Şi suporterii din Peluza Cătălin Hâldan doresc să cumpere acţiunile deţinute de Ionuţ Negoiţă la FC Dinamo
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 25.07.2021

Şi suporterii din Peluza Cătălin Hâldan doresc să cumpere acţiunile deţinute de Ionuţ Negoiţă la FC Dinamo

GALERIE
Peluza Cătălin Hâldan
  • Peluza Cătălin Hâldan
- +

Suporterii din Peluza Cătălin Hâldan, care deţin zece la sută din acţiunile FC Dinamo, au anunţat că doresc să cumpere pachetul majoritar din portofoliul lui Ionuţ Negoiţă. Iniţiativa fanilor implicaţi în Programul Doar Dinamo Bucureşti vine după ce o alt grupare de suporteri, Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo, a făcut public, vineri seară, că a trimis o ofertă de cumpărare cu un leu a pachetului majoritar de acţiuni al SC Dinamo 1948 SA.

"În urma scrisorii publice prin care acţionarul majoritar al Clubului Dinamo 1948 îşi exprimă intenţia de a vinde pachetul majoritar de acţiuni, împreună cu drepturile şi obligaţiile clubului,

Având în vedere că scrisoarea este adresată Asociaţiei Peluza Cătălin Hîldan; Având în vedere că suntem deja acţionari ai Clubului Dinamo 1948, cu 10,06% din acţiuni; Având în vedere că suntem singurul partener al lui Dinamo care a făcut ceva concret în ultima perioadă pentru a ajuta clubul să supravieţuiască; Având în vedere că actualul proprietar a oprit orice formă de finanţare a clubului,

PRECIZĂM URMĂTOARELE:

Aşa cum niciodată nu am lăsat echipa la greu, nici de data aceasta nu putem să privim cu indiferenţă cum clubul pe care îl iubim se îndreaptă catre faliment şi către dispariţie.

Prin acţiunile noastre am reuşit să ţinem clubul în viaţă, atât prin achitarea restanţelor salariale către jucători, cât şi prin strângerea de fonduri necesare obţinerii licenţei pentru Liga 1. Suntem conştienţi că avem o obligaţie faţă de toţi suporterii dinamovişti, fără nicio excepţie, de a face tot ce ne stă în putinţă pentru ca Dinamo să continue să existe.

Suntem conştienţi că avem o datorie morală faţă de Dinamo şi faţă de cei aproape 5000 de membri ai Programului DDB, care, prin adeziunea lor la proiectul socios, ne-au dat mandatul de a salva acest club. Totuşi, nu putem fi "strânşi cu uşa" să acceptăm preluarea în condiţiile sociale existente la nivel mondial care afectează şi fotbalul. Blocarea campionatelor pe o perioadă nedeterminată, restricţii, etc. DINAMO NU ESTE SUBIECT DE CACEALMA. Aşa cum am anunţat încă de la lansarea Programului DDB, scopul bine definit al acţiunilor noastre este deblocarea impasului financiar şi ridicarea UNUI MARE DINAMO al suporterilor.

De aceea, NE-AM EXPRIMAT INTENŢIA DE A ÎNCEPE TRATATIVELE PENTRU PRELUAREA CLUBULUI ÎN CONDIŢII NORMALE. Printre membrii care susţin Programul DDB, avem profesionişti în toate domeniile necesare de activitate. În acelaşi timp, trebuie să afirmăm că întotdeauna vom fi dispuşi să facem loc unui investitor puternic, pe care îl aşteptăm alături de Dinamo şi alături de cei mai creativi suporteri.

Suntem conştienţi că un astfel de angajament implică un efort deosebit de mare, că acest lucru nu va fi uşor, mai ales acum, când suntem la începutul unei perioade de recesiune economică. Dar suntem convinşi că suporterii ne vor asigura de sprijinul lor prin aderarea la acest proiect. O echipa de fotbal trăieşte pentru şi prin suporteri, iar suporterii lui Dinamo au demonstrat până acum că vor susţine echipa şi vor pune umarul la succesele viitoare", se arată în comunicatul board-ului Programului DDB.

Vineri, Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo a anunţat că a trimis o ofertă de cumpărare cu un leu a pachetului majoritar de acţiuni al SC Dinamo 1948 SA. “Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo îşi exprimă în mod ferm intenţia de a achiziţiona pachetul majoritar de acţiuni (82,9368%) pe care SC Lotus Perfect Products SRL îl deţine în SC Dinamo 1948 SA pentru suma de 1 leu şi să preia toate drepturile şi obligaţiile actualului acţionar majoritar, cât şi ale societăţii, obligându-se să facă toate demersurile necesare pentru continuarea activităţii sportive a SC Dinamo 1949 SA”, se arată în scrisoarea asociaţiei către acţionarul majoritar.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce mai rămâne din idealurile olimpice

Nicolae GRECU

Ce mai rămâne din idealurile olimpice

O mega-competiţie internaţională cu sportivi aleşi pe sprânceană, pe baza unor calificări la sânge şi în urma căreia cel mai bun trebuie să câştige cel mai mult.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (4)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (4)

Autorul continuă evocarea unor ani din anotimpul paradisiac al copilăriei şi adolescenţei petrecute pe malurile Dunării.

A fi creştin ieri şi azi

pr. Constantin STURZU

A fi creştin ieri şi azi

În viaţă experimentăm mult şi, cel mai adesea, ne alegem cu un gust amar, cu un gol în suflet. Chiar şi când suntem curioşi să aflăm cât mai multe dintr-un domeniu sau altul, ajungem la concluzia că toată ştiinţa noastră nu valorează, în faţa morţii, nici cât o ceapă degerată. Ba chiar şi când avem curiozitatea de a interacţiona cu anumite persoane, riscăm uneori prin a sfârşi dezamăgiţi.

Libertatea, statul şi politica prudenţei: o pledoarie modestă

Ioan STANOMIR

Libertatea, statul şi politica prudenţei: o pledoarie modestă

Ceea ce criza sanitară a impus, în mod dramatic şi poate ireversibil, este politica fricii. Creşterea fără precedent a controlului statal, invadarea unor teritorii care păreau până atunci de neatins, vocaţia domesticirii cetăţenilor, toate acestea sunt simptomele răului pe care administrarea pandemiei l-a născut în societăţile noastre. Liberul-arbitru şi drepturile constituţionale au fost constant şi agresiv erodate. Frica, iar nu prudenţa, a dominat.

pulspulspuls

Noi tabere la liberali: bam-bam! Iaşul pare acum chiar pe lângă

PULS

Noi tabere la liberali: bam-bam! Iaşul pare acum chiar pe lângă

Când credeau şi liberalii noştri de la Iaşi că măcar pe jumate tot or să fie în tabăra câştigătoare, căci oricum jumatea lui Muraru merge cu Cîţu, iar jumatea lui Alexe se duce cu Orban, hop că dinspre Bucureşti vin veşti care răstoarnă toată calimera de la Iaşi.

Caricatura zilei

Răzbunarea lui Bill

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.