Sfaturi despre cum să ai grijă de gustul bun și de proprietățile benefice ale pâinii Panifcom (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Sfaturi despre cum să ai grijă de gustul bun și de proprietățile benefice ale pâinii Panifcom (P)

GALERIE
Cum sa ai grija de painea Panifcom!
  • Cum sa ai grija de painea Panifcom!
- +

O pâine rumenă și mândră, de i se duce vestea, este întotdeauna o pâine făcută ca pe vremuri, cu maia. Frământată cu grijă de mâinile puternice ale brutarilor Panifcom, din aluat pufos, odihnită mai apoi la cald, coaptă cu dragoste, ca pe vremurile de mult trecute, după obiceiuri străvechi, pâinea Panifcom, cu maia,  păstrează gustul bogat al tradiției.

Pâinea Panifcom este plămădită cu maia, fapt ce-i conferă un gust și o textură aparte. Gustul specific – ușor acrișor,  textura miezului moale,  coaja crocantă, beneficiile reale pentru sănătate, un indice glicemic mai mic, grija cu care se obține această pâine – toate sunt premise cu care ne mândrim când vă oferim această pâine.

Tocmai pentru că îți aducem pâinea aceasta plină de viață și de elemente nutritive, vrem să îți povestim, pe scurt, câte ceva despre cum să ai grijă de gustul bun și de proprietățile atât de benefice ale pâinii Panifcom.

Cu cât sunt mai curate mâinile când atingeți pâinea, cu atât evitați contaminarea ei cu diferiți germeni. Păstrați pâinea așa cum a plecat de la noi, în condiții de siguranță și cu certitudine va fi pe gustul vostru.

Ambalajul ce îmbracă pâinea Panifcom este unul special. Câtă vreme este păstrat intact, ocrotește pâinea de contaminarea datorată germenilor din aer și garantează păstrarea calităților produsului.

Pe fiecare clips cu care ambalajul este prins, se află o dată marcată. Data de pe clips reprezintă ziua în care pâinea NU se mai poate consuma.  

Atunci când temperaturile sunt destul de ridicate (peste 25°C) este indicat să tratezi pâinea ca pe orice aliment perisabil și să o ții la frigider; Păstrând-o la temperatura camerei 30 minute - 1 oră înainte de consum și miezul va redeveni moale și pufos.

Plămădim pâine cu maia, exact pe gustul tău!

De aceea, pâinea Panifcom ține la tine atât cât ții și tu la ea! În rest e bună cu orice. Poftă mare!
 
Produsele de panificație Panifcom sunt făcute cu maia, ca să vă aducem zilnic, la masă, o pâine vie, făcută ca pe vremuri, după rețete tradiționale. Folosim ingrediente simple, tehnologie de ultimă generație, pasiune și grijă, astfel, gustul pâinii Panifcom este ca o amprentă – unic, inconfundabil.
Panifcom este lider în panificație pe piața ieșeană. Agropan Impex, societatea comercială care deține marca Panifcom, activează în trei ramuri importante ale agriculturii și alimentației: cultivarea, recepția și depozitarea cerealelor; panificație și creșterea animalelor.

Mai multe detalii pe www.panifcom.ro  

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De citit

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.