Sfaturi despre cum să ai grijă de gustul bun și de proprietățile benefice ale pâinii Panifcom
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 23.04.2021

Advertorial

Sfaturi despre cum să ai grijă de gustul bun și de proprietățile benefice ale pâinii Panifcom (P)

GALERIE
Cum sa ai grija de painea Panifcom!
  • Cum sa ai grija de painea Panifcom!
- +

O pâine rumenă și mândră, de i se duce vestea, este întotdeauna o pâine făcută ca pe vremuri, cu maia. Frământată cu grijă de mâinile puternice ale brutarilor Panifcom, din aluat pufos, odihnită mai apoi la cald, coaptă cu dragoste, ca pe vremurile de mult trecute, după obiceiuri străvechi, pâinea Panifcom, cu maia,  păstrează gustul bogat al tradiției.

Pâinea Panifcom este plămădită cu maia, fapt ce-i conferă un gust și o textură aparte. Gustul specific – ușor acrișor,  textura miezului moale,  coaja crocantă, beneficiile reale pentru sănătate, un indice glicemic mai mic, grija cu care se obține această pâine – toate sunt premise cu care ne mândrim când vă oferim această pâine.

Tocmai pentru că îți aducem pâinea aceasta plină de viață și de elemente nutritive, vrem să îți povestim, pe scurt, câte ceva despre cum să ai grijă de gustul bun și de proprietățile atât de benefice ale pâinii Panifcom:

 
Cu cât sunt mai curate mâinile când atingeți pâinea, cu atât evitați contaminarea ei cu diferiți germeni. Păstrați pâinea așa cum a plecat de la noi, în condiții de siguranță și cu certitudine va fi pe gustul vostru.

Ambalajul ce îmbracă pâinea Panifcom este unul special. Câtă vreme este păstrat intact, ocrotește pâinea de contaminarea datorată germenilor din aer și garantează păstrarea calităților produsului.

Pe fiecare clips cu care ambalajul este prins, se află o dată marcată. Data de pe clips reprezintă ziua în care pâinea NU se mai poate consuma.  

Atunci când temperaturile sunt destul de ridicate (peste 25°C) este indicat să tratezi pâinea ca pe orice aliment perisabil și să o ții la frigider; Păstrând-o la temperatura camerei 30 minute -1 oră înainte de consum și miezul va redeveni moale și pufos.

Plămădim pâine cu maia, exact pe gustul tău!

De aceea, pâinea Panifcom ține la tine atât cât ții și tu la ea! În rest e bună cu orice. Poftă mare!
 
Produsele de panificație Panifcom sunt făcute cu maia, ca să vă aducem zilnic, la masă, o pâine vie, făcută ca pe vremuri, după rețete tradiționale.

Folosim ingrediente simple, tehnologie de ultimă generație, pasiune și grijă, astfel, gustul pâinii Panifcom este ca o amprentă – unic, inconfundabil.
Panifcom este lider în panificație pe piața ieșeană. Agropan Impex, societatea comercială care deține marca Panifcom, activează în trei ramuri importante ale agriculturii și alimentației: cultivarea, recepția și depozitarea cerealelor; panificație și creșterea animalelor.

Mai multe detalii: www.panifcom.ro 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Florin NICULA

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Aceleaşi idei au fost rostogolite de la un buget la altul de Mihai Chirica, doar că acum nu a mai fost consensul de altădată.

Filmuletul zilei

opinii

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Alexandru CĂLINESCU

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Scrisă alert, fructificând o documentaţie impresionantă (studiul a avut o primă ediţie apărută în 2016 la editura americană Common Ground), exploatând inteligent o ipoteză de lucru ce se dovedeşte fertilă, cartea Marianei Neţ ne oferă o lectură pasionantă. Este, fără dublii, unul dintre evenimentele editoriale ale acestui an.

Vuia (III)

Neculai SEGHEDIN

Vuia (III)

Biograful oficial al lui Traian Vuia a fost inginerul George Lipovan (1905-1972). Acesta a studiat la Şcoala Politehnică din Timişoara, Universitatea din Paris, şcoala de jurnalişti din Paris şi la şcoala militară aeronautică din Bucureşti. În 1925, Lipovan pleacă la Paris, unde îl întâlneşte pe Vuia, de care îl va lega o puternică relaţie de prietenie, dovadă fiind îndelungata corespondenţă dintre cei doi. Lui Lipovan îi datorăm seria de cărţi dedicate lui Vuia, bazate pe mărturiile inventatorului şi pe propriile sale cercetări documentare.

Competiţia mare

Nicolae CREŢU

Competiţia mare

Viaţa însăşi este, desigur, şi competiţie: dar înţelegând prin asta, din perspectiva valorilor omului (care îl disting de animalitate), nu malthusiana sfâşiere de homo hominilupus, ci un spirit al emulaţiei meritocrate definit prin fair play. Metaforism sportiv, da: fără „dopaj”, nici blaturi sau „arbitri” părtinitori, corupţi, fără trucaje şi măsluiri. 

pulspulspuls

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

O boare de semne de îngrijorare cică ar fi trecut zilele asteape deasupra viilor politice româneşti şi ieşene, stimaţi telespectatori, după ce pe piaţă ar fi apărut datele singurului sondaj politic credibil de la alegeri încoace. Iar acolo curioşii au putut vedea, cu oarecare surprindere, evident, că AUR a trecut sesizabil peste USR. 

Caricatura zilei

A avea sau a nu avea amendamente

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.