Şeful consilierilor PSD investeşte într-un centru medical (FOTO)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Şeful consilierilor PSD investeşte într-un centru medical (FOTO)

GALERIE
cristian-stanciu-vasile-lupu-centru-medical-10cristian-stanciu-vasile-lupu-centru-medical-2cristian-stanciu-vasile-lupu-centru-medical-3cristian-stanciu-vasile-lupu-centru-medical-4cristian-stanciu-vasile-lupu-centru-medical-6cristian-stanciu-vasile-lupu-centru-medical-1
 • cristian-stanciu-vasile-lupu-centru-medical-10
 • cristian-stanciu-vasile-lupu-centru-medical-2
 • cristian-stanciu-vasile-lupu-centru-medical-3
 • cristian-stanciu-vasile-lupu-centru-medical-4
 • cristian-stanciu-vasile-lupu-centru-medical-6
 • cristian-stanciu-vasile-lupu-centru-medical-1
- +

Cristian Stanciu va ridica în imediata vecinătate a Clinicii Oftalmologice Sanoptic o clădire de 900 metri pătraţi ce va fi folosită pentru servicii medicale.

Şeful consilierilor PSD îşi diversifică domeniul de investiţii şi construieşte un centru medical privat. Acesta va fi amplasat aproape de intersecţia Bucşinescu, pe strada Vasile Lupu, în imediata vecinătate a Clinicii Oftalmologice Sanoptic. Momentan, pe terenul de 800 de metri pătraţi, achiziţionat în anul 2009, se lucrează la demolarea construcţiei deja existente. Clădirea ce urmează a fi construită va avea cinci nivele, o structură de tip D^P^2E^M şi va fi gata peste doi ani. Suprafaţa utilă va fi de 900 metri pătraţi, iar în parcarea adiacentă va fi loc pentru 17 autoturisme. Valoarea estimată iniţială a investiţiei este de aproximativ 350.000 euro, a precizat Cristian Stanciu pentru „Ziarul de Iaşi”.

„Investiţia noastră are drept scop un centru pentru servicii medicale private, o piaţă aflată în dezvoltare la Iaşi”, a subliniat consilierul. Acesta nu este singurul proiect imobiliar din zona Bucşinescu al familiei Stanciu. Recent, FEG a demarat lucrările pentru construcţia unei unităţi de cazare pentru proprii cursanţi. Clădirea, unde vor putea fi cazate 60 de persoane, va fi amplasată pe strada Smârdan, între Colegiul Richard Wurmbrand şi Ropharma. Structura acestui imobil va fi de tip P^3^M, iar suprafaţa terenului pe care se lucrează este de circa 800 de metri pătraţi. Conform primelor estimări, căminul va fi finalizat la jumătatea anului viitor. Investiţia iniţială în acest proiect se ridică la 250.000 euro. „Am identificat necesităţile de cazare ale cursanţilor noşti şi am ajuns la concluzia că este necesar un asemenea proiect. O parte a acestora locuiesc în diverse cămine private ori aparţinând şcolilor, fie stau în apartamente închiriate. Clădirea va avea regim de cămin studenţesc”, preciza Cristian Stanciu în luna mai a acestui an.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Raport

Cătălin ONOFREI

Raport

Un secol de împliniri măreţe!

Filmuletul zilei

opinii

„Securiti”

Briscan ZARA

„Securiti”

Bogaţii sunt nişte oameni terifiaţi de lume, înspăimântaţi de accidente, de boli, de moarte, de imprevizibil, necunoscut. Lor nu trebuie să li se întâmple nimic atâta timp cât au banii necesari pentru a-şi construi protecţie şi a reduce la minimum posibilitatea ca un rău să li se întâmple. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, totul trebuie asigurat, prevăzut. Cu cât eşti mai bogat, cu atât riscul este eliminat, de orice fel ar fi el. La fel şi libertatea…

Recensământul General Agricol-runda 2020

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul General Agricol-runda 2020

Un diagnostic al agriculturii şi dezvoltării rurale în România.

Acolo unde America s-a născut

Mihai DORIN

Acolo unde America s-a născut

Un loc de neevitat în orice sejur american este Philadelphia. Istoria Lumii Noi începe cu Columb, însă istoria libertăţii americane începe în acest oraş providenţial. Aici s-a pus piatra de temelie a unei mari naţiuni, ce avea să înalţe idealul libertăţii la rangul de politică universală. Până la 4 iulie 1776, coloniile americane acceptaseră statutul de copii ascultători ai metropolei londoneze. 

pulspulspuls

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Apropo de haloimisul politic de Bahlui al negocierilor şi votării bugetului local de ieri, haideţi să vă povestim pe astăzi şi o micuţă picanterie de famiglie, dacă tot s-a înfierbântat lumea pe tema asta! 

Caricatura zilei

Viteză

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.