anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

duminica, 02.04.2023

Comunicat de presă

Social-democrații fac echipă pentru sprijinirea sistemului medical ieșean!

GALERIE
Rafila_susanu_popaciolacu_susanu_popaintalnire_popa_susanu_cojocaruintalnire_senat_popa_susanu (2)intalnire_senat_popa_susanu (1)rafila_susanu
 • Rafila_susanu_popa
 • ciolacu_susanu_popa
 • intalnire_popa_susanu_cojocaru
 • intalnire_senat_popa_susanu (2)
 • intalnire_senat_popa_susanu (1)
 • rafila_susanu
- +

Într-un comunicat de presă, senatorul Maricel Popa, liderul social-democraților ieșeni anunță faptul că la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași vor fi efectuate noi investiții pentru dotarea unității medicale cu un bloc operator nou și aparatură de ultimă generație.

Am spus mereu că eu și colegii social – democrați îi sprijinim pe medicii ieșeni și încercăm să le facilităm munca prin proiecte și investiții care să modernizeze spitalele și care să le asigure dotarea de ultimă generație.

Am mers ieri cu medicul Sidonia Susanu  în vizită la ministrul sănătății prof. univ. dr. Alexandru Rafila, pentru a-i vorbi despre necesitatea realizării unei nou Bloc Operator la Spitalul de Copiii „Sfânta Maria”, un loc în care medicii fac minuni cu micuții pacienți ajunși de cele mai multe ori în stare extrem de gravă. A fost îmbucurător să văd deschiderea ministrului față de această propunere și îmi exprim încrederea că în scurt timp vă voi putea anunța că se vor demara lucrările.

Totodată, mi-a revenit onoarea de a o prezenta pe doamna doctor și colegilor parlamentari, toți aceștia cunoscând-o datorită rezultatelor remarcabile din sfera profesională, ultima știre despre domnia sa fiind aceea că a redat șansa la o viață normală unei adolescente care a ajuns la unitatea medicală din Iași cu ambele mâini amputate!

Pentru că binele se face în echipă, ne unim forțele cu doctorii pentru a dezvolta cât mai mult unitățile medicale din Iași, astfel încât dotările să fie de cea mai bună calitate, deoarece am siguranța că medicii sunt profesioniști și pun suflet în tot ceea ce fac!” a declarat senatorul Maricel Popa.

Totodată, senatorul ieșean menționează faptul că pentru prima dată de la funcționalizare, după mai bine de 50 de ani, la Spitalul pentru copii din Iași a început un amplu proiect cu finanțare europeană de reabilitare și modernizare, investiție realizată și demarată în timpul administrației social-democrate de la Consiliul Județean Iași.

Pentru prima dată în istoria funcționării spitalului, după mai bine de 50 de ani, unitatea medicală va fi modernizată complet în urma implementării unui proiect cu finanțare europeană (peste 27 milioane de euro), demarat și configurat prin munca echipei social-democrate de la Consiliul Județean Iași.” a mai punctat liderul social-democrat ieșean.

Departamentul de comunicare al PSD Iași

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Greierii din capul „furnicuţei”

Nicolae GRECU

Greierii din capul „furnicuţei”

Cazul Dorinel Munteanu nu este izolat: climatul de scandal care domină fotbalul românesc, iniţiat de oameni de fotbal cu calităţi îndoielnice, este girat chiar de către zeii care au scos acum 30 de ani lumea în stradă.

opinii

Eufemismele (V)

Eugen MUNTEANU

Eufemismele (V)

Comentarea metamorfozelor mereu surprinzătoare ale fenomenului discursiv pe care îl numim eufemizare continuă pe marginea unor exemple din aria terminologiilor profesionale.

Unionismul ca perdea de fum pentru goarnele Moscovei

Dorin DOBRINCU

Unionismul ca perdea de fum pentru goarnele Moscovei

Tema unionismului – în mod explicit unirea României cu Republica Moldova (sau invers) – a fost destul de populară în ultimul deceniu, în mai mare măsură la vest de Prut, în creştere la est de râu. Nu este de mirare că mulţi politicieni de la Bucureşti sau Chişinău, activişti de diverse orientări, cetăţeni în căutare de notorietate s-au agăţat de subiect şi l-au rostogolit în media, pe reţelele sociale, la manifestaţii felurite, la adunări electorale, conferinţe, l-au inscripţionat pe clădiri publice sau pe marginea căilor de comunicaţii.

Constituţia de la 1923 şi posteritatea ei

Ioan STANOMIR

Constituţia de la 1923 şi posteritatea ei

La centenar, constituţia de la 1923 întruchipează paradoxurile epocii interbelice: mai mult decât oricare alt text, ea ilustrează reuşitele şi imperfecţiunile sistemului de guvernare al României Mari. Lichidată în 1938 de lovitura de stat carlistă, repusă în vigoare parţial la 1944, înlocuită cu ordinea totalitară comunistă, spre a fi invocată mai apoi în anii de după 1989, constituţia de la 1923 devine, o dată cu trecerea timpului, imaginea libertăţii pe care noile tiranii o înlătură. În posteritate, constituţia de la 1923 este mai elocventă şi memorabilă decât în intervalul ei de aplicare concretă. În lupta cu dictaturile secolului XX, legea fundamentală de la 1923 este mobilizată ca un semn al moderaţiei şi al domniei legii.

pulspulspuls

O fi ea mare, dar nici la pensie nu-i tihneşte lui dom’colonel. Cine i-a stricat tihna şi de ce?

PULS

O fi ea mare, dar nici la pensie nu-i tihneşte lui dom’colonel. Cine i-a stricat tihna şi de ce?

Dacă e uichend, haideţi pe astăzi să fie una fără politicieni, că aşa ne-am şoptit în barbă acuma ceva vreme: măcar sâmbăta să nu-i mai vedem prin faţa ochilor pe aici pe la rubricuţă! Aşadar, să fie una cu „Bă, tu iar n-ai şapcă?”. Adicătelea cu ţaigheri şefi, foşti sau actuali. Iar pe astăzi avem veşti noi despre unul fost, actualmente pensionar baban. 

Caricatura zilei

România - Belarus

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.