Serialul "Away", cu Hilary Swank, va avea premiera pe Netflix în 4 septembrie
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Serialul "Away", cu Hilary Swank, va avea premiera pe Netflix în 4 septembrie

GALERIE
Away
  • Away
- +

Serialul Netflix "Away", creat de Andrew Hinderaker, dramă care celebrează progresele pe care le pot realiza oamenii, precum şi sacrificiile personale pe care sunt nevoiţi să le facă pentru a merge pe acest drum, va putea fi văzut din 4 septembrie.

În timp ce se pregăteşte să conducă un echipaj internaţional în prima misiune pe Marte, astronauta americană Emma Green (Hilary Swank) trebuie să se împace cu decizia de a-şi lăsa în urmă soţul (Josh Charles) şi fiica adolescentă (Talitha Bateman), atunci când amândoi au mai multă nevoie de ea. În timp ce călătoria în spaţiu a membrilor echipajului devine mai intensă, dinamica relaţiilor dintre ei şi efectele distanţei faţă de cei apropiaţi rămaşi pe Pământ devin din ce în ce mai complexe.

Producătorii executivi ai serialului sunt: Jessica Goldberg, Matt Reeves, Jason Katims, Edward Zwick, Hilary Swank, Adam Kassan, Andrew Hinderaker, Jeni Mulein şi Michelle Lee.

Emma Green (Hilary Swank) este o astronaută americană şi fost pilot al Marinei. Ea este comandantul primei misiuni pe Marte. Matt Logan (Josh Charles) este un inginer NASA. El se confruntă cu provocările deja enorme de a face faţă misiunii de acasă, în timp ce încearcă să îşi crească fiica adolescentă pe cont propriu.

Alexis “Lex” Logan (Talitha Bateman), în vârstă de 15 ani, este fiica astronauţilor Emma Green şi Matt Logan. La fel ca tatăl ei, Lex o susţine şi este mândră de misiunea de trei ani a mamei sale. Ea se luptă cu dilemele adolescenţei. Din distribuţie mai fac parte: Mark Ivanir, Ato Essandoh, Ray Panthaki, Vivian Wu, Monique Curnen.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Cosmin PAȘCA

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Rămâne de văzut dacă demiterea lui Voiculescu, întâmplător chiar după anunţata depolitizare a CAS-urilor, va aduce o binemeritată linişte în societate (că în „sistem” cu siguranţă va aduce). În toate cazurile, patima cu care opinia publică s-a raportat la mandatul lui VV, tangentă cu metafizica, ar merita nişte studii sociologice sănătoase.

Filmuletul zilei

opinii

K1 didactic

Codrin Liviu CUȚITARU

K1 didactic

„Ai căpătat contuziile la un meci!” „Oh, nu!” a răspuns Noe. „Nu sunt în faza meciurilor. Învăţ. Aveam însă de predat, la anul I B, portretul lui Ştefan cel Mare, făcut de Grigore Ureche. Am vrut să-i dau culoare marţială, chiar dacă nu lupt încă în ring. Am cerut un voluntar pentru rolul domnitorului. Am precizat că eu voi fi un boier inocent. S-a oferit Mişa Ovinuţ, băietanul creţ din Vaslui. M-a rupt, frate, nu altceva! A interpretat, cred, sintagma degrabă vărsătoriu de sânge nevinovat extrem de literal.”

Datoria publică în contextul crizelor

Alin ANDRIEȘ

Datoria publică în contextul crizelor

Datoria publică a crescut considerabil în ultimele decenii în majoritatea economiilor şi această tendinţă a fost amplificată de actuala criză de sănătate.

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

George ŢURCĂNAŞU

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

Politicienii Bucureştiului ar trebui să ţină seama de faptul că în faţa lor se află acum o mulţime pentru care discursul reţinut şi pedant nu mai e o opţiune! Aceiaşi politicieni ai centrului ar mai trebui să ţină seama şi de faptul că viteza cu care se propagă ideile regionaliste şi se revizuiesc convingerile personale ale trăitorilor din regiune noastră accelerează. Cu alte cuvinte, dragi politicieni de la centru, regionalismul în Moldova nu (mai) e o fandoseală, aşa cum mulţi dintre voi aţi sperat să fie. Culmea e că şi voi aţi pus umărul la această accelerare, prin preluarea ideilor vehiculate de unii membri ai MDM, IpA8 sau MVA în campaniile electorale mai recente.

pulspulspuls

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Pentru că, iată, de vreo două zile încoace tot auzim cum se fac şi se desfac scenarii care mai de care despre ce se va întâmpla la vârful filialei liberale de la Iaşi în perioada următoare, am zis că e cazul să vă spunem şi noi ce-am auzit pe ici pe colo. 

Caricatura zilei

Abrogare ordin

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.