Şeful Spălării Banilor cu diplomă falsă de bac, coleg cu Liviu Dragnea, şi el rămas fără diplomă
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Şeful Spălării Banilor cu diplomă falsă de bac, coleg cu Liviu Dragnea, şi el rămas fără diplomă

GALERIE
Liviu Dragnea
  • Liviu Dragnea
- +

Laurenţiu Baranga - care a absolvit doar zece clase, dar era absolvent de studii superioare şi doctor după falsificarea diplomei de bacalaureat - a beneficiat de infracţiunile aceluiaşi personaj, întocmai lui Liviu Dragnea. În 2016, Judecătoria Sectorului 4 a decis că toate diplomele lui Laurenţiu Baranga trebuie anulate, întrucât diploma de bacalaureat era falsă. Dosarul penal, însă, avea în acel moment şapte ani de cercetări în spate, plus etapa de judecare pe fond la instanţă.

Detaliile din Hotărârea 1605 din 29 iunie 2016 a Judecătoriei Sectorului 4, prin care i se anulau diplomele lui Laurenţiu Baranga, sunt pur şi simplu şocante.

Diploma de bacalaureat a lui Baranga a fost falsificată, spun procurorii, de către Mina Silviu Dobronăuţeanu. Acelaşi Dobronăuţeanu a fost pomenit şi într-o hotărâre a Judecătoriei Sectorului 4 prin care se anulau documente de studii ale lui Liviu Dragnea: "Pentru Dragnea Nicolae-Liviu (vol. 34, filele 210- 253): -situaţie şcolară, vol. V, nr. 818, anul 1999, ce poartă antetul Fundaţia Ergorom 79 - Universitatea Alexandru Ghica – Facultatea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune - Forma de învăţământ - zi pe numele Dragnea Liviu Nicolae, fila 237". 

Citiţi materialul integral pe newsweek.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Alexandru LĂZESCU

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Încercând să revină la formulele tradiţionale de abordare în chestiunea conflictului israeliano-palestinian, formule care au eşuat de fiecare dată în trecut, şi la negocierile cu Iranul, administraţia Biden nu a făcut decât să destabilizeze şi mai mult situaţia din regiune facilitând probabil ascensiunea grupării teroriste Hamas.

Filmuletul zilei

opinii

Eu, El, Supremul

Nichita DANILOV

Eu, El, Supremul

În ciuda dansului diplomatic mai mult sau mai puţin impus din afară, fiecare parte stă la cotitură şi aşteaptă ca partea adversă să facă un pas greşit şi să clacheze.

Plugarul şi moartea

Dana ȚABREA

Plugarul şi moartea

Nu e foarte evident ce se petrece în Plugarul şi moartea deoarece, dincolo de revolta protagonistului faţă de fenomenul morţii - o revoltă deopotrivă disperată şi sfidătoare - sau de justificările aduse de personajul Moartea, nu avem o poveste aşa cum poate ne-am fi aşteptat. Cu toate acestea, datorită proiecţiilor şi a filmărilor, unele realizate de sus, a modului în care se jonglează cu decorul din scenă şi cu cel proiectat, deşi oarecum static, luând forma unei meditaţii de scenă, spectacolul are un ritm al său, chiar dacă unul mai mult interior, la care contribuie culorile, formele, hiperbolele artistice (imagini supradimensionate) şi sunetele.

Cale bătută de la ţară la oraş

Michael ASTNER

Cale bătută de la ţară la oraş

Gata. Bagajele-s făcute.

pulspulspuls

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

PULS

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Caricatura zilei

WC spațial

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.