Siguranţa şi Sănătatea pe primul loc la FIE
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 26.09.2021

Siguranţa şi Sănătatea pe primul loc la FIE

GALERIE
iasisting logoDSC_0837DSC_2347DSCN1118 copy2DSCN1344 copyDSCN7236
 • iasisting logo
 • DSC_0837
 • DSC_2347
 • DSCN1118 copy2
 • DSCN1344 copy
 • DSCN7236
- +

Grupul de Firme Iaşisting susţine valorile româneşti pornind din Iaşi - O muncă cu impact

În perioada 14 – 23 iunie în calitate de sponsor şisusţinător al Festivalului Internaţional al Educaţiei Grupul de firme Iaşisting va fi prezent cu puncte de prim ajutor prin Spitalul de recuperare Recumedis şi Spitalul de îngrijiri paliative Sf Sava. Siguranţa şi sănatatea dumneavoastră, sunt ca şi până acum, pe primul loc.

Suntem alături de educaţie într-o societate care trece printr-o criză majoră în acest domeniu. Ne propunem să punem o cărămidă la revitalizarea sistemului educaţional din România prin redescoperirea şi promovarea valorilor tradiţionale. Participăm activ şi cu o continuă dedicare la formarea unor oameni şi valori de calitate.

În cei 14 ani de activitate, Grupul de Firme Iaşisting a desfăşurat activităţi cu impact major în domeniul formării şi sănătăţii, având în plan pe termen lung instruirea şi perfecţionarea oamenilor, activităţi şi evenimente pentru educaţia copiilor, activităţi pentru dezvoltarea personală, activităţi de comunicare. Gupul de firme Iaşisting susţine proiecte diverse alături de Şcoli Publice, Instituţii ale Administraţiei Publice, Centre Educaţionale şi Culturale. Promovăm talentele şi sustinem iniţiativele din domeniul educaţional şi cultural contribuind astfel la transformarea comunităţilor locale şi a naţiunii noastre.

 “Lucrăm cu o varietate mare de beneficiari, cu persoane din toate categoriile sociale, grupuri etnice şi diferite categorii de vârstă. Proiectele noastre sunt din cele mai diverse şi atractive. Acesta este secretul nostru şi motivul pentru care alegem să susţinem valorile, cultura şi dezvoltarea. Promovăm produsele şi serviciile româneşti, dorim reimplementarea solidarităţii comunităţii şi readucerea progresului economic.” Mirela Sude – Director Executiv

www.iasisting.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Fascinaţia şi corvoada Cupei

Nicolae GRECU

Fascinaţia şi corvoada Cupei

Competiţia KO are farmecul ei, dar cu rezerve aduse de pe alte coclauri ori tineri crescuţi prin rizibilul „mentoring” e greu să te baţi chiar şi cu Văsălie de la Baia Mare.

Filmuletul zilei

opinii

Etimologicale pescăreşti (V)

Eugen MUNTEANU

Etimologicale pescăreşti (V)

Speculaţiile etimologico-istorice continuă cu o discuţie despre denumirile vaselor moderne.

Metallica. Dar ce fel de monstru? (I)

pr. Constantin STURZU

Metallica. Dar ce fel de monstru? (I)

Kim Ung-Yong, supranumit "copilul-minune" şi "omul cu cel mai ridicat coeficient de inteligenţă de pe pământ", fost cercetător la NASA, a ales să se retragă, încă tânăr fiind, în ţara sa natală, Coreea de Sud, la o facultate din provincie, ca profesor. 

La plimbare pe axa culturală (1)

arh. Ionel OANCEA

La plimbare pe axa culturală (1)

Dacă parcurgi Iaşul de la Palatul Culturii până la ultimul rond al bulevardului Carol, intrat definitiv în memoria colectivă cu numele de Copou, oricât nerv critic ar avea cineva din partea locului sau de oriunde, trebuie să recunoască, să accepte, să admire personalitatea, duhul specific, farmecul oraşului. Axa aceasta nu este perfectă. În urbanism, indiferent unde în lume, nu există perfecţiune. Dar este vie, variată, dinamică. Este o poveste care se lipeşte de sufletul iubitor de oraş. Dacă reuşim să întregim povestea, să-i adâncim semnificaţiile, ea poate deveni un spaţiu cultural cu forţă de seducţie universală.

pulspulspuls

Iaca un partid şi pentru Gigi!

Iaca un partid şi pentru Gigi!

Pentru că tot e uichend şi, aşa cum am mai zis, nu vrem să vă mai amărâm pandemia cu acreala din politica actuală, am zis că, iată, să vă mai prezentăm şi fate ancorate în sinergia trecutului. 

Caricatura zilei

Victorie Cîțu

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.