Seven Hills International School, singura școală Cambridge din Moldova, face înscrieri pentru anul 2017 – 2018
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

ADVERTORIAL

Seven Hills International School, singura școală Cambridge din Moldova, face înscrieri pentru anul 2017 – 2018

GALERIE
seven-hills
  • seven-hills
- +

La Școala Cambridge Seven Hills International School au început înscrierile pentru anul școlar 2017 – 2018. Situată într-un spațiu nou, pe Bulevardul Chimiei nr 1A (Campus Tudor Vladimirescu), școala are locuri pentru grădiniță, ciclul primar și gimnazial. 

Seven Hills International School oferă o educație după modelul britanic, ce se focalizează pe bunăstarea și siguranța copiilor, urmărirea progresului, rigoare academică și dezvoltarea relațiilor care susțin independența și învățarea pe tot parcursul vieții.

Toate disciplinele se predau în limba engleză, folosind manuale britanice, iar testările sunt stabilite de către Universitatea Cambridge. În programul academic sunt incluse elemente din curriculumul românesc și o bogatş paletă de cluburi.

În anul școlar 2017 – 2018 sunt oferite următoarele locuri:

Grădiniță

Grupa mică (3 ani) – 16 locuri

Grupa mijlocie (4 ani) – 16 locuri

Grupa mare (5 ani) – 16 locuri

Învățământ primar

Stage 1 (clasa pregătitoare) – 18 locuri

Stage 2 (clasa I) – 2 locuri

Stage 3 (clasa a II-a) – 3 locuri

Stage 4 (clasa a III- a) – 6 locuri 

Învățământ gimnazial

Stage 6 (clasa a V-a) – 15 locuri 

Stage 9 (clasa a VIII-a) – 7 locuri 

Seven Hills International School este o școală Cambridge, singura instituție educațională din Iași, și din Regiunea Nord-Est, care oferă educație după modelul britanic, cu acreditare Cambridge, certificare COBIS și autorizare ARACIP.  Școala noastră continuă să se dezvolte cu clase noi la gimnaziu, dar și cu un număr mai mare de elevi la ciclul primar și la grădiniță. Începând cu anul școlar 2017-2018, echipa de profesori a Seven Hills International School se va mări cu doi profesori britanici, care vor preda limba engleză și discipline de la ciclul primar. Așadar, dezvoltarea competențelor lingvistice de comunicare în limba engleză, programul de muzică, calitatea orelor și oferta generoasă de cluburi și activități extracurriculare fac din școala noastră o instituție atractivă pentru părinții români și pentru cei de alte naționalități. O comunitate educațională multiculturală, prietenoasă și riguroasă este ceea ce nouă ne place să spunem că este The British way in international education! a declarat Prof. Dr. Liliana Romaniuc – directorul general al Seven Hills International School din Iași.

Pentru informații privind programul academic și taxele, se poate vizita site-ul școlii sau se poate programa la telefon o vizită care include o discuție cu directorul general, cu  directorul academic și o prezentare a instituției de învățământ.

Seven Hills International School: Bulevardul Chimiei, numărul 1(campusul Tudor Vladimirescu), +40.758.047.613, E-mail: office@sevenhills.ro.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Judeţul furat

Cătălin ONOFREI

Judeţul furat

Naţiunea română va rămâne doar un vis.

Filmuletul zilei

opinii

„Nimicul nimicniceşte”

Briscan ZARA

„Nimicul nimicniceşte”

... contaminează totul în jur ca un măr stricat, poate face ca albul să pară negru şi invers, susul să pară jos, iar când se ajunge acolo se instalează absurdul şi anarhia.

Maia şi de la capăt

Mihai DORIN

Maia şi de la capăt

Dacă Basarabia se va salva, istoria va consemna că o femeie a încercat să convoce energiile neîntinate ale poporului, dar nu a reuşit să învingă oculta celor care vor să ţină ţara „între lumi”, din raţiuni exterioare (ruseşti) şi din mediocritate, fie că a reuşit să pună ţara pe calea europeană, singura care o poate lecui de fantasma Rusiei. 

Sus Şora, jos Cioran

Nichita DANILOV

Sus Şora, jos Cioran

Un lucru nu-i este limpede: nu te poţi învârti la infinit în jurul propriului tău paradox. Existenţa aceasta, ca un amurg de cenuşă, ce se varsă peste capul lui Demiurg. Apoi această veşnică demenţă a lui Dumnezeu. Scleroza creaţiei. Lumea privită prin răgetul unui porc. E suficient să-i citeşti o carte, ca să cunoşti conţinutul tuturor celorlalte.

pulspulspuls

A venit Mişu de la Bucureşti să dreagă busuiocul la partidoi

A venit Mişu de la Bucureşti să dreagă busuiocul la partidoi

Fraţilor, e foiala de pe lume, nu alta: cică la partidoiul ieşean se fac calcule şi strategii pe masa electorală, mai ales acuma cu câteva zile înainte de alegerile parlamentare, când, zic cunoscătorii, sau cei cu capul mai pe umeri, este nevoie de un sprint pe judeţ. 

Caricatura zilei

AFTER ILL

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.