Silk District – Apartamentele din Faza II a proiectului, lansate la vânzare
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Articol susținut de Prime Kapital

Silk District – Apartamentele din Faza II a proiectului, lansate la vânzare

GALERIE
Silk
  • Silk
- +

Dezvoltatorul Prime Kapital a pus în vânzare, în luna aprilie, apartamentele din cea de a doua fază a proiectului Silk District. Anunțul vine la două luni după lansarea vânzărilor pentru prima fază, ce prevedea 315 unități. Cartierul ieșean Silk District, un proiect brownfield de anvergură ce revitalizează o zonă industrială abandonată, presupune o investiție de 200 de milioane de euro.

Astfel, Silk District pune la dispoziția ieșenilor alte 346 studiouri duble și apartamente cu 2, 3 și 4 camere, dispuse în 40 de layout-uri diferite. Apartamente sunt moderne și beneficiază de finisaje deosebite și eficiență energetică ridicată, asigurând un grad ridicat de confort. Ansamblul rezidențial le oferă rezidenților acces la spații verzi ample dar și o serie de servicii și facilități precum spații de retail, farmacie, curățătorie, spații educaționale, sală de fitness, restaurante, cafenea.

Investiții sigure, profitabile, locuințele au un design curat, cu interioare ample, tip „open space”, fără stâlpi sau grinzi vizibile. Toate apartamentele, indiferent de tipologie, dispun de tavane înalte și ferestre de mari dimensiuni, ce permit un aport ridicat de lumină naturală. Fiecare unitate are acces la un balcon, o terasă sau grădină.

Dezvoltatorul pune la dispoziție și 400 locuri noi de parcare, numărul total de locuri de parcare disponibile în primele două etape ale proiectului fiind astfel 800. Accesul autovehiculelor în ansamblul rezidențial este limitat, parcarea mașinilor realizându-se în structuri multi-level. De altfel, accentul în Silk District va fi pus pe oameni, relaxare, confort, comunicare în cadrul comunității. Sugestiv este faptul că din totalul de 10 ha ale complexului peste 40.000 mp reprezintă spații verzi și de promenade, amenajate pe principii sustenabile.

Silk District, care cuprinde mai multe faze de construcție, este un proiect unic de regenerare urbană mixed-use, car-free, care va transforma o mare platformă industrială neutilizată într-un cartier modern. 

Pentru a pune în practică primul proiect pe care îl are în Iași, dezvoltatorul și operatorul imobiliar Prime Kapital, care a finalizat numeroase construcții de mare anvergură, atât în țară cât și în alte state europene, lucrează cu specialiști de top din toate domeniile. 

În România, Silk District este cel de al treilea proiect rezidențial major dezvoltat de Prime Kapital, celelalte două ansambluri rezidențiale, Marmura Residence și Avalon Estate, care s-au bucurat de aprecieri unanime, fiind construite în București.

Toate detaliile legate de modul de achiziționare a unui apartament în Silk District pot fi găsite pe pagina https://silkdistrict.ro/

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ziua Regalităţii

Lucian DÎRDALA

Ziua Regalităţii

În mod normal, societatea românească va descoperi, în timp, de ce această zi merită celebrată: va fi, probabil, un proces similar celui de (re)descoperire a rolului jucat de instituţia monarhică în istoria secolelor XIX-XX.

Filmuletul zilei

opinii

Iluzii de primăvară

Nichita DANILOV

Iluzii de primăvară

Lebăda îşi croia netulburată mersul maiestuos alunecând pe luciul apei, în timp ce în jurul ei un cârd de răţuşte agitate se cufundau în apă şi ieşeau la suprafaţă chiar pe sub burta ei, făcând o gălăgie infernală. Lebăda însă plutea imperturbabilă, ignorând cu totul cârdul de raţe şi tot ce era în jur.

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Dana ȚABREA

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Pe muchia fragilă ce desparte ura de adoraţie, pot apărea relaţii toxice susţinute de sentimente contradictorii succesive sau chiar simultane. Monodrama La ordin, Führer! scrisă de autoarea austriacă Brigitte Schweiger, cu un uşor caracter autobiografic (bunica scriitoarei a murit într-un lagăr de concentrare), investighează frenezia care-a cuprins minţile oamenilor odată cu apariţia hitlerismului.

De Ziua Tatălui

Michael ASTNER

De Ziua Tatălui

În august 2011, am scris un text dedicat memoriei tatălui meu, o baladă bilingvă în germană şi-n săseşte (varianta amnăşană). Anul trecut, într-una din lungile seri de noiembrie (la Amnaş fiind), am tradus balada.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Etaju 3

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.