anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

PNL-ului îi pasă tot atât de puţin de banii publici cât şi PSD-ului

Situaţie bizară la o instituţie publică din Iaşi: are doi directori executivi interimari!

GALERIE
hoha and precup
 • hoha and precup
- +

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană (DAJ) Iaşi are, de luni, încă un director executiv plătit din bani publici. Gabriel Hoha a fost numit în baza unui ordin al ministrului Agriculturii, Adrian Oros, pe poziţia de director executiv interimar. 

Acesta i se alătură directorului executiv Laurenţiu Precup, care a preluat conducerea interimară a instituţiei în 2017. Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a emis luni, 6 ianuarie a.c., ordinul de delegare parţială a atribuţiilor funcţiei publice de conducere teritoriale vacante de director executiv al DAJ Iaşi pentru Gabriel Hoha, şef serviciu în cadrul instituţiei ieşene, pentru o perioadă de 6 luni. Acestuia i-au fost delegate atribuţiile de director executiv, inclusiv calitatea de ordonator de credite şi angajator, cu excepţia atribuţiilor aferente Serviciului monitorizare, inspecţii tehnice, verificare şi control în domeniul agriculturii şi industriei alimentare statistică agricolă, monitorizare piaţă, care i-au fost delegate directorului executiv Laurenţiu Precup.

„Conform Noului Cod Administrativ din 2019, directorul executiv interimar nu poate gestiona întreg volumul de muncă al unei instituţii. Drept urmare, MADR a emis ordinul prin care se deleagă parţial atribuţiile funcţiei de director executiv lui Gabriel Hoha, până în luna iunie, în cadrul Serviciului de implementare şi contabilitate. Eu sunt delegat director executiv cu atribuţii pe Serviciul de inspecţii. Asta înseamnă că acum sunt doi directori executivi, nu că am fost demis“, a precizat Laurenţiu Precup. La rândul său, Gabriel Hoha a declarat că numirea în funcţia de director reprezintă o provocare, şi că îşi doreşte să sprijine fermierii din judeţ şi agricultura ieşeană. „Este o provocare pentru mine, îmi doresc să fim cât mai vizibili în viaţa fermierilor din judeţul Iaşi“, a spus Gabriel Hoha. (Florentina SANDU)

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum a apărut criza bancară din America şi cum ne-ar putea afecta

Alexandru LĂZESCU

Cum a apărut criza bancară din America şi cum ne-ar putea afecta

Deşi nu a fost generată de asumarea unor riscuri iresponsabile, ca în 2008, şi suntem asiguraţi că ce s-a întâmplat atunci nu se va repeta, criza generată de falimentul Silicon Valley Bank din California introduce turbulenţe majore într-un mediu fragil în plan economic şi geopolitic cu consecinţe greu de estimat.

opinii

De la Val Gheorghiu, la Gabriel Caloian

Nichita DANILOV

De la Val Gheorghiu, la Gabriel Caloian

Singurul lucru comun între el şi actualul locatar al fostului său atelier este înălţimea. Amândoi sunt înalţi. Caloian ceva mai înalt decât Val Gheorghiu. Caloian cultivă spontaneitatea şi în dialog, şi în modul de-a gândi pictura, spre deosebire de Val Gheorghiu care îşi calcula fiecare pas şi fiecare gest.

Ce se cere pe piaţa muncii: profesii, experienţă, competenţe?

Ciprian IFTIMOAEI

Ce se cere pe piaţa muncii: profesii, experienţă, competenţe?

Cu excepţia Medicinei, toţi ceilalţi absolvenţi pot lucra în domenii în care contează mai degrabă competenţele pe care le deţin, modul în care îşi valorifică aptitudinile. Un absolvent de studii superioare cu competenţe digitale medii şi cunoaşterea măcar a unei limbi de circulaţie internaţionale, având disponibilitatea de a învăţa la locul de muncă, nu rămâne în afara pieţei muncii.

Sper să mor în timpul vieţii mele

Michael ASTNER

Sper să mor în timpul vieţii mele

Ei bine, abia zile mai târziu după ce mi-a apărut şi mie în minte un gând privind trecerea timpului - vine o vreme/ când timpul trece/ şi cam atât - mi-am dat seama că la origine n-are cum să nu se afle replica standard a mamei: Et vergieht!

pulspulspuls

Ce legături nebănuite mai sunt între jupânul fugar Ciorăpel de la Neamţ şi lumea politică şi de business din târgul nostru

Ce legături nebănuite mai sunt între jupânul fugar Ciorăpel de la Neamţ şi lumea politică şi de business din târgul nostru

Numai ce am vorbit ieri la rubrica noastră despre conexiunile jupânului Ciorăpel de la Neamţ prin judeţul nostru că au şi apărut informaţii noi, stimaţi telespecatori. 

Caricatura zilei

Doborârea dronei

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.