Senatoarea Şoşoacă, şontâc-şontâc spre PSD, colegă de băncuţă cu nea Măricel
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

miercuri, 27.10.2021

Senatoarea Şoşoacă, şontâc-şontâc spre PSD, colegă de băncuţă cu nea Măricel

GALERIE
puls
  • puls
- +

„Nu cred că doamna Şoşoacă poate să strice relaţiile PSD cu internaţionala socialistă. N-am văzut-o că are derapaje. Este o apărătoare a unor drepturi cetăţeneşti”.

Ei, ia’n să vă vedem acuma, stimaţi cetitori, dacă ghiciţi a cui e declaraţiunea asta atât de amabilă, făcută alaltăieri? Da, aşa este, l-aţi nimerit din prima: e a preşedintelui de partid Ciolacu, declaraţie cu care parcă ne dă dreptate şi pune şi ceva pe deasupra informaţiilor prezentate de noi aicea încă dinainte de excluderea senatoarei de Iaşi din AUR, când spuneam că, pe filiera unui miliardar din imobiliare păpuşat de undeva de peste Prut, ba chiar şi de peste Nistru, cocoana asta va ajunge până la urmă acolo unde îi e locul, de-a dreapta lui Ciolacu. Altceva însă parcă nu ne iese la socoteală aicea: oare cum va sta madama asta cu gura mare şi tare-n clanţă în băncuţa aia de senator de Iaşi alături de posibilul viitor coleg al ei nea Măricel? Că nu ne putem imagina scena, şi cu asta basta...

De râs: dosar penal fără să furi nimic

Pentru că tot veni vorba de mandalul limitat al managerul Şerbet, junele acela cu părul lins de vacă, amic de-al şantajiştilor lui Ghihocel, cu care până de curând puneau la cale împreună spolieri, haideţi să vă spunem una scurtă dar vioaie, şi cu asta închidem capitolul, că nu se merită. Cică marea lui grijă actuală nu e aia că, după trei luni, va trebui să plece acasă din funcţie, spre marea supărare şi a lui Ghihocel cel bruneţel, care tocmai cocea nişte tunuri pe acolo prin parcarea spitalului de veseli.

Unele guri rele dar bine informate zic că va pleca şi un un micuţ dosărel penal la pachet, în care va fi şi el parte alături de alţii. Şi, culmea, asta deşi personagiul încă nu a apucat să facă nicio şmecherie pe-acolo, din cauza pandemiei. Dosarul cu pricina zice-se că ar avea legătură cu bărbatul ars complet acolo, după ce a fost încuiat la fără clanţă. Totul, zice-se, după ce lângă el s-a găsit nu unul, ci o moviliţă de chioştoace, deşi managerul dădea atunci garanţii că omul fusese controlat la internare ca să nu aibă ţigări sau chibrit la el. Vorba aia: pupăza zbrrr, pe-o dugheană...

Dramă de tată

Apropo de şefii noi sau vechi ai PMP de care vorbeam ieri, haideţi să vă mai spunem una şi de fostul lider Băse. Din ce se aude dinspre capitală, cică de când cu condamnarea la 5 ani a fiicei, în primă instanţă, marinerul ar fi lăsat baltă totul la Bruxelles, unde e europarlamentar, şi umblă din uşă în uşă, speriat, ca să vadă ce e de făcut să-şi salveze fiica Ioana de la puşcărie la definitivă.

Gurile rele zic că a ajuns până acolo încât plânge pe la unele berouri, dar toţi îi cam dau cu flit. Mda, mare dramă şi durere de tată... Dar când Lenuţa îi băga fiica în matrapazlâcuri pentru bani de campanii electorale şi genţi scumpe de la Paris, oare de ce n-o fi plâns şi atunci, hă?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Şcoala în pătrăţele

Ioan Alexandru TOFAN

Şcoala în pătrăţele

Nu ştim să facem ore online sau să folosim calculatorul în şcoală, altfel decât ca pe un telefon mai mare. Putem învăţa, ce-i drept, dar asta cere timp. Dar putem, între timp, să încercăm să preţuim mai mult şcoala, iar apoi, cred, învăţământul online nu ar mai fi o problemă.

Filmuletul zilei

opinii

Un veac de singurătate: Regele Mihai (I)

Florin CÎNTIC

Un veac de singurătate: Regele Mihai (I)

Într-o tăcere asurzitoare, a trecut complet neobservată aniversarea celor o sută de ani de la naşterea ultimului Suveran al României. Între timp, s-a fâsâit şi cel mai mare miracol postdecembrist - transformarea haimanalelor securiste ale anilor 90 din detractori mizerabili ai monarhiei în propagandişti excitaţi care-şi smulgeau părul din cap şi îmbăloşau catafalcul regal cu elogiile lor false, în urmă cu patru ani. Dar de asta există arhivişti: să ne ajute să nu uităm! 

Era odată...

Radu PĂRPĂUȚĂ

Era odată...

Şi iernile parcă erau mai ierni pe vremea aceea! Ori poate să mă fi prea moşnegit eu şi să văd binele numai în trecut? Nu ştiu copil să nu fi mers cu uratul sau cu colindatul, că pe atunci ne lăsau părinţii, nu se temeau că o să păţim nu ştiu ce chestii nasoale şi nu ne dădeau o sută de lei sau de euro numai să stăm cuminţi acasă; şi răsuna tot satul pe atuncea de hăăăi-hăi, de pristandaua la muzicuţă, de zornăitul salbelor cu clopoţei ale mascaţilor sau de mugetul buhaiului (oare ştiţi ce-i acela „buhai” sau vă trebuie şi pentru asta o expoziţie etnografică?), cum nu găsiţi voi pe internet oricât aţi căuta.

Cronicarul muzical şi omul de cultură Liliana Gherman

Alex VASILIU

Cronicarul muzical şi omul de cultură Liliana Gherman

Scriind în săptămânile trecute despre dirijorii Cristian Mandeal şi Ion Baciu, am selectat din comentariile concertelor orchestrei Filarmonicii ieşene, publicate de Liliana Gherman în revista „Cronica” din 1966 până în 1995. Erau analize de natură publicistică, spre înţelesul cititorului aflat pe o treaptă superioară a perceperii, a plăcerii în domeniul artei sunetelor cultivate, dornic să înţeleagă mai mult, să-şi pună în relaţie impresiile formate în sala de concert cu impresiile cronicarului. 

pulspulspuls

Iacătă cine-s în realitate oamenii lui Dragnea de pe Bahlui în gios!

Iacătă cine-s în realitate oamenii lui Dragnea de pe Bahlui în gios!

Ei bine, dragi cetitori, nu ştim dacă aţi găsit până acum timp ca să aruncaţi un ochi pe trecutul sau prezentul celor care sunt prezentaţi ca fiind oamenii lui Dragnea în târg, dar iote că noi am găsit oleacă de vreme şi, din ce-am aflat, ne-am pus deja mâinile-n cap când am văzut cam ce se prezintă pe piaţă, de către unii, ca fiind alternativa post-pandemică pentru votanţii PSD. 

Caricatura zilei

Mall

Editia PDF

Bancul zilei

Cercetatorii ardeleni au descoperit ca oricâta mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbata.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.