmirea certificatelor de urbanism. 

pulspulspuls

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Dacă tot auzim că unii cetitori se plictisesc în casă de la atâta ploaie pe afară, am zic că numai bine pe azi să vă servim la lectură ceva fain, uşurel, fără colesterol şi, evident, cu multă coenzima Q10, ca să meargă şi chircit la birou, dar şi lăfăit în fotoliu. 

Caricatura zilei

Asta zebră!

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.