Sfaturi privind înlocuirea unui acoperiş
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

duminica, 09.05.2021

Advertorial

Sfaturi privind înlocuirea unui acoperiş

GALERIE
showroom_sus
  • showroom_sus
- +

Odată cu înrăutăţirea vremii şi sporirea cantităţii de precipitaţii pot să apară probleme la acoperişurile vechi sau deteriorate.


Pentru a găsi răspunsuri la aceste probleme am adresat câteva întrebări domnului  Ciprian Marcu, managerul companiei Caretta din Iaşi, producător naţional de sisteme complete de acoperişuri.

De ce este important să evaluezi periodic starea acoperişului propriu?

”Proprietarii de case trebuie să analizeze atent riscurile la care se expun dacă nu înlocuiesc acoperişul vechi sau uzat şi să realizeze că aceasta este o investiţie solidă şi pe termen lung pentru casa lor, o investiţie pentru 3 generaţii. În plus, aspectul învechit al acoperişului poate strica imaginea gospodăriei oricât de frumoasă ar fi aceasta”.

Ce semne ne indică momentul când devine obligatorie schimbarea unui acoperiş?

”În opinia specialiştilor noştrii de la Caretta sunt minim 5 semne de alarmă pentru schimbarea unui acoperiş:

1.    scurgeri în interiorul casei, mansardei sau podului.
2.    pete sau mucegai pe tavan, pereţi sau pe plafonul din podul casei.
3.    anumite părţi din acoperiş sunt deteriorate (porţiuni lipsă, sparte sau crăpate).
4.    se crapă vopseaua din exteriorul sau interiorul casei.
5.    facturile de energie cresc fără a spori şi gradul de confort termic.

Totodată sunt clienţi care doresc să ofere casei un alt aspect şi confort chiar dacă acoperişul existent este funcţional.”

Ce sfaturi aveţi pentru cei care hotărăsc să schimbe acoperişul vechi sau deteriorat?

”La Caretta încercăm permanent să oferim sfaturi practice proprietarilor de case. Pe scurt sunt 3 aspecte de care trebuie să se ţină cont:

1.    Nu trebuie amânată înlocuirea acoperişurilor din materiale de slabă calitate (azbest, tablă zincată, ţiglă ceramică învechită) deoarece ele ascund de regulă, potenţiale cauze de deteriorare a structurii acoperişului.

2.    Înlocuirea unui sistem complet de acoperiş nu este complicată şi nu afectează activităţile zilnice. Durata normală de înlocuire este între 4 şi 6 zile, funcţie de suprafaţa şi complexitatea acestuia. La Caretta prin echipele cu care colaborăm reuşim să înlocuim uneori şi în 2-3 zile un acoperiş.

3.    Este indicat ca odată cu renovarea învelitorii să înlocuiţi şi sistemul vechi de jgheaburi şi burlane, cu unul mult mai eficient şi cu o durată de viaţă mult mai mare.

Noi oferim în plus clienţilor un diagnostic asupra necesităţii realizării modificărilor de structură şi o simulare despre cum va arata noul acoperiş pe casă.”

Ce garanţii oferiţi la înlocuirea unui acoperiş vechi?

”Garanţia pentru acoperişul montat este similară cu cea pentru o casă nouă. Promisiunea pe care o facem la Caretta şi pe care o respectăm este un acoperiş pentru 3 generaţii. Oferim consiliere şi asistenţă în montaj pentru ca să identificăm cea mai bună soluţie de înlocuire şi cel mai bun rezultat.

Îi aşteptăm pe clienţii interesaţi să ne contacteze  on-line pe site-ul www.caretta.ro sau telefonic la numărul 0735.000.555 şi să ne viziteze la sediul nostru de pe şoseaua Iaşi-Tomeşti.”
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.