Șeful Poștei: Zona de curierat este punctul în care trebuie să ne dezvoltăm foarte mult
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 18.04.2021

Șeful Poștei: Zona de curierat este punctul în care trebuie să ne dezvoltăm foarte mult

GALERIE
sef posta
  • sef posta
- +

Poșta Română a început anul trecut un proces de restructurare care a urmărit punerea activității pe baze sănătoase, astfel încât compania să rămână un jucător important pe piața de profil, a declarat directorul general al operatorului poștal național, Horia Grigorescu. Totodată, 2020 a fost anul în care compania și-a sporit atenția pe zona serviciilor de curierat și a reușit să ramburseze datorii istorice de 135 milioane lei, devenind astfel o companie bancabilă, cu o capacitate superioară de contractarea de noi credite pentru investiții.

"Poșta Română este o companie care presupune foarte multe provocări, presupune tocmai această îmbinare a clienților clasici, pe care compania îi are, și pe de altă parte atragerea de noi clienți, pe care ni-i dorim, ni-i dorim foarte mult și vrem să-i convingem că, în decursul anului precedent și al anilor care vor urma, noi ca și companie ne-am schimbat și vom continua să ne schimbăm foarte mult. De asemenea, ne-am schimbat foarte mult din perspectiva abordării pe care o avem, o abordare care să se transpună nevoilor de business dintr-un mediu foarte competitiv", a afirmat Grigorescu.

În debutul pandemiei, spune Grigorescu, Poșta Română s-a confruntat cu o situație nouă și plină de provocări, cum ar fi reducerea activității pe zona serviciilor poștale clasice.

"Practic, compania a avut foarte mult de suferit, pentru că, spre exemplu, instanțele de judecată nu mai aveau termene de judecată, nu se mai trimiteau cereri de chemare în judecată, citații ș.a.m.d. De asemenea, ANAF-ul nu mai trimitea somații, nu mai demara proceduri de executare silită. Toate acestea scăderi de volum pe poșta clasică ne-au făcut să ne uităm spre zona de curierat. Toată lumea știe că acolo este punctul în care noi, Poșta Română, trebuie să ne dezvoltăm foarte mult, este mult loc pe piață în momentul de față. Piața comerțului online este într-o creștere accelerată, mult peste potențialul de creștere al celor puternici jucători din piața de curierat în acest moment. Aici, pe acest segment de business, noi ca și companie putem să intrăm și am început să intrăm din anul 2020", a spus reprezentantul companiei.

În acest context, în luna august 2020, Poșta Română a lansat serviciul Stai acasă, adică livrare la domiciliul clientul.

Aflați amănunte de pe profit.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De la Koudela la Schär, via Şovre

Nicolae GRECU

De la Koudela la Schär, via Şovre

Corectitudinea politică în sport începe să însemne respectarea ad litteram a unor reguli, indiferent cât de stupide ar fi.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

În acest episod, autorul serialului se referă critic la încercările unui cunoscut etnolog contemporan de a impune ideea existenţei unui „mit fondator” românesc, bazat pe figura împăratului roman Traian, cuceritor al Daciei.

Iar şi iar despre pocăinţă

pr. Constantin STURZU

Iar şi iar despre pocăinţă

Pocăinţă nu se poate face decât în timp. Când se termină timpul, omul nepocăit "se încremeneşte în moleşeala sufletului şi în nesimţire". Există şi atunci un soi de pocăinţă, dar "pocăinţa lui de acolo este un regret pentru viaţa lui greşit trăită, dar unit cu neputinţa de a se mişca din ea" (Părintele Dumitru Stăniloae). 

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Ideile vehiculate în rubrica de azi, aparţinând marelui filozof francez Rémi Brague (1947-), deşi par străine de tărâmul economiei, au un rol important în înţelegerea modului cum s-au născut şi consolidat valorile şi instituţiile occidentale care caracterizează azi o naţiune civilizată, inclusiv sub raport economic.

pulspulspuls

Un deştept Grămadă

Un deştept Grămadă

Până mai ieri, indiferent de guvern, PSD sau PNL, fostul dipotat local PMP Grămadă avea numai cuvinte de laudă despre orice ministru al Sănătăţii.

Caricatura zilei

Cu telefonu pe trecere

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.