anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 30.09.2022

Senatoarea Şoşoacă, şontâc-şontâc spre PSD, colegă de băncuţă cu nea Măricel

GALERIE
puls
 • puls
- +

„Nu cred că doamna Şoşoacă poate să strice relaţiile PSD cu internaţionala socialistă. N-am văzut-o că are derapaje. Este o apărătoare a unor drepturi cetăţeneşti”.

Ei, ia’n să vă vedem acuma, stimaţi cetitori, dacă ghiciţi a cui e declaraţiunea asta atât de amabilă, făcută alaltăieri? Da, aşa este, l-aţi nimerit din prima: e a preşedintelui de partid Ciolacu, declaraţie cu care parcă ne dă dreptate şi pune şi ceva pe deasupra informaţiilor prezentate de noi aicea încă dinainte de excluderea senatoarei de Iaşi din AUR, când spuneam că, pe filiera unui miliardar din imobiliare păpuşat de undeva de peste Prut, ba chiar şi de peste Nistru, cocoana asta va ajunge până la urmă acolo unde îi e locul, de-a dreapta lui Ciolacu. Altceva însă parcă nu ne iese la socoteală aicea: oare cum va sta madama asta cu gura mare şi tare-n clanţă în băncuţa aia de senator de Iaşi alături de posibilul viitor coleg al ei nea Măricel? Că nu ne putem imagina scena, şi cu asta basta...

De râs: dosar penal fără să furi nimic

Pentru că tot veni vorba de mandalul limitat al managerul Şerbet, junele acela cu părul lins de vacă, amic de-al şantajiştilor lui Ghihocel, cu care până de curând puneau la cale împreună spolieri, haideţi să vă spunem una scurtă dar vioaie, şi cu asta închidem capitolul, că nu se merită. Cică marea lui grijă actuală nu e aia că, după trei luni, va trebui să plece acasă din funcţie, spre marea supărare şi a lui Ghihocel cel bruneţel, care tocmai cocea nişte tunuri pe acolo prin parcarea spitalului de veseli.

Unele guri rele dar bine informate zic că va pleca şi un un micuţ dosărel penal la pachet, în care va fi şi el parte alături de alţii. Şi, culmea, asta deşi personagiul încă nu a apucat să facă nicio şmecherie pe-acolo, din cauza pandemiei. Dosarul cu pricina zice-se că ar avea legătură cu bărbatul ars complet acolo, după ce a fost încuiat la fără clanţă. Totul, zice-se, după ce lângă el s-a găsit nu unul, ci o moviliţă de chioştoace, deşi managerul dădea atunci garanţii că omul fusese controlat la internare ca să nu aibă ţigări sau chibrit la el. Vorba aia: pupăza zbrrr, pe-o dugheană...

Dramă de tată

Apropo de şefii noi sau vechi ai PMP de care vorbeam ieri, haideţi să vă mai spunem una şi de fostul lider Băse. Din ce se aude dinspre capitală, cică de când cu condamnarea la 5 ani a fiicei, în primă instanţă, marinerul ar fi lăsat baltă totul la Bruxelles, unde e europarlamentar, şi umblă din uşă în uşă, speriat, ca să vadă ce e de făcut să-şi salveze fiica Ioana de la puşcărie la definitivă.

Gurile rele zic că a ajuns până acolo încât plânge pe la unele berouri, dar toţi îi cam dau cu flit. Mda, mare dramă şi durere de tată... Dar când Lenuţa îi băga fiica în matrapazlâcuri pentru bani de campanii electorale şi genţi scumpe de la Paris, oare de ce n-o fi plâns şi atunci, hă?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce câştigă extrema dreaptă

Pavel LUCESCU

De ce câştigă extrema dreaptă

Tot mai mulţi din aşa-zisa lume civilizată strigă tot mai strident că vor o schimbare. Deocamdată nici ei nu ştiu cum şi către ce. Dar, ca de atâtea ori în istorie, se vor găsi mereu politicieni care vor ştii să călărească valul şi să ne vândă cu succes o nouă rundă de iluzii.

opinii

Cu ochii larg închişi

Alexandru CĂLINESCU

Cu ochii larg închişi

Unele evenimente din ultima vreme, mai ales aşa-zisele „referendumuri” organizate de ruşi în terioriile ocupate, m-au făcut să-mi reamintesc de un text pe care l-am publicat în urmă cu nouăsprezece ani. Îl reiau aici, în ideea că el va arăta, o dată în plus, că liderul de la Kremlin este, în tot ce face, de o nesmintită şi sinistră consecvenţă.

De la oraşul creativ, la cel al creatorilor (I)

George PLEȘU

De la oraşul creativ, la cel al creatorilor (I)

Săptămâna trecută a fost lansată, fără prea mare tam-tam mediatic, dar cu reacţii bune în online, platforma orasulcreatorilor.com. În spatele ei sunt oameni din echipa care a realizat logo-ul Iaşului, care de data aceasta au invitat pentru consultări mai largi o serie de tineri implicaţi în industriile creative locale, în timp ce site-ul era încă în perioada de teste.

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Emil Brumaru era, în subsidiar, aidoma tuturor scriitorilor adevăraţi, fiinţa cea mai delicată cu putinţă - aproape fragilă, aş îndrăzni să observ - care-şi disimula, în identitatea (construită) de rebel al culturii, propriile temeri şi inhibiţii în faţa „infernului” din celălalt.

pulspulspuls

Aripa fără scrupule a partidoiului local tocmai dă atacul la un proiect de milioane de iepuroi!!

Aripa fără scrupule a partidoiului local tocmai dă atacul la un proiect de milioane de iepuroi!!

Iată, dacă mai era nevoie, stimaţi telespectatori, dovada că şi în politichie este valabilă vorba aia că aşchia nu sare departe de trunchi şi unde altundeva puteam vedea mai bine o asemenea confirmare decât în familia fostului deputat Rachetă Patriot, hahalera universitară care a făcut de râs oraşul în ţară şi nu numai cu iniţiativa legii privind pensiile speciale, dar mai ales prin nenumăratele declaraţii şovine, patriotarde şi pompoase de tip vadimist. 

Caricatura zilei

Zbor anulat

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.