Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

duminica, 03.12.2023

Advertorial

Sfaturi privind înlocuirea unui acoperiş

GALERIE
showroom_sus
  • showroom_sus
- +

Odată cu înrăutăţirea vremii şi sporirea cantităţii de precipitaţii pot să apară probleme la acoperişurile vechi sau deteriorate.


Pentru a găsi răspunsuri la aceste probleme am adresat câteva întrebări domnului  Ciprian Marcu, managerul companiei Caretta din Iaşi, producător naţional de sisteme complete de acoperişuri.

De ce este important să evaluezi periodic starea acoperişului propriu?

”Proprietarii de case trebuie să analizeze atent riscurile la care se expun dacă nu înlocuiesc acoperişul vechi sau uzat şi să realizeze că aceasta este o investiţie solidă şi pe termen lung pentru casa lor, o investiţie pentru 3 generaţii. În plus, aspectul învechit al acoperişului poate strica imaginea gospodăriei oricât de frumoasă ar fi aceasta”.

Ce semne ne indică momentul când devine obligatorie schimbarea unui acoperiş?

”În opinia specialiştilor noştrii de la Caretta sunt minim 5 semne de alarmă pentru schimbarea unui acoperiş:

1.    scurgeri în interiorul casei, mansardei sau podului.
2.    pete sau mucegai pe tavan, pereţi sau pe plafonul din podul casei.
3.    anumite părţi din acoperiş sunt deteriorate (porţiuni lipsă, sparte sau crăpate).
4.    se crapă vopseaua din exteriorul sau interiorul casei.
5.    facturile de energie cresc fără a spori şi gradul de confort termic.

Totodată sunt clienţi care doresc să ofere casei un alt aspect şi confort chiar dacă acoperişul existent este funcţional.”

Ce sfaturi aveţi pentru cei care hotărăsc să schimbe acoperişul vechi sau deteriorat?

”La Caretta încercăm permanent să oferim sfaturi practice proprietarilor de case. Pe scurt sunt 3 aspecte de care trebuie să se ţină cont:

1.    Nu trebuie amânată înlocuirea acoperişurilor din materiale de slabă calitate (azbest, tablă zincată, ţiglă ceramică învechită) deoarece ele ascund de regulă, potenţiale cauze de deteriorare a structurii acoperişului.

2.    Înlocuirea unui sistem complet de acoperiş nu este complicată şi nu afectează activităţile zilnice. Durata normală de înlocuire este între 4 şi 6 zile, funcţie de suprafaţa şi complexitatea acestuia. La Caretta prin echipele cu care colaborăm reuşim să înlocuim uneori şi în 2-3 zile un acoperiş.

3.    Este indicat ca odată cu renovarea învelitorii să înlocuiţi şi sistemul vechi de jgheaburi şi burlane, cu unul mult mai eficient şi cu o durată de viaţă mult mai mare.

Noi oferim în plus clienţilor un diagnostic asupra necesităţii realizării modificărilor de structură şi o simulare despre cum va arata noul acoperiş pe casă.”

Ce garanţii oferiţi la înlocuirea unui acoperiş vechi?

”Garanţia pentru acoperişul montat este similară cu cea pentru o casă nouă. Promisiunea pe care o facem la Caretta şi pe care o respectăm este un acoperiş pentru 3 generaţii. Oferim consiliere şi asistenţă în montaj pentru ca să identificăm cea mai bună soluţie de înlocuire şi cel mai bun rezultat.

Îi aşteptăm pe clienţii interesaţi să ne contacteze  on-line pe site-ul www.caretta.ro sau telefonic la numărul 0735.000.555 şi să ne viziteze la sediul nostru de pe şoseaua Iaşi-Tomeşti.”
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Încă o bătaie de joc la adresa culturii ieşene: cazul Baia Turcească

Încă o bătaie de joc la adresa culturii ieşene: cazul Baia Turcească

Un caz şcoală despre cât preţ pune primarul Mihai Chirica pe interesul Iaşului şi al ieşenilor şi cât contează pentru el sintagma Iaşul – Capitala Culturală a României, de care, de altfel, abuzează în discursuri publice până la saţietate. E vorba de cazul Baia Turcească.

opinii

Prima carte a lui Andrei Pleșu

Alexandru CĂLINESCU

Prima carte a lui Andrei Pleșu

Fapt este că tânărul Pleșu se mișca dezinvolt nu numai în zona artelor plastice. dar și în teritoriul literaturii sau în acela al filosofiei. Teoretiza reușind să evite ariditatea conceptuală, era erudit fără pedanterie, scria de pe atunci admirabil, în egală măsură nuanțat și precis. Sunt pagini pe care, dacă îmi este permis să fac o supoziție, cred că le-ar semna și astăzi.

Jurnalul lui Asachi (7)

Neculai SEGHEDIN

Jurnalul lui Asachi (7)

Puțină lume poate reproduce un vers din Asachi, sau un titlu din opera acestuia. Puțini dintre noi știm ce a făcut, de fapt, Asachi în cultura română. Cu toate acestea, Asachi are o mare valoare simbolică, este un bun național, un blazon al culturii noastre, fiind, pur și simplu, …Asachi!

Propovăduirea Evangheliei în patru timpi (II)

pr. Constantin STURZU

Propovăduirea Evangheliei în patru timpi (II)

Următoarea „mişcare”, cea de a treia, este cea mai delicată şi necesită multă îndrăzneală. Vedem că Hristos nu-l cruţă deloc pe acel tânăr evlavios şi râvnitor, ci îi pune în faţă o alegere mai mult decât incomodă: aceea de a-şi vinde averea, de a împărţi totul săracilor şi de a urma cu totul Fiului lui Dumnezeu. 

pulspulspuls

Bombiţa bombiţelor explodează cu stropi în politichia de Bahlui: nea Mihăiţă ar pohti hambasador!

Bombiţa bombiţelor explodează cu stropi în politichia de Bahlui: nea Mihăiţă ar pohti hambasador!

Una tare pe azi, stimaţi telespectatori: voi ştiţi care este ultimul zvon ce tropăie băţos prin politichia mâloasă de Bahlui de sar stropi murdari în toate derecţiile, inclusiv pe pereţii cei galbeni ai sediului proaspăt văruit din Podu Roş? 

Caricatura zilei

Drona cu bunătăți

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca autoritatile au fost pregatite pentru prima zapada care a cazut in judetul Iasi in aceasta toamna?

vezi raspunsuri