Şoferul autocarului implicat în accidentul de pe DN1, la Sibiu, este în stare gravă

luni, 24 iunie 2024, 15:57
1 MIN
  Şoferul autocarului implicat în accidentul de pe DN1, la Sibiu, este în stare gravă

Şoferul autocarului implicat luni dimineaţa, în accidentul de pe DN1, este în stare gravă, fiind operat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Sibiu, a anunţat purtătorul de cuvânt al spitalului, Cristina Bălău.

„Pacientul în vârstă de 33 de ani a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, având politraumatisme în urma unui accident rutier, în stare comatoasă şi intubat. Pacientul a fost diagnosticat de medicii UPU cu traumatism cranio-facial sever şi traumatism toraco-abdominal cu ruptură de splină, pentru care s-a intervenit chirurgical, de urgenţă. La momentul actual, pacientul este internat în cadrul Secţiei Chirurgie, la terapie intensivă, în stare gravă”, a explicat Cristina Bălău.

Şoferul autocarului este în vârstă de 33 de ani

Trei persoane au fost transportate la spital în urma accidentului produs, luni dimineaţa, la Porumbacu de Jos, între un autocar şi un autocamion, în care au fost implicate 57 de persoane.

Şoferul autocarului, un bărbat de 33 de ani din judeţul Bistriţa Năsăud, a fost transportat la UPU Sibiu în stare de inconştienţă. Şoferul autocamionului, un bărbat de 51 de ani din judeţul Dolj, a refuzat transportul la spital, precizează ISU Sibiu.

Două femei în vârstă de 19 şi 38 de ani, pasagere în autocar, au fost, de asemenea, transportate la UPU Sibiu. Tânăra de 19 ani are un traumatism cranio-facial, iar femeia de 38 de ani prezintă o plagă tăiată la picior, potrivit SAJ Sibiu.

Celelalte 53 de persoane rămase din autocar au fost duse la o sală de sport din localitate şi aşteaptă să fie preluate de un alt mijloc de transport.

SURSA: Agerpres

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii