marti, 19.03.2024
O pâine rumenă și mândră, de i se duce vestea, este întotdeauna o pâine făcută ca pe vremuri, cu maia. Frământată cu grijă de mâinile puternice ale brutarilor Panifcom, din aluat pufos, odihnită mai apoi la cald, coaptă cu dragoste, ca pe vremurile de mult trecute, după obiceiuri străvechi, pâinea Panifcom, cu maia, păstrează gustul bogat al tradiției.
Pâinea Panifcom este plămădită cu maia, fapt ce-i conferă un gust și o textură aparte. Gustul specific – ușor acrișor, textura miezului moale, coaja crocantă, beneficiile reale pentru sănătate, un indice glicemic mai mic, grija cu care se obține această pâine – toate sunt premise cu care ne mândrim când vă oferim această pâine.
Tocmai pentru că îți aducem pâinea aceasta plină de viață și de elemente nutritive, vrem să îți povestim, pe scurt, câte ceva despre cum să ai grijă de gustul bun și de proprietățile atât de benefice ale pâinii Panifcom.
Cu cât sunt mai curate mâinile când atingeți pâinea, cu atât evitați contaminarea ei cu diferiți germeni. Păstrați pâinea așa cum a plecat de la noi, în condiții de siguranță și cu certitudine va fi pe gustul vostru.
Ambalajul ce îmbracă pâinea Panifcom este unul special. Câtă vreme este păstrat intact, ocrotește pâinea de contaminarea datorată germenilor din aer și garantează păstrarea calităților produsului.
Pe fiecare clips cu care ambalajul este prins, se află o dată marcată. Data de pe clips reprezintă ziua în care pâinea NU se mai poate consuma.
Atunci când temperaturile sunt destul de ridicate (peste 25°C) este indicat să tratezi pâinea ca pe orice aliment perisabil și să o ții la frigider; Păstrând-o la temperatura camerei 30 minute - 1 oră înainte de consum și miezul va redeveni moale și pufos.
Plămădim pâine cu maia, exact pe gustul tău!
De aceea, pâinea Panifcom ține la tine atât cât ții și tu la ea! În rest e bună cu orice. Poftă mare!
Produsele de panificație Panifcom sunt făcute cu maia, ca să vă aducem zilnic, la masă, o pâine vie, făcută ca pe vremuri, după rețete tradiționale. Folosim ingrediente simple, tehnologie de ultimă generație, pasiune și grijă, astfel, gustul pâinii Panifcom este ca o amprentă – unic, inconfundabil.
Panifcom este lider în panificație pe piața ieșeană. Agropan Impex, societatea comercială care deține marca Panifcom, activează în trei ramuri importante ale agriculturii și alimentației: cultivarea, recepția și depozitarea cerealelor; panificație și creșterea animalelor.
Mai multe detalii pe www.panifcom.ro
Cuvinte cheie: + Panifcom, alimentatie sanatoasa, paine curata, Mai ia o pâine cu maia, panificație
© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.
Macron anunţă la Marsilia lansarea unei "operaţiuni fără precedent" împotriva traficului de droguri
Gabriela Firea şi Sebastian Burduja, propuşi coordonatori politici ai campaniei PSD-PNL pe Capitală
Energia solară și cea eoliană nu sunt gratis. Un expert explică de ce
”Dacă vrem pace, trebuie să ne pregătim de război”, pledează Charles Michel într-un editorial
Fostul primar din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, adus în România din Germania
Riscul unui război nuclear se află la ”cel mai înalt nivel” de zeci de ani, avertizează Guterres
O companie cu afaceri de 155 milioane euro în 2023 vrea să deschidă un magazin la Iași
Un nou hotel, de 4 stele, va fi construit la Iași, în Păcurari. Încep lucrările anul acesta?
Ministrul Mediului: În România, la fabrica Ford, se va produce curând primul autoturism electric
Cârnaţii din topor vor fi protejaţi în UE. Urmează ”Carnea afumată la garniţă din Vâlcea”
Trump incapabil să garanteze plata celor 454 de milioane de dolari pentru fraudă (avocaţi)
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia vor da filmări intime"
Produse din hârtie: Esențiale în igiena și confortul zilnic (P)
Numărul trei din Hamas a fost ucis de o operaţiune israeliană, afirmă SUA
Idei de cadouri pentru cei dragi - Cum să îi surprinzi plăcut! (P)
Revine zăpada la Iaşi? Lapoviță sau ninsoare în mare parte din țară, până joi seară
Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea privind relaţia cu Trump
Medic: Să nu uităm că accidentul vascular cerebral se poate face şi la copii
Prognoza meteo: Ne aşteaptă un început de aprilie mai călduros decât normalul termic
Dan Voiculescu șantajează PSD-PNL cu candidatura lui Piedone la Primăria Capitalei
Iubitul Arynei Sabalenka, Konstantin Koltsov, a murit la vârsta de 42 de ani
Azi, Simona Halep revine pe teren. De la ce oră ar putea începe partida
Interviu ZdI TV - Bilanț la Tomești: ce s-a construit și ce urmează
Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate
Ce relații comerciale mai are Iașul cu Rusia. S-a redus diferența dintre importuri și exporturi
Pasionații de programare și hardware se pot înscrie la concursul național iTEC
Fiscul vrea să-i scoată la mezat bunurile unei femei care a avut un atelier de confecții
Peisagiștii evită să participe la o licitație a Primăriei pentru finalizarea unor „părculețe”
FOTBAL Leo, trezeşte-te, că nenoroceşti fotbalul ieşean! Cine-i arată lui Grozavu bârna din ochi?
Lista celor 10 finaliști pentru Premiul Național pentru Proză „Ziarul de Iași” 2024
In memoriam Paulică Răileanu, un reputat profesor al Politehnicii ieșene
Lista școlilor unde pot începe lucrări: Primăria a semnat opt contracte
Bosch va monta pe tramvaiele din Iași sisteme „inteligente” pentru evitarea accidentelor
O tânără din Iaşi, designer pentru celebrul brand adidas. A absolvit London College of Fashion
Proiectul A8 a ajuns „bătaia de joc a Guvernului Ciolacu/Ciucă”
Cosmin PAȘCAAlianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin? |
Briscan ZARABunici obraznici |
Cristina DANILOVNoi, femeile |
Nichita DANILOVÎntre artă şi credinţă |