Sentinel,serviciul care reduce cheltuielile companiilor pentru echipamente și suport IT (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 27.01.2021

Advertorial

Sentinel,serviciul care reduce cheltuielile companiilor pentru echipamente și suport IT (P)

GALERIE
Poza online-01foto-doifoto-trei
 • Poza online-01
 • foto-doi
 • foto-trei
- +

Să ne imaginăm cum am putea lucra fără laptopuri, wi-fi și telefon? Dificil.Cu atât mai mult, tehnologia este o parte integrantă în funcționarea și dezvoltarea companiilor din toate domeniile.

Iar 2020 a accentuat rolul pe care îl joacă tehnologia în organizații, odată ce munca în regim hibrid (la birou și acasă) a devenit noul normal.Lucrul productiv al echipelor de la distanță s-a dovedit a fi foarte asemnător cu activitatea unei orchestre: o armonie perfectă se obține numai când ai instrumentele potrivite, o bună cunoaștere a felului în care funcționează, dar și un dirijor talentat.

În acest context, numeroase afaceri au fost nevoite să grăbească pasul modernizării infrastructurii IT, pentru a-și asigura continuitatea activității. Dar mai multe echipamente înseamnă și proceduri în plus, o nevoie sporită de mentenanță și de angajați specializați.

Toate acestea se traduc prin eforturi financiare și logistice mai mari, într-o perioadă deja provocatoare, în care prioritățile s-au reordonat.

Există însă și alternative concepute special pentru companiile care vor să evolueze indiferent de vremuri. Aliant, o companie cu peste 28 de ani de experiență în sectorul IT, a dezvoltat un serviciu care le oferă acces afacerilor la echipamente de ultimă generație și suport tehnic prin abonament lunar.

Sentinel este un instrument complet de externalizare a departamentului IT din organizații.

Ce beneficii oferă Sentinel?

Afacerile primesc atât dispozitivele hardware și software de care au nevoie în munca de zi cu zi, cât și acces la consultanți IT în regim de suport continuu, cu zero investiții inițiale.

Achitând o subscripție, banii nu rămân blocați în echipamente care devin depășite în câțiva ani, iar efortul de recrutare și salarizare a specialiștilor este eliminat.

Totul se desfășoară printr-un sistem de plată lunar, ce oferă o mai bună predictibilitate a cashflow-ului.

Pe lângă avantajul financiar evident, Sentinel este și o soluție pentru productivitate. Când angajații lucrează cu echipamente performante și agile, munca este mai eficientă, iar obiectivele se pot atinge mai ușor.

Suportul IT continuu (la sediu sau de la distanță) asigură activitatea neîntreruptă de concedii, defecțiuni și alte situații neprevăzute. Comunicarea solicitărilor este simplificată: un singur număr de telefon, indiferent de natura și complexitatea task-ului.

Un alt beneficiu major al serviciului îl reprezintă siguranța informatică. Consultanții Aliant instalează pe toate dispozitivele sisteme de securitate Kaspersky, pe care le updatează la zi.

Traficul de date este monitorizat fără întrerupere, orice vulnerabilitate este prevenită activ, pentru ca datele și resursele companiei să fie protejate de breșe și atacuri cibernetice.

Cum funcționează Sentinel?

În primul rând, Sentinel poate fi dimensionat și adaptat după nevoile și obiectivele specifice ale organizației. Specialiștii Aliant le analizează, după care propun o soluție la nivel de detaliu pentru fiecare postde lucru sau funcționalitate. Propunerile țin cont de strategia de dezvoltare a organizației și de planul de investiții.

Poți alege orice combinație de laptopuri, desktopuri, imprimante funcționale, routere, alături de soluții de securitate (antivirus, firewall) și de soluții de birou precum Office 365.

Ca să îți faci o idee despre cât te-ar costa să implementezi Sentinel în organizația ta, obține o estimare în doar două minute pe această pagină.

După stabilirea necesarului de echipamente, urmează furnizarea acestora și punerea în funcțiune, precum și instalarea programelor software. Datorită parteneriatelor cu lideri de piață în tehnologie, toate dispozitivele oferite prin Sentinel au configurații de vârf și sistemul de operare deja instalat.

Ulterior, consultanții Aliant monitorizează constant modul de funcționare a dispozitivelor, le mențin starea tehnică și propun acțiuni de optimizare în funcție de oportunități sau necesități.

În cazul în care un echipament se defectează sau nu mai face față, acesta este înlocuit.

Sentinel este o soluție eficientă pentru companii, organizații și instituții din domenii foarte diverse, precum: medical, securitate și protecție, construcții, dezvoltare de software, tipar, proiectare, contabilitate, consultanță management ș.a.

Sentinel este dezvoltat de Aliant, o companie românească fondată în 1992, care s-a transformat la pas cu evoluția rapidă a tehnologiei. Aliant este astăzi un integrator de servicii și instrumente pentru transformare digitală, dedicate businessurilor care doresc să își crească performanța.

Dacă vrei să afli ce ar însemna Sentinel pentru compania ta, ia legătura cu Aliant la 0374 177 200, prin e-mail la office@aliant.tech sau pe site.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Summitul democraţiilor

Lucian DÎRDALA

Summitul democraţiilor

Mai ales dacă summitul democraţiilor va prefaţa forme durabile de cooperare, singura modalitate de evitare a cacofoniei va fi aceea ca Washingtonul să recurgă la metode mai vechi şi mai puţin ortodoxe de obţinere a consensului, cum ar fi plăţile colaterale şi exprimările mai răstite.

Filmuletul zilei

opinii

Moroii comunismului

Florin CÎNTIC

Moroii comunismului

Mai mulţi prieteni de dreapta mi-au reproşat discret textul tăios despre Donald Trump spunându-mi că, astfel, dau apă la moară neomarxismului agresiv al stângii americane şi europene. Deşi resping cocoloşirea fostului preşedinte sub acest motiv fals şi inadecvat, m-am gândit totuşi să reiau un text publicat aici în urmă cu şapte ani în care deconstruiam „nostalghia” după nazismul roşu.

Conferinţa

Radu PĂRPĂUȚĂ

Conferinţa

Conferinţa se poate intitula cam aşa: Protuberanţele adâncurilor la clasicii moderni sau De la parabolicul inteligenţei prezumţioase la trăirea abisalului echivoc (jur că titlul e autentic). Cred că nu ar fi de lepădat nici Influenţa stâlpilor de telegraf asupra ciclului menstrual la raţe sau, şi mai bine, Influenţa paralelismului şinelor de cale ferată asupra ciclului menstrual la ciorile de pe traverse.

Felicia Donceanu

Alex VASILIU

Felicia Donceanu

Prezenţa sporadică a muzicii academice româneşti în repertoriile filarmonicilor şi teatrelor lirice din ţară este, din 1990 până acum, o realitate. Câte o aniversare sau comemorare, o întâmplare, prezenţa rară a unui compozitor la pupitrul orchestrei simfonice din ţară pentru a oferi publicului o lucrare proprie (Sabin Păutza) mai aduc aminte publicului că în România există o cultură muzicală de excepţională valoare. Un nume care ar merita cu prisosinţă să fie mai bine cunoscut este al Feliciei Donceanu.

pulspulspuls

Hopa: iată cine a mai ratat la mustaţă tratamentul cu chişleac din piaţă!

Hopa: iată cine a mai ratat la mustaţă tratamentul cu chişleac din piaţă!

Gata, încă una şi mă duc, vorba reclamei: azi am zis să închidem în sfârşit subiectul spumos al banalului chişleac de pe augusta persoană e lui Peni Hill, vorba unui amic, dar nu înainte de a vă mai spune una mică, prin ricoşeu, despre acest tratament lactat în zi festivă. 

Caricatura zilei

Pregătit corespunzător

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.