anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Socrul premierului „din umbră“ Cătălin Predoiu, administrator judiciar la Fortus

GALERIE
zamfirescu
  • zamfirescu
- +

Călin-Andrei Zamfirescu (foto) este preşedintele de onoare al Uniunii Naţionale a Barourilor din România.

Socrul premierului „din umbră“ al PNL a fost numit administrator judiciar la combinatul Fortus SA. La Târgu Mureş, judecătorul sindic din dosarul insolvenţei fostului gigant al industriei ieşene a confirmat noul consorţiu de administratori judiciari: ZRP Insolvency, fondată de Călin-Andrei Zamfirescu, socrul liberalului Cătălin Predoiu, fost deţinător al portofoliului Ministerului Justiţiei, şi SMDA Insolvency Mureş, reprezentată de practicianul în insolvenţă Ignaţie Todor.

Călin-Andrei Zamfirescu este unul dintre cei mai reputaţi avocaţi din Romania, cu o experienţă de peste 35 de ani în domeniul avocaturii, şi practician în insolvenţă de 16 ani. Experienţa sa se concentrează „în domeniul soluţionării litigiilor şi arbitrajului, acoperind un spectru larg de litigii în domeniul bancar, financiar, al insolvenţei, al lichidării şi falimentului“, potrivit descrierii de pe pagina de internet a ZRP Insolvency.

Zamfirescu este preşedintele de onoare al Uniunii Naţionale a Barourilor din România, Şeful Delegaţiei Uniunii Naţionale a Barourilor din Romania la CCBE şi preşedintele de onoare al Uniunii Profesiilor Liberale din Romania.

Celălalt membru al consorţiului de practicieni, SMDA Insolvency Mureş, a fost numit în calitate de administrator judiciar al Fortus după ce fostul consorţiu, format din Eurobusiness LRJ SPRL şi ISD Insolvency, numit în vara anului 2013, a fost schimbat la cererea creditorului şi acţionarului majoritar, Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului.

Noua echipă de practicieni în insolvenţă este al cincilea administrator judiciar al firmei, după ieşeanul Adrian Ababei, consorţiul format din Casa de Insolvenţă Transilvania şi Sigma IPURL, CITR singură şi Eurobusiness LRJ SPRL alături de ISD Insolvency.

Deşi pe fondul cauzelor judecătorii de la Tribunalul Sindic Mureş au admis două cereri de intrare în faliment a combinatului depuse de unii creditori ai societăţii, sentinţele au fost casate de completul de judecători de la Curtea de Apel, astfel că noua echipă de administratori va trebui să continue implementarea planului de reorganizare realizat de fosta echipă de practicieni în insolvenţă.

Diego CIOBOTARU, Paul BĂLHUC

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ciuma lui Pandele

Cătălin ONOFREI

Ciuma lui Pandele

Dar chiar sunt useriştii altfel decât ceilalţi? Au patru ani să ne convingă!

Filmuletul zilei

opinii

Ce facem acuma?...

Briscan ZARA

Ce facem acuma?...

Înţeleg atitudinea de învingător în alegeri a unui lider care se adresează doar echipei sale de campanie, în sensul că „munca voastră a dat roade şi am învins echipele celelalte”, dar nicidecum cu referire la câştigul unei funcţii în administraţie care e pur şi simplu un alt job, unul mai dificil chiar decât unul din privat.

Repede ochire asupra alegerilor locale

Mihai DORIN

Repede ochire asupra alegerilor locale

Hipnoza

Nichita DANILOV

Hipnoza

Brusc se auzi un râs în stânga noastră, care ne trezi la realitate. Râdea bătându-şi, în semn de triumf pumnii, Alleluieva, alături de compatriotul ei. „A fost o iluzie”, spuse ea. „Tot ce aţi văzut v-a fost indus în subconştient prin intermediul autosugestiei...”

pulspulspuls

Primele concluziuni ale alegerilor de duminică de la Iaşi

Primele concluziuni ale alegerilor de duminică de la Iaşi

Eheheei, stimaţi telespectatori, iacătă-ne trecuţi şi de alegerile astea locale greoaie, alegeri pe care noi, ca ieşeni, parcă le-am traversat olecuţă şi ruşinaţi tot văzând ce rivoluţii şi reforme au loc prin ţară. 

Caricatura zilei

Surpriza

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.