Situația electorală din comuna Popești rămâne încă incertă

marți, 11 iunie 2024, 12:02
1 MIN
 Situația electorală din comuna Popești rămâne încă incertă

Situația e neschimbată la Popești, fața de comunicatul de ieri al poliției. Potrivit informațiilor noastre, BEJ încă nu confirmă „cheia” (totalul) numărării voturilor într-una din cele cinci secții amenajate în comună.

„La data de 10 iunie a.c., în jurul orei 13:30, poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un conflict între mai multe persoane, nemulțumite de întârzierea numărării voturilor, la o secție de votare din sat/comuna Popești. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, constatând că cele sesizate se confirmă, ulterior conflictul fiind aplanat. Situația este în atenția polițiștilor, în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică”, se arată într-un comunicat oficial.

La Popești s-a încheiat numărătoarea și, cu puțin înainte de miezul zilei, sacii cu buletine de vot au fost expediați spre municipiul Iași. Neînțelegerile par să se fi iscat de la diferența de câteva zeci de voturi dintre numărul sustinerilor exprimate în favoarea actualului primar, reconfirmat în funcție, și cel obținut de echipa sa de consilieri locali.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii