anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Comunicat de presă (P)

Servicii oferite în cabinet sau la distanță

GALERIE
pexels-photo-4149035
 • pexels-photo-4149035
- +

Ne aflăm la aproape 2 luni de când România, alături de multe alte state, se regăsește într-o perioadă cu multe restricții ce aduc implicații pe mai multe planuri: social, familiar, economic sau psihologic. Mai urmează o altă perioadă de incertitudine, după care vom afla cu toții cum va fi viața noastră după perioada de urgență.

Ne adaptăm condițiile de lucru

În tot acest timp, Spitalul Providența este alături de pacienții ce au nevoie de servicii medicale, în cele mai bune condiții atât în cabinet, cât și la distanță, prin apel telefonic sau email. Echipa de medici specialiști condusă de medicul epidemiolog a luat o serie de măsuri pentru o siguranță pacienților și a angajaților:

 • Triaj epidemiologic în cortul special amenajat din curtea spitalului;
 • Circuite particularepentru pacienți și angajați în contextul epidemiologic actual cu reorganizarea cabinetelor pentru a respecta noile norme de igienă și siguranță;
 • Oferim protecție prin echipament adecvatpentru angajații noștri;
 • Protocol  special de primitea pacienților în cadrul spitalului cu respectarea normelor de igienă;
 • Dezinfecția periodică și corespunzătoare a spațiilor de lucru din cadrul spitalului;
 • Obligativitatea pacienților de a se prezenta cu mască de protecție la spital și de a o purta pe parcursul întregului episod medical pentru care se prezintă în spital;
 • Accesul pacienților se va face în recepție,  în interiorul spitalului doar câte o persoană, după realizarea triajul epidemiologic, urmând conducerea acestuia direct către cabinetul de consultație / recoltare;

Sănătatea este un dar care trebuie păstrat, iar pentru aceasta este nevoie de acordăm o atenție specială sănătății mintale și spirituale, pentru a ajuta organismul să lupte împotriva bolilor. Iar medicii noștri fac tot ce le stă în putință să vină în întâmpinarea pacienților: contactarea și oferirea de consulatii pentru pacienții cronici, oferirea unor scheme de tratament personalizat pentru pacienții acuți, redirecționarea cazurilor către specialități complementare, identificarea pacienților cu nevoie sociale sau consiliere psihologică.

Servicii oferite în contextul stării de urgență

Folosim toate mijloacele avute la îndemână pentru a fi alături de pacienți. De aceea, începând cu 27 aprilie, am deschis punctul de recoltare de la spital dar și serviciul de radiologie medicală, ambele în condiții de siguranță, respectând normele privind protecția împotriva răspândirii noului virus. Puteți efectua programări pentru:

1.  Laboratorul propriu de analize medicale:

 • Puncte de recoltare:
 • Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Providenţa, Situat pe Şoseaua Nicolina, nr. 115 (lângă Centrul de Conferinţe AGORA), Iași, Program recoltare: Luni-Vineri: 07:00 - 10:30
 • Policlinica Providența, Situată pe b-dul Ştefan cel Mare, nr. 10, pe esplanada de la Cub, lângă Mitropolie, Iași. Program recoltare: Luni-Vineri: 07:00 - 09:30

2.  Serviciile de radiologie medicală

 • Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Providenţa, Situat pe Şoseaua Nicolina, nr. 115 (lângă Centrul de Conferinţe AGORA), Iași.

În cadrul Spitalului şi Policlinicii Providența pacienții pot beneficia de radiografii digitale ale:

 • toracelui
 • articulațiilor și membrelor
 • coloanei vertebrale
 • craniului (sinusuri, șa turceasca, incidențe speciale)

Consultații în cabinetului medicului sau la distanță

Prin consultații telefonice sau prin email, pacienții pot beneficia de sfaturi avizate, personalizate, în siguranța și confortul căminului, având în continuare acces la servicii medicale de la distanță. Această variantă am ales-o pentru a vă ajuta să respectați recomandările autorităților, în perioada stării de urgență. Numerele de telefon și programul complet al consultațiilor îl puteți găsi aici https://providentamedical.ro/telemedicina-la-spitalul-providenta

Totodată, oferim consultați fizice, în cabinetul medicului, în funcție de gravitatea cazului și doar în urma unei anamneze complete făcute de medic împreună cu pacientul sau însoțitorul acestuia. De asemenea, în funcție de noile îndrumări legislative stabilite de autorități după data de 15 mai, vom efectua internări pentru care vă puteți programa în call center.

Pentru informații și programări vă rugăm să ne contactați: Spitalul „Providența”  - 0232 241 271 / 0730 230 030 / 0786 261 263 (consilier medical).

 

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un mai prea îndepărtat (I)

Cătălin ONOFREI

Un mai prea îndepărtat (I)

Au trecut peste trei decenii de la primele alegeri „libere”!

opinii

Papua Noua Românie

Briscan ZARA

Papua Noua Românie

Furtul şi distrugerea lucrurilor care nu-ţi aparţin sunt obiceiuri respectate cu sfinţenie de toţi aici. Fiecare dintre aceste fapte va fi recompensată cu vârf şi îndesat în lumea de apoi, deci e bine să ai cât mai multe din astea în portofoliu.

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Cristina DANILOV

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Conceptul de „violenţă de gen”, considerată a fi iniţial o chestiune de familie ce nu trebuia să iasă pe uşi şi, deci, în care nu trebuie să se intervină din afară, denumeşte azi o problemă mai largă ce pare să se fi extins, dincolo de uşa casei, pe mai multe paliere din viaţa de zi cu zi a multor femei. Prezenţa acestui tip de violenţă în relaţii de cuplu sau profesionale scoate în evidenţă, din păcate, şi mai mult imaginea femeilor aflate în situaţie de subordonare faţă de bărbaţi şi presupune asumarea relaţiilor de putere inegale din punct de vedere istoric dintre cele două genuri, prin care bărbaţii sunt legitimaţi să-şi menţină status-quo-ul de dominaţie.

Artă şi război

Mihai DORIN

Artă şi război

Războiul a fost mereu o temă de reflecţie pentru istorici şi artişti, dar şi o temă de investigaţie declarat „obiectivă” de către istorici şi asumat subiectivă de către artişti. Nu e o competţie între cele două viziuni, ci o formă de complementaritate liberă. 

pulspulspuls

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

Pentru că tot este astăzi în calendarul ortodoxiei ziua Sfântului Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat, haideţi să împărtăşim cu ocazia asta şi cu domniile voastre, iubiţi drept-credincioşi, o chestiune de care ne minunăm şi ne tot roade de mai multă vreme pe noi, iar mai nou auzim că roade şi unele feţe bisericeşti de prim rang din toată arhiepiscopia, şi nu numai. 

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.