Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

miercuri, 06.12.2023

SOLUMNIA - cel mai nou centru de afaceri din zona Aurel Vlaicu - facilități unice, spații de birouri flexibile & spații comerciale (P)

GALERIE
SOLUMNIA_Ansamblul mixt_Apartamente & Birouri_www.solumnia.ro_1
  • SOLUMNIA_Ansamblul mixt_Apartamente & Birouri_www.solumnia.ro_1
- +

Noul ansamblu mixt SOLUMNIA oferă atât segmentului business, cât şi celui comercial, oportunităţi de investiţii cu randament financiar mare prin lansarea unui centru de afaceri, care include spaţii de birouri moderne, cu dotări şi finisaje adaptate celor mai înalte standarde de calitate, dar şi spaţii comerciale flexibile.

Amplasat în Iaşi, foarte aproape de zona Tătăraşi-Piaţa 2 Băieţi, pe str. Aurel Vlaicu, nr. 84,  la 50 m de staţia de tramvai Phoenix, la 7 minute de Iulius Mall & Palas Mall şi la 10 minute de Aeroportul Internaţional “Henri Coandă”, SOLUMNIA este singurul ansamblu din zona Aurel Vlaicu care dispune de cea mai înaltă clădire de apartamente din Iaşi (42 m), cu 3 niveluri de parcări subterane, dar şi un centru de afaceri modern, care oferă atât spaţii de birouri, cât şi spaţii comerciale.

Dotări & finisaje premium

Centrul de afaceri SOLUMNIA este construit pe 10 niveluri, D+P+8E, şi dispune de o suprafaţă generoasă, foarte bine compartimentată, care se poate adapta oricărui tip de activitate profesională, inclusiv: săli de evenimente Corporate, zone co-working sau de recreare, spaţii de lucru flexibile.

Spaţiile de birouri SOLUMNIA dispun de dotări şi facilităţi moderne, care asigură confort, flexibilitate şi condiţii optime pentru desfăşurarea activităţii întregii echipe, dar şi pentru crearea unor spaţii de lucru personalizate:
- 1 loc de parcare pentru fiecare 50 m² închiriabili

- finisaje moderne, de clasă, durabile, inclusiv pardoseala tehnologică

- lift cu perioadă de aşteptare sub 30 secunde

- flexibilitate în compartimentare

- cablare telefon, date, conexiune internet

- Building Management System (BMS) - sistem de administrare automatizată a clădirii, care controlează, monitorizează si comandă încălzirea, aerul condiţionat, ventilaţia, iluminarea şi securitatea

- înălţimea pe nivel până la tavan fals - minim 2,7 m

- servicii de pază şi supraveghere a clădirii, întreţinere şi curăţenie, restaurant.

Facilităţi unice în zona Aurel Vlaicu

Ansamblul mixt SOLUMNIA dispune de facilităţi importante atât pentru comunitatea de investitori, cât şi pentru cei care aleg acest ansamblu datorită ofertei de apartamente SOLUMNIA, apreciate ca fiind ideale pentru locuit:

- apartamente cu 1-4 camere, ideale pentru investiţii şi locuit

- spaţii de birouri flexibile & zone de lucru creative

- spaţii comerciale cu destinaţii variate (inclusiv supermarket)

- sală de conferinţe & spaţii pentru organizare evenimente

- sală de fitness, zone de relaxare & socializare

- 130 locuri de parcare subterană și supraterană, cu autorizaţie pentru securitate la incendiu

- degivrarea căilor de rulare exterioare şi acces

- staţii de încărcare pentru maşini/vehicule electrice (100% electrice şi hybrid plug-in) & parcare biciclete

- acces controlat în ansamblu & pază şi supraveghere video permanente

- serviciu de administrație.
 

Ansamblul mixt SOLUMNIA oferă oportunităţi de achiziţie şi investiţii, atât celor care caută apartamente noi pentru locuit, cât şi investitorilor în căutarea celor mai bune oferte de apartamente pentru închiriat sau revânzare, iar, în contextul dezvoltării rapide a zonei, valoarea apartamentelor SOLUMNIA va creşte semnificativ, atât datorită clădirii de birouri, cât şi a facilităţilor importante din ansamblu.

Află mai multe despre oferta de birouri & apartamente SOLUMNIA şi creşte randamentul afacerii tale: 0771 195 095, apartamente@solumnia.ro, www.solumnia.ro.
 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un climat nefavorabil pentru eforturile de centralizare a UE (II)

Lucian DÎRDALA

Un climat nefavorabil pentru eforturile de centralizare a UE (II)

În acest moment al evoluţiei noastre ca stat-membru, la cele mai multe dintre întrebările privind centralizarea deciziei comunitare, răspunsul opiniei publice româneşti pare să fie „nu”.

opinii

Decriptarea trecutului prin lentilă literară şi lingvistică (II)

Florin CÎNTIC

Decriptarea trecutului prin lentilă literară şi lingvistică (II)

Pentru a putea înţelege cum trebuie deconstrucţia miturilor identitare româneşti operată tăios de Dan Alexe, adică iluzoria ascendenţă geto-dacă şi improbabila „continuitate” daco-romană pe aceste meleaguri, trebuie descifrat în primul rând romancierul. Iată cum l-am „citit” eu:

Noi documente despre Ciprian Porumbescu (I)

Alex VASILIU

Noi documente despre Ciprian Porumbescu (I)

Am prezentat aici monografia în patru volume Iraclie şi Ciprian Porumbescu scrisă de Leca Morariu, ediţia a II-a în patru volume, îngrijită de Vasile Vasile, publicată anul acesta la Editura Muzicală. Încă o serie de documente despre muzicianul-patriot, redifuzată de aceeaşi instituţie în anul omagial Ciprian Porumbescu, se datorează muzicologului Constanţa Cristescu: Ciprian Porumbescu necunoscut.

La mulţi ani Alma Mater

E. TÂRCOVEANU, Dana BARAN

La mulţi ani Alma Mater

La 1 Decembrie 2023, se împlinesc 144 de ani de la naşterea şcolii de medicină de la Iaşi. Rememorându-i devenirea, suntem mai mult decât convinşi că ne putem bucura şi mândri că aparţinem acestei comunităţi – perenă apartenen­ţă de suflet la a noastră Alma Mater. 

pulspulspuls

Ce se mai aude despre alegerile de la partidoiul ieşean? Ciolacu cică nu are timp de ajuns la Iaşi

Ce se mai aude despre alegerile de la partidoiul ieşean? Ciolacu cică nu are timp de ajuns la Iaşi

Printre cei care au tot investit în noua garnitură interimară de la partidoiul ieşean, unii doar încredere, alţii însă bani, se tot aude întrebarea, zice-se, de ce nu au loc odată alegerile alea pentru conducerea pe judeţ, care trebuiau să aibă loc încă din vară-toamnă, şi dacă nu cumva s-or coace alte planuri, aşa încât investiţia lor să rămână fără caimac. 

Caricatura zilei

Moș Niculae și nemulțumiții

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca autoritatile au fost pregatite pentru prima zapada care a cazut in judetul Iasi in aceasta toamna?

vezi raspunsuri