anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 07.08.2022

Şefa AJOFM a pus deoparte 41.000 de lei pentru zile negre

GALERIE
gabriela vasilache-dir ajofm4
 • gabriela vasilache-dir ajofm4
- +

2015 a fost un an „rodnic” pentru şefa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM). Gabriela Vasilache, directorul executiv al instituţiei, şi-a deschis anul trecut la BRD - Groupe Société Générale un depozit în valoare de aproximativ 41.000 de lei. Şefa AJOFM mai susţine în cea mai recentă declaraţie de avere că deţine şi un cont curent la aceeaşi bancă , deschis în 2011, cu valoarea de 41.267,66 lei. Vasilache nu are datorii la bănci, plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate, a căror valoare de piaţă însumată să depăşească 5.000 de euro, potrivit documentului citat. Gabriela Vasilache are în proprietare, împreună cu soţul ei, un teren extravilan în suprafaţă de 510 metri pătraţi în comuna Miroslava, dobândit în anul 2005, respectiv un teren intravilan de 1.200 de metri pătraţi în Otopeni-Bucureşti, cumpărat în urmă cu trei ani.

Anul trecut, partenerul de viaţă al şefei AJOFM, Silviu Vasilache, a achiziţionat un spaţiu comercial de 231 de metri pătraţi, la care însă Gabriela Vasilache nu are cotă parte. Silviu Vasilache mai deţine din 2011 un apartament de 78 de metri pătraţi în Capitală, iar împreună, cei doi soţi au în proprietate şi o locuinţă în suprafaţă de 172 de metri pătraţi în Iaşi, dobândită în urmă cu zece ani. În urma închirierii apartamentului din Bucureşti, soţii Vasilache au obţinut anul trecut venituri de 9.962 de lei. Gabriela Vasilache a câştigat anul trecut, de pe urma funcţiei de director executiv AJOFM Iaşi, un venit salarial anual în cuantum de 54.312 lei, la care se adaugă alţi 26.000 lei, reprezentând sporuri salariale câştigate ca urmare a unei hotărâri judecătoreşti.

În schimb, Ciprian Constantin Necula, directorul executiv adjunct AJOFM Iaşi a încasat anul trecut venituri salariale ce au însumat 49.518 lei. Tot ca urmare a unei decizii judecătoreşti, Necula a primit sporuri de 12.501 lei. Acesta susţine în declaraţia de avere că nu deţine terenuri, clădiri sau autoturisme, având în schimb de returnat către CEC Bank suma de 54.000 lei până în anul 2018. 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Liga a doua, la restart

Nicolae GRECU

Liga a doua, la restart

Va fi Politehnica Iaşi una dintre protagonistele luptei pentru promovarea pe prima scenă?

opinii

(Re)denumiri anapoda ale unor instituții de învățământ (V)

Eugen MUNTEANU

(Re)denumiri anapoda ale unor instituții de învățământ (V)

Nu este exclus ca timpul și uzul să valideze și să impună aceste formule denominative noi, dar, deocamdată, cel puțin pentru persoanele cu o educație umanistă solidă, impresia de improvizație și oportunism persistă.

Uimitorul concurs de arhitectură (3)

arh. Ionel OANCEA

Uimitorul concurs de arhitectură (3)

Nu a trecut multă vreme de la stabilirea echipei câştigătoare a concursului internaţional de arhitectură din proximitatea pieţei Palatului Culturii. Interesul pentru soluţiile realizate s-a stins. Probabil, echipa câştigătoare UNStudio lucrează deja la proiect, la documentaţiile pentru avizare, aprobare, autorizare. Discuţii mai mult sau mai puţin constructive vor mai fi, mai ales în momentele de consultare publică a planului urbanistic zonal ce va fi realizat cu această ocazie.

Călătorie în centrul oraşului

Alexandru CĂLINESCU

Călătorie în centrul oraşului

Dacă iau ca punct de reper locuinţa din Şefan cel Mare şi trasez un arc de cerc ce are drept limite Anastasie Panu şi Pojărnicie, casa din Păcurari e cumva pandantul celei din Ştefan cel Mare. Iar această legătură e, poate, şi o chestiune de destin.

pulspulspuls

Cum au fost arvunite locurile AUR de la Iaşi pentru viitoarea legislatură a Parlamentului

Cum au fost arvunite locurile AUR de la Iaşi pentru viitoarea legislatură a Parlamentului

Discuţiile de la Şcoala politică de vară de pe Bahlui, care s-a ţinut în aceste zile pe terasa unei berării boeme din târg, ar fi continuat la nesfârşit pe tema imposibilei şi, totuşi, foarte probabilei, coaliţii dintre liberali şi userişti, dacă cineva nu ar fi adus în discuţie, nu se ştie cu ce intenţii, problema vizitei în oraşul nostru a lui George Simion, liderul partidului AUR. 

Caricatura zilei

Vreme de neplajă

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.