anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

sambata, 03.06.2023

Siguranţa şi Sănătatea pe primul loc la FIE

GALERIE
iasisting logoDSC_0837DSC_2347DSCN1118 copy2DSCN1344 copyDSCN7236
  • iasisting logo
  • DSC_0837
  • DSC_2347
  • DSCN1118 copy2
  • DSCN1344 copy
  • DSCN7236
- +

Grupul de Firme Iaşisting susţine valorile româneşti pornind din Iaşi - O muncă cu impact

În perioada 14 – 23 iunie în calitate de sponsor şisusţinător al Festivalului Internaţional al Educaţiei Grupul de firme Iaşisting va fi prezent cu puncte de prim ajutor prin Spitalul de recuperare Recumedis şi Spitalul de îngrijiri paliative Sf Sava. Siguranţa şi sănatatea dumneavoastră, sunt ca şi până acum, pe primul loc.

Suntem alături de educaţie într-o societate care trece printr-o criză majoră în acest domeniu. Ne propunem să punem o cărămidă la revitalizarea sistemului educaţional din România prin redescoperirea şi promovarea valorilor tradiţionale. Participăm activ şi cu o continuă dedicare la formarea unor oameni şi valori de calitate.

În cei 14 ani de activitate, Grupul de Firme Iaşisting a desfăşurat activităţi cu impact major în domeniul formării şi sănătăţii, având în plan pe termen lung instruirea şi perfecţionarea oamenilor, activităţi şi evenimente pentru educaţia copiilor, activităţi pentru dezvoltarea personală, activităţi de comunicare. Gupul de firme Iaşisting susţine proiecte diverse alături de Şcoli Publice, Instituţii ale Administraţiei Publice, Centre Educaţionale şi Culturale. Promovăm talentele şi sustinem iniţiativele din domeniul educaţional şi cultural contribuind astfel la transformarea comunităţilor locale şi a naţiunii noastre.

 “Lucrăm cu o varietate mare de beneficiari, cu persoane din toate categoriile sociale, grupuri etnice şi diferite categorii de vârstă. Proiectele noastre sunt din cele mai diverse şi atractive. Acesta este secretul nostru şi motivul pentru care alegem să susţinem valorile, cultura şi dezvoltarea. Promovăm produsele şi serviciile româneşti, dorim reimplementarea solidarităţii comunităţii şi readucerea progresului economic.” Mirela Sude – Director Executiv

www.iasisting.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Organizarea Summitului CPE în Republica Moldova: beneficii și manipulări politice

Radu POPESCU

Organizarea Summitului CPE în Republica Moldova: beneficii și manipulări politice

Pentru că nu toate lucrurile pot fi perfecte până la capăt, un aspect interesant ce trebuie remarcat este modul în care primarul pro-rus al Chișinăului, Ion Ceban, (care se prezintă acum ca pro-european, în ciuda trecutului său pro-rus, așezat de-a stânga socialistului Igor Dodon) a încercat să-și schimbe imaginea, profitând de vizibilitatea evenimentului, pentru a-și promova propriile interese politice.

opinii

Dosoftei, primul și cel mai mare poet român de până la Eminescu (II)

Eugen MUNTEANU

Dosoftei, primul și cel mai mare poet român de până la Eminescu (II)

Autorul serialului continuă argumentația ideii formulate în titlu, marcând astfel aniversarea, în anul în curs, a celor 350 de ani de la tipărirea versiunii versificate a psalmilor biblici în limba română.

Rapide notaţii „la cald”

Alexandru CĂLINESCU

Rapide notaţii „la cald”

Negocierile dintre guvernanţi şi liderii sindicatelor nu m-au convins. Liderii mi s-au părut cam oscilanţi, gata să se înţeleagă cu puterea şi cred că doar presiunea venită de la „bază” i-a determinat să nu cedeze.

Carol Mihalic de Hodocin (1)

Neculai SEGHEDIN

Carol Mihalic de Hodocin (1)

În faţa Catedralei Mitropolitane din Iaşi există o lucrare monumentală din fontă, cu o înălţime de aproape 7 metri şi o greutate de 4,3 tone, realizată în stil gotic după planurile inginerului hidraulic şi montanist Carol Mihalic de Hodocin. Este vorba de o cişmea, turnată în Moravia, monumentul fiind consfinţit îndămânării publice de către Grigore Ghica la 1851, după cum este precizat în înscripţia în română şi latină de pe lucrarea cu pricina.

pulspulspuls

Calcule electorale la partidoiul ieşean: brânză mare sau urdă mică

Calcule electorale la partidoiul ieşean: brânză mare sau urdă mică

Prin partidoi se bârfeşte că unul din argumentele pentru care fostul activist pro-autostradă şi fost conţilier ministerial ieşean Cătălin Brânzoi a fost uns şef interimar la compania de autostrăzi şi drumuri naţionalear fi fost şi socoteala lui nea Măricel că, în acest mod, îşi măreşte baza de recrutare pentru un candidat cât mai viabil la Premăria ieşeană. 

Caricatura zilei

Greva și Mașina școală

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca daca salariile profesorilor vor fi dublate in urma grevei calitatea actului educational va creste

vezi raspunsuri