Sir Anthony Hopkins e împărat roman într-un nou serial de senzație HBO. Civilization 7, anunțat oficial

duminică, 16 iunie 2024, 13:14
2 MIN
 Sir Anthony Hopkins e împărat roman într-un nou serial de senzație HBO. Civilization 7, anunțat oficial

Legendarul Sir Anthony Hopkins va juca rolul unui împărat roman într-un nou serial pe cale să apară, HBO ne trage de mânecă să nu uităm de cel mai așteptat serial al său de anul acesta, în timp ce gamerii se vor bucura să afle că al șaptelea joc de strategie „Civilization” a fost anunțat oficial. În rubrica Nerd Alert de weekendul acesta mai poți afla ce actriță importantă s-a alăturat serialului „Blade Runner 2099”, ce spune Sir Ian McKellen despre întoarcerea în rolul lui Gandalf pentru viitorul film „Stăpânul inelelor”, despre surpriza pe care le-o rezervă jucătorilor următorul titlu „Dragon Age” sau că franciza „Anno” se aventurează și ea în Roma Antică.

Sir Anthony Hopkins va fi împărat roman într-un nou serial de senzație

A trecut un an și jumătate de când anunțam în rubrica Nerd Alert Those About to Die, un serial în care legendarul Sir Anthony Hopkins urmează să joace rolul unui împărat roman, și nu unul oarecare. El îl va juca în serial pe Vespasian, fondatorul Dinastiei Flavilor și cel creditat cu salvarea imperiului într-o perioadă de turbulențe grave după moartea lui Nero. Seria a intrat acum pe ultima sută de metri.

Serialul cu 10 episoade se va baza pe cartea de non-ficțiune cu același nume a scriitorului și jurnalistului american Daniel Mannix, cea care a fost sursa de inspirație și pentru filmul Gladiatorul, iar Hopkins nu e singurul nume greu cu care vine adaptarea cinematografică. Creatorul serialului e cineastul american Robert Rodat, cunoscut pentru titluri ca Saving Private RyanThe Patriot sau Thor: The Dark World.

Scaunul regizoral a fost ocupat de un alt cineast cunoscut, germanul Roland Emmerich, care anterior a regizat filme ca Independence Day10.000 BCMidway sau Moonfall, ca să enumăr doar câteva. La capitolul distribuție cap de afiș e fără doar și poate Sir Anthony Hopkins, dar l-aș menționa totuși și pe actorul Iwan Rheon, cunoscut fanilor Game of Thrones după ce l-a jucat pe Ramsay Bolton.

„Roma în 79 e.n.: centrul Imperiului Roman este cel mai bogat oraș din lume și există un aflux puternic de muncitori sclavi din imperiul aflat în expansiune pentru a acapara lumea. Populația romană – plictisită, neliniștită și tot mai violentă – este ținută în frâu în principal de două lucruri: mâncarea gratuită și divertismentul spectaculos, sub forma curselor cu care și luptelor cu gladiatori”, notează descrierea oficială.

De ce spun că Those About to Die a intrat acum pe ultima sută de metri? Fiindcă avem în sfârșit și un trailer oficial „full”, dar și o dată de lansare: 18 iulie. Ceea ce nu știm deocamdată e pe care din platformele de streaming disponibile la noi vom putea vedea serialul. În SUA el va fi difuzat de Peacock, ceea ce înseamnă că, teoretic, în Europa ar trebui să apară pe SkyShowtime.

Dar la începutul lunii SkyShowtime și-a prezentat selecția de filme și seriale pentru vara aceasta iar Those About to Die nu e pe listă. Mai mult, în Marea Britanie și Irlanda el va fi difuzat de Amazon Prime. Având în vedere calibrul său, e ca sigur că vom putea vedea legal serialul și în România.

Mai mult, pe Hotnews

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii