Șef de la Drumuri, scandal sexual! "Dacă era o doamnă, venea așa îmbrăcată"?
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Șef de la Drumuri, scandal sexual! "Dacă era o doamnă, venea așa îmbrăcată"?

GALERIE
bratu
  • bratu
- +

Scandalurile în care șeful DRDP Craiova, Bogdan Bratu, este implicat nu au legătură numai cu drumurile și cu autoturismele care circulă pe drumuri. Unele sunt mai lumești. Cum este și cel care o privește pe M.A.S., angajată a DRDP Craiova.

M.A.S. a fost angajată la Secția de Drumuri Târgu Jiu, o subunitate a Direcției Regionale de Drumuri Craiova, în 2018. De angajarea acesteia s-a ocupat personal Ion Tudor, care pe atunci era șeful Secției de Drumuri Târgu Jiu. Între cei doi începuse o idilă cu năbădăi. Între timp, femeia a fost promovată pe funcția de economist în cadrul departamentului Resurse Umana – Salarizare. Dar iubitul femeii nu a fost mulțumit de salariul acesteia și a început să se certe cu Bogdan Bratu.

La o chermeză organizată de șefii de la Drumuri Craiova, a povestit femeia pentru Newsweek România, a avut o discuție telefonică cu Bratu, continuată pe Whatsapp. Din mesajele rămase reiese că femeia i-a comunicat lui Bratu numărul camerei sale, apoi acesta s-a autoinvitat la ea în cameră. Femeia l-a refuzat, apoi Bratu a invitat-o la el în cameră. Se întâmpla la ora 2.38 noaptea. Patru ore mai târziu, Bratu i-a dat un alt mesaj, prin care o chema la el în cameră. După ce a fost refuzat, a început teroarea la birou.

Femeia a cerut o mărire de salariu în contextual pandemiei de coronavirus, dar a fost refuzată, deși celorlalți colegi li s-au mărit salariile. În plângerea depusă la CNAIR, femeia spune că, pe lângă că a fost hărțuită, a fost amenințată că își va pierde locul de muncă. „Chiar dacă mă sună Orban, nu ți-l voi mări. Ai înțeles? Și poate te dau și afară, dacă vreau”, i-ar fi spus Bratu.

Într-o convorbire telefonică, înregistrare ajunsă în posesia Newsweek România, Bratu o înjură birjărește și o etichetează pe subalterna sa „prostituată” și „zdreanță”.

În schimb, Bratu neagă acuzațiile de hărțuire aduse de femeie și aruncă toată vina asupra ei pentru că purta la petrecere o fustă scurtă. „Nu am chemat-o eu la mine în camera. Acolo a fost o petrecere, doamna era singură între 20 de bărbați. Avea o fustă scurtă. Dacă era o doamnă, venea așa îmbrăcată? S-a luat la ceartă cu concubinul ei și i s-a luat o cameră doamnei. A fost un control al Corpului de Control și nu s-a adeverit nimic. Este un raport al Comisiei de etică și un dosar la IPJ Târgu Jiu. De unde reiese hărțuirea din acest mesaj? Poliția va face lumină în acest caz”, spune Bratu.

Aflați amănunte de pe newsweek.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Protestele din Cuba creează probleme curentului radical progresist din America (II)

Alexandru LĂZESCU

Protestele din Cuba creează probleme curentului radical progresist din America (II)

Atunci când ţările în care se aplică politicile socialiste intră invariabil într-o criză profundă, ajung în ruină economică şi la proteste reprimate brutal, ampla falangă progresistă din zona politică, academică şi din mass media din Occident ne explică că motivul este că acolo nu se aplica cu adevărat socialismul.

Filmuletul zilei

opinii

Oraşe de antichităţi

Briscan ZARA

Oraşe de antichităţi

Comunismul a fost o idee proastă, fără discuţie. Aşa ceva nu se poate aplica decât poate într-o societate cu mult mai dezvoltată şi conştientă de sine decât cele existente acum şi cu 50 de ani în urmă. A organiza o ţară întreagă după nişte principii fixe, nivelatoare, înjositoare pentru unii şi înălţătoare pentru alţii, ambele pe nedrept, este o crimă adevărată. Nu poţi neglija cu totul individul, cu unicitatea lui, pentru binele societăţii în ansamblu. Pentru că ăsta e comunismul, ca orice regim totalitar, un sistem care neglijează individul.

Povestea de război a marii Regine (II)

Mihai DORIN

Povestea de război a marii Regine (II)

Istoria românilor, dar şi cea universală, stă mărturie că monarhia este regimul care, în toate timpurile, a beneficiat de cea mai mare încredere din partea oamenilor. Să reţinem şi faptul că pe această relaţie de încredere s-au structurat marile idealuri în istorie, în vreme ce neîncrederea le-a năruit. În fine, regele reprezintă o triplă "realitate socială, politică, religioasă". Însă fundamentul regalităţii în economia istoriei este faptul că aceasta este cel mai puternic simbol al naţiunii, al unităţii, al continuităţii, al fertilităţii şi al mântuirii.

Final de admitere. Studenţia ca scurtătură

Ioan Alexandru TOFAN

Final de admitere. Studenţia ca scurtătură

S-a terminat admiterea şi atmosfera în universitate este aceeaşi ca la sfârşitul unei nunţi la un cămin cultural de la sat. Mormane de hârtii (chiar dacă există o platformă online de înscriere, dosarul plic este inevitabil ca o lege a firii), sticle cu apă sălcie, scrumiere pline, pixuri aruncate, priviri obosite, transpiraţie, poveşti amuzante sau teribile. Dar şi un sentiment de mulţumire, ca după număratul darului: au venit şi anul acesta studenţi, nu ne desfiinţează nimeni. Ba chiar au venit mai mulţi decât anul trecut, cel puţin la licenţă.

pulspulspuls

Iaca scenariu pentru dl scenarist vasluian Porumboiu: A fost sau n-a fost informată Cozet?

PULS

Iaca scenariu pentru dl scenarist vasluian Porumboiu: A fost sau n-a fost informată Cozet?

Iată, stimaţi participanţi la trafic, că deşi a trecut atâta vreme de la ceea ce colegii lui au acuzat la junele conţilier userist Ciorăpel că este de-a dreptul trădare în favoarea hidrei chiriciste, încă mai apar pe surse detalii interesante despre acea joie neagră şi mâloasă a politichiei de Bahlui. 

Caricatura zilei

După o analiză mai atentă, Rădoi a descoperit motivul pentru care România a luat bătaie de la Coreea

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.