anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Siguranţa şi Sănătatea pe primul loc la FIE

GALERIE
iasisting logoDSC_0837DSC_2347DSCN1118 copy2DSCN1344 copyDSCN7236
 • iasisting logo
 • DSC_0837
 • DSC_2347
 • DSCN1118 copy2
 • DSCN1344 copy
 • DSCN7236
- +

Grupul de Firme Iaşisting susţine valorile româneşti pornind din Iaşi - O muncă cu impact

În perioada 14 – 23 iunie în calitate de sponsor şisusţinător al Festivalului Internaţional al Educaţiei Grupul de firme Iaşisting va fi prezent cu puncte de prim ajutor prin Spitalul de recuperare Recumedis şi Spitalul de îngrijiri paliative Sf Sava. Siguranţa şi sănatatea dumneavoastră, sunt ca şi până acum, pe primul loc.

Suntem alături de educaţie într-o societate care trece printr-o criză majoră în acest domeniu. Ne propunem să punem o cărămidă la revitalizarea sistemului educaţional din România prin redescoperirea şi promovarea valorilor tradiţionale. Participăm activ şi cu o continuă dedicare la formarea unor oameni şi valori de calitate.

În cei 14 ani de activitate, Grupul de Firme Iaşisting a desfăşurat activităţi cu impact major în domeniul formării şi sănătăţii, având în plan pe termen lung instruirea şi perfecţionarea oamenilor, activităţi şi evenimente pentru educaţia copiilor, activităţi pentru dezvoltarea personală, activităţi de comunicare. Gupul de firme Iaşisting susţine proiecte diverse alături de Şcoli Publice, Instituţii ale Administraţiei Publice, Centre Educaţionale şi Culturale. Promovăm talentele şi sustinem iniţiativele din domeniul educaţional şi cultural contribuind astfel la transformarea comunităţilor locale şi a naţiunii noastre.

 “Lucrăm cu o varietate mare de beneficiari, cu persoane din toate categoriile sociale, grupuri etnice şi diferite categorii de vârstă. Proiectele noastre sunt din cele mai diverse şi atractive. Acesta este secretul nostru şi motivul pentru care alegem să susţinem valorile, cultura şi dezvoltarea. Promovăm produsele şi serviciile româneşti, dorim reimplementarea solidarităţii comunităţii şi readucerea progresului economic.” Mirela Sude – Director Executiv

www.iasisting.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Într-un fel chiar şi Eurovisionul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Cântăreţul cântăreţilor

Briscan ZARA

Cântăreţul cântăreţilor

Era o situaţie aproape incredibilă. E ca şi cum ai accepta la un concert de operă pe cineva care nu are voce decât de cântat sub duş, doar că să primească şi acela un salariu, din milă, din compasiune sau vreun interes. De fapt nu cred că exagerez dacă zic că în asta constau de fapt eşecurile pe bandă rulantă din toate domeniile de activitate din această ţară: lipsa de profesionalism a oamenilor.

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Cristina DANILOV

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Avem o provocare imensă, tocmai conștientizăm că sinuciderea există, că este o situație care necesită intervenție urgentă, că depășește situația în care cineva vrea doar să atragă atenția. Am auzit pe cineva spunând „Hai să vorbim despre sinucidere ca să nu mai vorbim despre sinucideri”, așa că va trebui, că ne place sau nu, să vorbim despre asta.

Preşedintele îngrijorării noastre

Mihai DORIN

Preşedintele îngrijorării noastre

Trăim vremuri grele, războiul e la fruntarii, starea de sărăcie şi depresie a populaţiei se adânceşte, iar ca un blestem cu repetiţie, clasa politică a coborât la cel mai de jos nivel de competenţă din toată istoria noastră post-decembristă. 

pulspulspuls

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Stimaţi ieşeni, vă oferim pe astăzi un pasaj, unul mic dar tare interesant, din rechizitoriul care a dus la condamnarea la 10 ani a fostului premare de Bucureşti Sorin Oprescu. 

Caricatura zilei

Grătar la bloc, în balcon

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X