anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 12.08.2020

Comunicat de presă (P)

Servicii oferite în cabinet sau la distanță

GALERIE
pexels-photo-4149035
 • pexels-photo-4149035
- +

Ne aflăm la aproape 2 luni de când România, alături de multe alte state, se regăsește într-o perioadă cu multe restricții ce aduc implicații pe mai multe planuri: social, familiar, economic sau psihologic. Mai urmează o altă perioadă de incertitudine, după care vom afla cu toții cum va fi viața noastră după perioada de urgență.

Ne adaptăm condițiile de lucru

În tot acest timp, Spitalul Providența este alături de pacienții ce au nevoie de servicii medicale, în cele mai bune condiții atât în cabinet, cât și la distanță, prin apel telefonic sau email. Echipa de medici specialiști condusă de medicul epidemiolog a luat o serie de măsuri pentru o siguranță pacienților și a angajaților:

 • Triaj epidemiologic în cortul special amenajat din curtea spitalului;
 • Circuite particularepentru pacienți și angajați în contextul epidemiologic actual cu reorganizarea cabinetelor pentru a respecta noile norme de igienă și siguranță;
 • Oferim protecție prin echipament adecvatpentru angajații noștri;
 • Protocol  special de primitea pacienților în cadrul spitalului cu respectarea normelor de igienă;
 • Dezinfecția periodică și corespunzătoare a spațiilor de lucru din cadrul spitalului;
 • Obligativitatea pacienților de a se prezenta cu mască de protecție la spital și de a o purta pe parcursul întregului episod medical pentru care se prezintă în spital;
 • Accesul pacienților se va face în recepție,  în interiorul spitalului doar câte o persoană, după realizarea triajul epidemiologic, urmând conducerea acestuia direct către cabinetul de consultație / recoltare;

Sănătatea este un dar care trebuie păstrat, iar pentru aceasta este nevoie de acordăm o atenție specială sănătății mintale și spirituale, pentru a ajuta organismul să lupte împotriva bolilor. Iar medicii noștri fac tot ce le stă în putință să vină în întâmpinarea pacienților: contactarea și oferirea de consulatii pentru pacienții cronici, oferirea unor scheme de tratament personalizat pentru pacienții acuți, redirecționarea cazurilor către specialități complementare, identificarea pacienților cu nevoie sociale sau consiliere psihologică.

Servicii oferite în contextul stării de urgență

Folosim toate mijloacele avute la îndemână pentru a fi alături de pacienți. De aceea, începând cu 27 aprilie, am deschis punctul de recoltare de la spital dar și serviciul de radiologie medicală, ambele în condiții de siguranță, respectând normele privind protecția împotriva răspândirii noului virus. Puteți efectua programări pentru:

1.  Laboratorul propriu de analize medicale:

 • Puncte de recoltare:
 • Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Providenţa, Situat pe Şoseaua Nicolina, nr. 115 (lângă Centrul de Conferinţe AGORA), Iași, Program recoltare: Luni-Vineri: 07:00 - 10:30
 • Policlinica Providența, Situată pe b-dul Ştefan cel Mare, nr. 10, pe esplanada de la Cub, lângă Mitropolie, Iași. Program recoltare: Luni-Vineri: 07:00 - 09:30

2.  Serviciile de radiologie medicală

 • Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Providenţa, Situat pe Şoseaua Nicolina, nr. 115 (lângă Centrul de Conferinţe AGORA), Iași.

În cadrul Spitalului şi Policlinicii Providența pacienții pot beneficia de radiografii digitale ale:

 • toracelui
 • articulațiilor și membrelor
 • coloanei vertebrale
 • craniului (sinusuri, șa turceasca, incidențe speciale)

Consultații în cabinetului medicului sau la distanță

Prin consultații telefonice sau prin email, pacienții pot beneficia de sfaturi avizate, personalizate, în siguranța și confortul căminului, având în continuare acces la servicii medicale de la distanță. Această variantă am ales-o pentru a vă ajuta să respectați recomandările autorităților, în perioada stării de urgență. Numerele de telefon și programul complet al consultațiilor îl puteți găsi aici https://providentamedical.ro/telemedicina-la-spitalul-providenta

Totodată, oferim consultați fizice, în cabinetul medicului, în funcție de gravitatea cazului și doar în urma unei anamneze complete făcute de medic împreună cu pacientul sau însoțitorul acestuia. De asemenea, în funcție de noile îndrumări legislative stabilite de autorități după data de 15 mai, vom efectua internări pentru care vă puteți programa în call center.

Pentru informații și programări vă rugăm să ne contactați: Spitalul „Providența”  - 0232 241 271 / 0730 230 030 / 0786 261 263 (consilier medical).

 

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un preşedinte discret

Lucian DÎRDALA

Un preşedinte discret

Nu se pune problema să stabilim, aici, pattern-uri ambiţioase. Se poate, totuşi, observa că preşedinţii Senatului din guvernările dominate de Ion Iliescu au fost politicieni lipsiţi de ambiţia de a controla partidul sau guvernul, acceptând fără obiecţii supremaţia lui Ion Iliescu.

Filmuletul zilei

opinii

Ultima mineriadă (I)

Florin CÎNTIC

Ultima mineriadă (I)

Faptul că la presiunea societăţii civile conducerea DIICOT a hotărât să infirme în mare măsură scandaloasa încercare de muşamalizare făcută de procurorul Doru Stoica arată cât de exploziv este dosarul represiunii din 10 august 2018.

Imagine all the people...

Radu PĂRPĂUȚĂ

Imagine all the people...

Memoriei lui Philippe Muray (1945-2006)

Efemeride electronice

Ioan MILICĂ

Efemeride electronice

pulspulspuls

Mult iubite Înalpreasfinţite Teo Fan-Fan,

Mult iubite Înalpreasfinţite Teo Fan-Fan,

Cu nespusă sfială ridicăm privirea spre mitra Sfinţiei voastre, convinşi fiind că îndrăzneala ne va fi iertată, iar rostirea noastră păcătoasă va fi aşişderea trecută cu vederea, dacă se va dovedi nevrednică de înalta judecată a Sfinţiei Voastre.

Caricatura zilei

3 AM

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.