Șofer reținut din cauză că ar fi provocat intenționat un accident rutier

miercuri, 15 mai 2024, 13:24
1 MIN
 Șofer reținut din cauză că ar fi provocat intenționat un accident rutier

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, petrecut pe un drum judeţean din Braşov, a dus la reţinerea unuia dintre şoferi, suspectat că a provocat evenimentul în mod intenţionat. Primele verificări făcute de poliţişti arată că şoferii sunt tată şi fiu şi, înainte de accident, au avut un conflict.

Accidentul a avut loc pe drumul judeţean 105, între localităţile Cincşor şi Cincu din judeţul Braşov. Primele informaţii primite de poliţiştii care au intervenit la locul evenimentului au arătat că este vorba despre două autoturisme implicate.

”La faţa locului poliţiştii au constatat că vehiculele prezentau avarii, iar cei doi pasageri aflaţi într-unul dintre vehicule au beneficiat de sprijin medical. De asemenea, poliţiştii au mai constatat că între cei doi conducători auto există o relaţie de rudenie (tată şi fiu), iar accidentul rutier s-ar fi putut produce pe fondul unei stări conflictuale, manifestată de către bărbatul de 50 de ani. Astfel, dat fiind materialul probator, constituit până la acest moment, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului şi introducerea acestuia în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Braşov, pentru o perioadă de 24 de ore”, transmite Poliţia judeţeană Braşov.

Şoferul care ar fi provocat accidentul vrând să îi facă rău propriului fiu este cercetat într-un dosar penal care vizează comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere, iar ancheta se derulează sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii