Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Şef de la Protecţia Consumatorului, strâns de gât şi înjurat în timpul unui control

GALERIE
Horia Constantinescu
  • Horia Constantinescu
- +

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, a fost agresat miercuri în timpul unui control făcut la o terasă din Neptun. El a fost înjurat, lovit, strâns de gât, iar în urma altercaţiei şi-a pierdut un dinte. Constantinescu spune că va solicita ca terasa să fie închisă definitiv pentru obstrucţionarea controlului, iar poliţiştii fac cercetări în acest caz. Horia Constantinescu a declarat pentru News.ro că miercuri a mers împreună cu 20 de colegi din cadrul Comandamentului Litoral pentru un control în staţiunea Neptun.

“Am plecat în zona Steaguri din Neptun, fiecare dintre colegi intrând în câte o locaţie pentru a avea efectul scontat, pentru a constata aşa cum sunt locaţiile, nu după ce informează primii că suntem în zonă să se apuce să cureţe. Deci fiecare coleg într-o locaţie, facem 20 de locaţii deodată. O colegă m-a sunat să mă informeze că a găsit o locaţie cu deficienţe, este vorba de terasa Zorba’s şi o parte dintre lucrători şi dintre clienţi se manifestă agresiv la adresa ei şi a altui coleg ajuns acolo între timp. M-am urcat în maşină, am ajuns acolo, m-am interpus între agresorul iniţial, care a îmbrâncit-o pe colega noastră peste scaune. Era un consumator, probabil rudă cu proprietarul locaţiei pentru că îl apela cu <<naşule>>. Respectivul era în stare avansată de ebrietate”, a relatat Horia Constantinescu. El spune că mai multe clienţi ai localului, dar şi angajaţi l-au îmbrâncit, a căzut pe spate, au vrut să îl lovească, dar a reuşit să se ridice şi a sunat la 112.

Şeful CJPC Constanţa a menţionat că până la sosirea poliţiei situaţia a degenerat, a continuat să fie îmbrâncit, agresat, strâns de gât, iar la un moment dat în toată acea învălmăşeală şi-a dat seama că şi-a pierdut un dinte. Horia Constantinescu a mai afirmat că după sosirea poliţiei a intrat în blocul alimentar al localului, observând că angajaţii începuseră să facă curat, iar patronul i-a spus că nu are ce să caute acolo, în timp ce un angajat i-a smuls telefonul cu care filma.

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor a precizat că mai multe persoane, angajaţi şi clienţi, au filmat toate incidentele. Scandalul s-a încheiat după sosirea poliţiei. Horia Constantinescu a declarat că va face solicitare către Comisariatul Regional al Protecţiei Consumatorilor Galaţi pentru ca terasa respectivă din Neptun să fie închisă definitiv, pentru obstrucţionarea controlului. Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru a stabili cum s-au petrecut evenimentele.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri