Selecţionerul Scaloni anunță că Lionel Messi este apt pentru semifinala cu Canada

marți, 09 iulie 2024, 13:39
2 MIN
 Selecţionerul Scaloni anunță că Lionel Messi este apt pentru semifinala cu Canada

Căpitanul Argentinei, Lionel Messi, este apt pentru meciul de miercuri, din semifinalele Copa America cu Canada, de la New Jersey, a anunţat selecţionerului Lionel Scaloni.

Messi, care acuză o accidentare la ischiogambieri, a revenit pe teren joi, în victoria Argentinei în sferturile de finală cu Ecuador, după ce a ratat ultimul meci din faza grupelor din cauza unei accidentări. El a jucat tot meciul, dar a părut să aibă probleme din punct de vedere fizic.

În vârstă de 37 de ani, jucătorul de la Inter Miami a ratat la loviturile de departajare care au decis meciul de pe NRG Stadium din Houston.

„Leo (Messi) este bine, aşa că mâine va lua parte la joc, suntem calmi”, a declarat Scaloni, înaintea confruntării din semifinale de pe MetLife Stadium. „Nivelul său este bun. El este esenţial pentru noi”.

Argentina şi Canada se vor întâlni pentru a doua oară în turneu, după primul meci din Grupa A, în care campionii în exerciţiu au învins cu 2-0  Scaloni a spus că de data aceasta el şi omologul său canadian Jesse Marsch vor încerca „ceva diferit”.

„Toţi antrenorii iau notiţe pentru a corecta greşelile şi a le face probleme adversarilor”, a spus managerul în vârstă de 46 de ani. „Fiecare antrenor va trebui să facă ceva diferit. Vom încerca să obţinem mingea şi să-i împiedicăm să-şi facă jocul”.

Citiți și:

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii