anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 02.07.2022

Şoferii care au trecut peste un om la Metro, cercetaţi pentru ucidere din culpă

GALERIE
accident metro
 • accident metro
- +

Cei trei şoferii care au zdrobit un pie­ton ce încerca să traverseze, pe o trecere de pietoni, drumul eu­ro­pean din zona Me­tro, sunt cer­cetaţi pentru uci­de­re din culpă. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Târgu Mu­reş, care se afla la volanul unui Volks­wagen care a acroşat pie­to­nul, iar ceilalţi doi, respectiv şoferul unei auto­uti­litare Peu­geot şi al unei Da­cii, pentru că au depăşit prima ma­şină pe linie continuă şi au trecut peste corpul bărbatului.

„În acest caz a fost deschis un do­sar penal pen­tru in­frac­ţiu­nea de ucidere din culpă. Cei trei şoferi au fost tes­­taţi cu al­cool­testul, iar rezultatul a fost negativ“, a precizat Anca Vî­jiac, purtător de cuvânt al Po­liţiei.

Accidentul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 21.30, când Vasile Duminică, din co­muna Gropniţa, a mers la Me­tro să îşi cumpere o sticlă de vin, iar la întoarcere, pe trece­rea de pietoni spre reprezentanţa Gol­den Platin, a fost lovit de un Volkswagen care se deplasa dins­pre Leţcani către Iaşi. Şoferul nu a vrut să recunoască iniţial că el a lovit bărbatul, însă poliţiştii de la Rutieră au observat semne ale unei coliziuni recente pe par­tea din faţă a maşinii, dar şi ur­me­le de frânare puternice aflate chiar pe trecere.

Cel mai probabil, şoferul din Târgu Mureş a frânat numai du­pă contactul cu corpul bărbatului aflat pe trecere. Imediat du­pă ce a oprit autoturismul, o auto­u­tiliară Peugeot care circula în spate a depăşit prima maşină im­plicată în accident pe partea stân­gă, pe linie continuă, şi a trecut peste corpul victimei. De ase­menea, peste câteva momente, aceeaşi manevră a executat şi şoferul unei Dacii berline, care a trecut peste pietonul căzut.

VEDEŢI ŞI:

VIDEO&FOTO: Călcat pe rând de trei maşini la Metro. Doi şoferi nu-l văzuseră jos

Accident cumplit la Metro, unde un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost lovit pe trecerea de pietoni şi apoi strivit de trei autoturisme.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Efectul mediatic David Popovici

Nicolae GRECU

Efectul mediatic David Popovici

Banii, decoraţiile şi capra vecinilor sunt subiectele la modă după performanţa tânărului înotător.

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

În ultimul foileton al seriei, autorul sintetizează efectele acţiunii curentului latinist din Transilvania asupra configurării conştiinţei identitare româneşti, în special în chestiunile de fixare a normelor limbii literare şi ale ortografiei româneşti moderne.

Crize, amăgiri şi limpeziri

pr. Constantin STURZU

Crize, amăgiri şi limpeziri

Între cei 12 ucenici mai apropiaţi, Mântuitorul a ales şi pe doi care aveau să comită acte de trădare cumplite: este vorba despre Iuda, cel care L-a vândut, şi despre Petru (Chefa), cel care s-a lepădat de trei ori de El, în mod public. Nu ştia Domnul pe cine alege? 

Marele plan urbanistic zonal

arh. Ionel OANCEA

Marele plan urbanistic zonal

Urbanismul este un instrument de planificare spaţială în scopul armonizării funcţiunilor vitale ale oraşului astfel încât forma, imaginea de ansamblu, să povestească despre frumuseţea comunităţii. Ideile urbanistice s-au născut o dată cu locuirea. Astăzi oraşul este un organism atât de complex, de sensibil, încât urbanismul ca disciplină de sinteză trebuie să fie o activitate permanentă, altfel apar fracturile, sincopele în evoluţia spaţiului cu efecte similare bolilor greu vindecabile.

pulspulspuls

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Pentru că ieri am auzit că ne-au cam probozit olecuţă, amical, unele feţe bisericeşti din zona mitropoliei, pe motiv că n-ar fi Fluturelul bocovinean pe atât de isteţ şi influent pe cât ar vrea să pară în lumea asta preoţească, şi că elucubraţiunile alea ale lui cu mitropolie la Suceava n-ar trebui luate prea în serios, ei bine, pentru asta am zis că musai să mai venim cu ceva amănunte pe care unii prelaţi de la Iaşi, fie cu iertare, par a nu le fi sesizat. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.