anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 12.08.2020

Advertorial

Sfaturi privind înlocuirea unui acoperiş

GALERIE
showroom_sus
  • showroom_sus
- +

Odată cu înrăutăţirea vremii şi sporirea cantităţii de precipitaţii pot să apară probleme la acoperişurile vechi sau deteriorate.


Pentru a găsi răspunsuri la aceste probleme am adresat câteva întrebări domnului  Ciprian Marcu, managerul companiei Caretta din Iaşi, producător naţional de sisteme complete de acoperişuri.

De ce este important să evaluezi periodic starea acoperişului propriu?

”Proprietarii de case trebuie să analizeze atent riscurile la care se expun dacă nu înlocuiesc acoperişul vechi sau uzat şi să realizeze că aceasta este o investiţie solidă şi pe termen lung pentru casa lor, o investiţie pentru 3 generaţii. În plus, aspectul învechit al acoperişului poate strica imaginea gospodăriei oricât de frumoasă ar fi aceasta”.

Ce semne ne indică momentul când devine obligatorie schimbarea unui acoperiş?

”În opinia specialiştilor noştrii de la Caretta sunt minim 5 semne de alarmă pentru schimbarea unui acoperiş:

1.    scurgeri în interiorul casei, mansardei sau podului.
2.    pete sau mucegai pe tavan, pereţi sau pe plafonul din podul casei.
3.    anumite părţi din acoperiş sunt deteriorate (porţiuni lipsă, sparte sau crăpate).
4.    se crapă vopseaua din exteriorul sau interiorul casei.
5.    facturile de energie cresc fără a spori şi gradul de confort termic.

Totodată sunt clienţi care doresc să ofere casei un alt aspect şi confort chiar dacă acoperişul existent este funcţional.”

Ce sfaturi aveţi pentru cei care hotărăsc să schimbe acoperişul vechi sau deteriorat?

”La Caretta încercăm permanent să oferim sfaturi practice proprietarilor de case. Pe scurt sunt 3 aspecte de care trebuie să se ţină cont:

1.    Nu trebuie amânată înlocuirea acoperişurilor din materiale de slabă calitate (azbest, tablă zincată, ţiglă ceramică învechită) deoarece ele ascund de regulă, potenţiale cauze de deteriorare a structurii acoperişului.

2.    Înlocuirea unui sistem complet de acoperiş nu este complicată şi nu afectează activităţile zilnice. Durata normală de înlocuire este între 4 şi 6 zile, funcţie de suprafaţa şi complexitatea acestuia. La Caretta prin echipele cu care colaborăm reuşim să înlocuim uneori şi în 2-3 zile un acoperiş.

3.    Este indicat ca odată cu renovarea învelitorii să înlocuiţi şi sistemul vechi de jgheaburi şi burlane, cu unul mult mai eficient şi cu o durată de viaţă mult mai mare.

Noi oferim în plus clienţilor un diagnostic asupra necesităţii realizării modificărilor de structură şi o simulare despre cum va arata noul acoperiş pe casă.”

Ce garanţii oferiţi la înlocuirea unui acoperiş vechi?

”Garanţia pentru acoperişul montat este similară cu cea pentru o casă nouă. Promisiunea pe care o facem la Caretta şi pe care o respectăm este un acoperiş pentru 3 generaţii. Oferim consiliere şi asistenţă în montaj pentru ca să identificăm cea mai bună soluţie de înlocuire şi cel mai bun rezultat.

Îi aşteptăm pe clienţii interesaţi să ne contacteze  on-line pe site-ul www.caretta.ro sau telefonic la numărul 0735.000.555 şi să ne viziteze la sediul nostru de pe şoseaua Iaşi-Tomeşti.”
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Otravă şi prostie veche (I)

Cătălin ONOFREI

Otravă şi prostie veche (I)

Recurgeţi la următorul experiment mental: închipuiţi-vă că, în mai 1990, Ion Iliescu şi FSN au luat decizia istorică de a nu mai intra în lupta electorală.

Filmuletul zilei

opinii

Într-o bună zi…

Briscan ZARA

Într-o bună zi…

Anii trec, corpul îmbătrâneşte, voinţa se diminuează şi mai mult, iar la un moment dat chiar spui fără să îţi dai seama că nu mai poţi fizic face lucrurile pe care le-ai tot amânat. Nu te mai ţin balamalele. Nu mai poţi urca pe munte, nu mai poţi alerga, nu mai poţi înota, nici măcar nu mai poţi sta treaz mai târziu de ora 23, nimic. Ai amânat până ce le-ai anulat.

Conflictualitatea elitelor şi consolidarea democraţiei

Ciprian IFTIMOAEI

Conflictualitatea elitelor şi consolidarea democraţiei

Consolidarea democraţiei reprezintă un proces eminamente focalizat pe îndeplinirea unor standarde politice: alegeri libere şi corecte, independenţa mass-media, guvernare democratică (stat de drept, eficienţă, transparenţă, corectitudine în alocarea şi cheltuierea fondurilor publice, echidistanţă, imparţialitate), societate civilă, justiţie independentă, combaterea eficientă a corupţiei. 

A doua pângărire a Hagiei Sophia (Sfânta Înţelepciune) (II)

Mihai DORIN

A doua pângărire a Hagiei Sophia (Sfânta Înţelepciune) (II)

Sau cum Turcia sfidează lumea creştină.

pulspulspuls

Vă mai amintiţi de ghinărarul Plaicuboi? Iacătă-l, biznisman!

Vă mai amintiţi de ghinărarul Plaicuboi? Iacătă-l, biznisman!

Informaţii interesante ne parvin recent din lumea biznisului ieşean, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Cu Satelitu

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.