SOLUMNIA - cel mai nou centru de afaceri din zona Aurel Vlaicu - facilități unice, spații de birouri flexibile & spații comerciale (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

SOLUMNIA - cel mai nou centru de afaceri din zona Aurel Vlaicu - facilități unice, spații de birouri flexibile & spații comerciale (P)

GALERIE
SOLUMNIA_Ansamblul mixt_Apartamente & Birouri_www.solumnia.ro_1
  • SOLUMNIA_Ansamblul mixt_Apartamente & Birouri_www.solumnia.ro_1
- +

Noul ansamblu mixt SOLUMNIA oferă atât segmentului business, cât şi celui comercial, oportunităţi de investiţii cu randament financiar mare prin lansarea unui centru de afaceri, care include spaţii de birouri moderne, cu dotări şi finisaje adaptate celor mai înalte standarde de calitate, dar şi spaţii comerciale flexibile.

Amplasat în Iaşi, foarte aproape de zona Tătăraşi-Piaţa 2 Băieţi, pe str. Aurel Vlaicu, nr. 84,  la 50 m de staţia de tramvai Phoenix, la 7 minute de Iulius Mall & Palas Mall şi la 10 minute de Aeroportul Internaţional “Henri Coandă”, SOLUMNIA este singurul ansamblu din zona Aurel Vlaicu care dispune de cea mai înaltă clădire de apartamente din Iaşi (42 m), cu 3 niveluri de parcări subterane, dar şi un centru de afaceri modern, care oferă atât spaţii de birouri, cât şi spaţii comerciale.

Dotări & finisaje premium

Centrul de afaceri SOLUMNIA este construit pe 10 niveluri, D+P+8E, şi dispune de o suprafaţă generoasă, foarte bine compartimentată, care se poate adapta oricărui tip de activitate profesională, inclusiv: săli de evenimente Corporate, zone co-working sau de recreare, spaţii de lucru flexibile.

Spaţiile de birouri SOLUMNIA dispun de dotări şi facilităţi moderne, care asigură confort, flexibilitate şi condiţii optime pentru desfăşurarea activităţii întregii echipe, dar şi pentru crearea unor spaţii de lucru personalizate:
- 1 loc de parcare pentru fiecare 50 m² închiriabili

- finisaje moderne, de clasă, durabile, inclusiv pardoseala tehnologică

- lift cu perioadă de aşteptare sub 30 secunde

- flexibilitate în compartimentare

- cablare telefon, date, conexiune internet

- Building Management System (BMS) - sistem de administrare automatizată a clădirii, care controlează, monitorizează si comandă încălzirea, aerul condiţionat, ventilaţia, iluminarea şi securitatea

- înălţimea pe nivel până la tavan fals - minim 2,7 m

- servicii de pază şi supraveghere a clădirii, întreţinere şi curăţenie, restaurant.

Facilităţi unice în zona Aurel Vlaicu

Ansamblul mixt SOLUMNIA dispune de facilităţi importante atât pentru comunitatea de investitori, cât şi pentru cei care aleg acest ansamblu datorită ofertei de apartamente SOLUMNIA, apreciate ca fiind ideale pentru locuit:

- apartamente cu 1-4 camere, ideale pentru investiţii şi locuit

- spaţii de birouri flexibile & zone de lucru creative

- spaţii comerciale cu destinaţii variate (inclusiv supermarket)

- sală de conferinţe & spaţii pentru organizare evenimente

- sală de fitness, zone de relaxare & socializare

- 130 locuri de parcare subterană și supraterană, cu autorizaţie pentru securitate la incendiu

- degivrarea căilor de rulare exterioare şi acces

- staţii de încărcare pentru maşini/vehicule electrice (100% electrice şi hybrid plug-in) & parcare biciclete

- acces controlat în ansamblu & pază şi supraveghere video permanente

- serviciu de administrație.
 

Ansamblul mixt SOLUMNIA oferă oportunităţi de achiziţie şi investiţii, atât celor care caută apartamente noi pentru locuit, cât şi investitorilor în căutarea celor mai bune oferte de apartamente pentru închiriat sau revânzare, iar, în contextul dezvoltării rapide a zonei, valoarea apartamentelor SOLUMNIA va creşte semnificativ, atât datorită clădirii de birouri, cât şi a facilităţilor importante din ansamblu.

Află mai multe despre oferta de birouri & apartamente SOLUMNIA şi creşte randamentul afacerii tale: 0771 195 095, apartamente@solumnia.ro, www.solumnia.ro.
 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Florin Cîţu, un politician cinic sau o marionetă?

Cosmin PAȘCA

Florin Cîţu, un politician cinic sau o marionetă?

Cîţu pozează în elevul cuminte, olimpicul şcolit în străinătate, care vrea să scape partidul de "golanul" Orban.

Filmuletul zilei

opinii

LINGVIŞTI

Codrin Liviu CUȚITARU

LINGVIŞTI

A fost un spectacol total, în urmă cu doi ani, la ultimul doctorat face-to-face la care am participat, doctoratul tînărului meu coleg Tristan Momela.

Mărgelele de sticlă

Bogdan ILIESCU

Mărgelele de sticlă

Învăţătoarea o întreabă pe fetiţa de 6 ani, la ora de desen: "Ce desenezi?"  Fetiţa răspunde: "Îl desenez pe Dumnezeu."  Învăţătoarea îi spune: "Dar nimeni nu ştie cum arată Dumnezeu." Iar fetiţa îi răspunde: "O să afle imediat!" (From Ken Robinson’s public talk at TED)

Angela

Nicolae TURTUREANU

Angela

Tot mai puţini cronicari, vechi şi noi. Tot mai puţini noi între noi, care mai respirăm duhul acelei împreună-lucrări, CRONICA VECHE numită. Şi tot mai multe punctele de suspensie.

pulspulspuls

Ne-a scris premarele: of, iar s-a înfierbântat asupra nopţii...

PULS

Ne-a scris premarele: of, iar s-a înfierbântat asupra nopţii...

Băbăeţi, sau măi fetelor care vă ocupaţi de mesajele publice ale premarelui, mai opriţi-l, măi, din beţia de cuvinte pe şefu’, că în ultima vreme o ia cam des pe ulei, mai ales când îl apucă actul ratat pe seară! Iaca, de-un par egzamplu, am văzut alaltăseară ditamai scrisoroiul destinat gazetei noastre şi semnat de premare, cântărind nu mai puţin de 3.300 de semne (aproape două file dactilo, pentru cei mai familiarizaţi cu bătrâna maşină de scris), în care am trântit căciula în vreo 3-4 rânduri de bătătură, râzând de stilul puerilo-ridicolo-comunist în care era redactată misiva, presărată ici-colo cu răutăţi sau jigniri clar învăţate de la amicul buhai şantajist. 

Caricatura zilei

30 km/h

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.