anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Sistemul pluvial rectangular CARETTA - o soluţie performantă şi estetică

GALERIE
poza 1poza 2poza 3
 • poza 1
 • poza 2
 • poza 3
- +

Compania ieşeană Caretta este unul dintre cei mai importanţi producători naţionali de sisteme complete de acoperiş din ţiglă metalică. În cei peste 10 ani de activitate compania s-a orientat către identificarea şi oferirea celor mai performante soluţii pentru acoperişurile din ţiglă metalică. 

O astfel de soluţie a fost sistemul pluvial Caretta, de tip rectangular. Un acoperis nu poate fi eficient funcţional şi estetic fără un sistem pluvial complet. Rolul unui sistem pluvial este să asigure captarea apei pluviale sau a celei rezultate din topirea zăpezii de pe acoperiş şi să le evacueze spre sistemele de canalizare sau de scurgere ale construcţiei.

Caretta a fost prima companie care a introdus acest sistem în Romania încă din 2009, el fiind utilizat pe scară largă în multe ţări avansate în domeniu. Sistemul pluvial rectangular Caretta este diferit de cel clasic, atât din punct de vedere estetic cât şi al eficienţei în utilizare. Un astfel de sistem complet este alcătuit din minim 12 elemente toate fiind obligatorii pentru a obţine o eficienţă maximă.Plecând de la condiţiile de exploatare specifice climei din România, cu precipitaţii abundente în anumite perioade, în scopul de a îi conferi un plus de performanţă şi rezistenţă, Caretta a adaptat continuu elementele sistemului, oferind în prezent o soluţie unică ca performanţe. Astfel, a mărit capacitatea de preluare a debitului de apă pentru jgeaburi şi burlane, a asigurat o rezistenţă suplimentară a jgheburilor prin intermediul unui sistem dublu de cârlige de prindere (la interior şi la exterior) şi a modificat forma jgeabului astfel încât apa să nu sară din acesta atunci când este aruncată cu viteză de pe învelitoare.
 


Rezultatele acestor modificări au fost apreciate de către cumpărători ca fiind excelente:

 - o capacitate sporită cu peste 30% de preluare şi evacuare a apei pluviale;
- eliminarea riscului de stropire a faţadei datorită marginei exterioare a jgheabului care este curbată spre interior nepermiţând apei să sară afară;
- o rezistenţă net superioară a jgheaburilor extrem de utilă la ploile abundente dar mai ales pe timp de iarnă pentru susţinerea greutăţii zăpezii.
- burlanele sunt prevăzute cu striaţii ornamentale ce au rolul de a permite dilatarea-contractarea diametrului la îngheţ-dezgheţ prevenind deformarea acestora în timp.
- există posibilitatea realizării unor coturi la burlane cât mai apropiate de 900 ceea ce permite o adaptare mai bună la forma casei.În plus faţă de aceste avantaje de structură, designul sistemului pluvial rectangular a fost apreciat favorabil de către majoritatea clienţilor fiind considerat mai discret şi mai elegant decât varianta clasică semirotundă.
Datorită experienţei sale Caretta are capacitatea de a asigura de pe stoc sau la comandă, sisteme pluviale rectangulare la orice culori şi dimensiuni cerute. Se pot realiza astfel acoperişuri unitare coloristic sau combinaţii funcţie de modelul ales de client.

Pentru orice informaţii suplimentare despre sisteme complete de acoperiş Caretta puteţi accesa site-ul firmei www.caretta.ro sau puteţi suna la 0735.000.555.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Alexandru LĂZESCU

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Războiul din Ucraina nu a făcut decât să amplifice crize globale deja existente; în condiţiile unui nou Război Rece, iluziile că mai este posibil modul de viaţă din trecut şi mai pot fi menţinute politicile sociale generoase, deja nesustenabile, trebuie abandonate.

opinii

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Nichita DANILOV

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Lumea lui Nicolae Stan se configurează rotindu-se melancolic în jurul pipei din lemn de cireş pe care o fumează agale stând în cerdacul casei parohiale tânărul preot al satului Crăsani, Radu Plămadă, pătruns până dincolo de adâncul sufletului său de ceea ce crede că ar fi menirea sa.

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Ciprian IFTIMOAEI

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Orice demers ştiinţific, implicit sociologic, începe cu definirea conceptelor, cu o definiţie, pentru ca toată lumea să ştie despre ce vorbim. În cazul ne faţă, trebuie să lămurim ce este o „problemă” şi ce anume o face să fie „socială”. De pildă, consumul de alcool sau droguri poate să fie o problemă individuală sau poate să devină socială la un moment dat. În genere, problema socială este un dezechilibru, o disfuncţie la nivelul societăţii, sau un eveniment care afectează oamenii negativ, despre care există percepţia că poate fi rezolvată prin anumite măsuri din partea statului (strategii, politici, metode, tehnici şi proceduri de intervenţie) şi/sau din partea mediului neguvernamental.

Sportul alb şi Războiul negru

Michael ASTNER

Sportul alb şi Războiul negru

A iscat ceva vâlvă decizia organizatorilor turneului de mare şlem de la Wimbledon, atunci când au decis să nu permită participarea jucătorilor şi jucătoarelor din Rusia şi din Belarus. 

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.