anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Advertorial

Sfaturi privind înlocuirea unui acoperiş

GALERIE
showroom_sus
 • showroom_sus
- +

Odată cu înrăutăţirea vremii şi sporirea cantităţii de precipitaţii pot să apară probleme la acoperişurile vechi sau deteriorate.


Pentru a găsi răspunsuri la aceste probleme am adresat câteva întrebări domnului  Ciprian Marcu, managerul companiei Caretta din Iaşi, producător naţional de sisteme complete de acoperişuri.

De ce este important să evaluezi periodic starea acoperişului propriu?

”Proprietarii de case trebuie să analizeze atent riscurile la care se expun dacă nu înlocuiesc acoperişul vechi sau uzat şi să realizeze că aceasta este o investiţie solidă şi pe termen lung pentru casa lor, o investiţie pentru 3 generaţii. În plus, aspectul învechit al acoperişului poate strica imaginea gospodăriei oricât de frumoasă ar fi aceasta”.

Ce semne ne indică momentul când devine obligatorie schimbarea unui acoperiş?

”În opinia specialiştilor noştrii de la Caretta sunt minim 5 semne de alarmă pentru schimbarea unui acoperiş:

1.    scurgeri în interiorul casei, mansardei sau podului.
2.    pete sau mucegai pe tavan, pereţi sau pe plafonul din podul casei.
3.    anumite părţi din acoperiş sunt deteriorate (porţiuni lipsă, sparte sau crăpate).
4.    se crapă vopseaua din exteriorul sau interiorul casei.
5.    facturile de energie cresc fără a spori şi gradul de confort termic.

Totodată sunt clienţi care doresc să ofere casei un alt aspect şi confort chiar dacă acoperişul existent este funcţional.”

Ce sfaturi aveţi pentru cei care hotărăsc să schimbe acoperişul vechi sau deteriorat?

”La Caretta încercăm permanent să oferim sfaturi practice proprietarilor de case. Pe scurt sunt 3 aspecte de care trebuie să se ţină cont:

1.    Nu trebuie amânată înlocuirea acoperişurilor din materiale de slabă calitate (azbest, tablă zincată, ţiglă ceramică învechită) deoarece ele ascund de regulă, potenţiale cauze de deteriorare a structurii acoperişului.

2.    Înlocuirea unui sistem complet de acoperiş nu este complicată şi nu afectează activităţile zilnice. Durata normală de înlocuire este între 4 şi 6 zile, funcţie de suprafaţa şi complexitatea acestuia. La Caretta prin echipele cu care colaborăm reuşim să înlocuim uneori şi în 2-3 zile un acoperiş.

3.    Este indicat ca odată cu renovarea învelitorii să înlocuiţi şi sistemul vechi de jgheaburi şi burlane, cu unul mult mai eficient şi cu o durată de viaţă mult mai mare.

Noi oferim în plus clienţilor un diagnostic asupra necesităţii realizării modificărilor de structură şi o simulare despre cum va arata noul acoperiş pe casă.”

Ce garanţii oferiţi la înlocuirea unui acoperiş vechi?

”Garanţia pentru acoperişul montat este similară cu cea pentru o casă nouă. Promisiunea pe care o facem la Caretta şi pe care o respectăm este un acoperiş pentru 3 generaţii. Oferim consiliere şi asistenţă în montaj pentru ca să identificăm cea mai bună soluţie de înlocuire şi cel mai bun rezultat.

Îi aşteptăm pe clienţii interesaţi să ne contacteze  on-line pe site-ul www.caretta.ro sau telefonic la numărul 0735.000.555 şi să ne viziteze la sediul nostru de pe şoseaua Iaşi-Tomeşti.”
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Într-un fel chiar şi Eurovizonul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Nichita DANILOV

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Dacă ar trebui să folosesc o imagine parabolică pentru percepţia muzicii sale, atunci, forţând un pic accentele, aş spune că la auzul uverturilor şi simfoniilor sale până şi pietrele de pe caldarâm se trezesc din amorţire şi încep să danseze transformându-se când în nişte clape de pian, când în nişte imense clape de armonică.

Nevoia de noroc

Michael ASTNER

Nevoia de noroc

Repet şi o spun din nou: E nevoie şi de oareşce noroc - şi în viaţă, şi în joc.

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Pornind de la constatarea că limba nu este un bloc unitar şi omogen, ci un conglomerat de varietăţi, autorul analizează funcţia limbii în configurarea identităţii naţionale.

pulspulspuls

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Ca o mică explicaţiune despre una sau alta din cele întâmplate în politichia locală, haideţi să opinăm pe astăzi despre o ciudăţenie remarcată de unii observatori ieşeni mai atenţi din fire. 

Caricatura zilei

Isărescu Ceai de Tei

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X