SOLUMNIA - singurul ansamblu mixt din zona Aurel Vlaicu care combină segmentul rezidențial cu cel de birouri și dispune de 3 niveluri de parcări subterane
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial (P)

SOLUMNIA - singurul ansamblu mixt din zona Aurel Vlaicu care combină segmentul rezidențial cu cel de birouri și dispune de 3 niveluri de parcări subterane

GALERIE
SOLUMNIA_Oportunitate de investitie_Apartamente & Birouri_www.solumnia.ro_1
  • SOLUMNIA_Oportunitate de investitie_Apartamente & Birouri_www.solumnia.ro_1
- +

SOLUMNIA este un ansamblul mixt unic în Iaşi, care oferă oportunităţi de investiţie cu randament financiar mare atât pe segmentul rezidenţial, cât şi pe cel de birouri. Ansamblul include cea mai înaltă clădire de apartamente din oraş (42 m), dispusă pe 17 niveluri, cu 121 de apartamente şi 3 niveluri de parcări subterane, dar şi o clădire de birouri, care va creşte valoarea imobilelor şi va crea o comunitate valoroasă cu specialişti din diferite domenii de afaceri.

Prin realizarea acestui mixt, SOLUMNIA își propune să susţină şi să aducă împreună comunitatea de oameni de afaceri, de investitori şi de tineri care îşi doresc să locuiască într-un ansamblu rezidenţial care să le permită să se bucure de familie şi să aibă biroul sau afacerea în incinta aceluiaşi ansamblu, păstrând conexiunea permanentă cu oraşul şi beneficiind de accesul rapid şi uşor la principalele puncte de atracţie ale acestuia.

Centrul de afaceri SOLUMNIA

Construit pe o suprafaţă de 1.596 mp şi 10 niveluri, centrul de afaceri SOLUMNIA dispune de facilităţi importante:

- spaţii de birouri & zone de lucru creative

- spaţii comerciale (supermarket, farmacie)

- sală de conferinţe & spaţii pentru organizare evenimente

- afterschool & spaţii de joacă

- sală de fitness, zone de relaxare & socializare

- 130 locuri de parcare subterană și supraterană, cu autorizaţie pentru securitate la incendiu

- staţii de încărcare pentru maşini/vehicule electrice (100% electrice şi hybrid plug-in) & parcare biciclete

- acces controlat în ansamblu & pază şi supraveghere video permanente

- degivrarea căilor de rulare exterioare

- serviciu de administrație

- sistem de iluminat al spațiilor comune cu temporizator și senzor

- lift modern (capacitate de minim 8 persoane) & interfon

- rampe de acces pentru persoane cu dizabilităţi.

În cadrul centrului de afaceri SOLUMNIA, spaţiile de birouri asigură confort, flexibilitate şi condiţii optime pentru desfăşurarea activităţii întregii echipe, dar şi pentru crearea unor spaţii de lucru personalizate:
- un loc de parcare pentru fiecare 50 m² închiriabili

- finisaje moderne, de clasă, durabile, inclusiv pardoseala tehnologică

- lift cu perioadă de aşteptare sub 30 secunde

- flexibilitate în compartimentare

- cablare telefon, date, conexiune internet

- Building Management System (BMS) - sistem de administrare automatizată a clădirii, care controlează, monitorizează si comandă încălzirea, aerul condiţionat, ventilaţia, iluminarea şi securitatea

- înălţimea pe nivel până la tavan fals - minim 2,7 m

- servicii de pază şi supraveghere a clădirii, întreţinere şi curăţenie, restaurant.

Apartamente ideale pentru investiţii

Clădirea rezidenţială SOLUMNIA dispune de 121 apartamente cu 1, 2, 3 sau 4 camere, cu suprafete de la 43 - 127 mp. Apartamentele SOLUMNIA sunt ideale atât pentru închiriere, cât şi pentru revânzare, datorită calităţii şi confortului acestora, dar şi a amplasamentului, fiind apreciate de investitori pentru raportul optim între calitate şi preţ, dar şi pentru calitatea şi durabilitatea construcţiei, care asigură creşterea valorii imobilului în timp. De asemenea, amplasarea acestora în acelaşi ansamblu cu spaţiile de birouri, dotările & finisajele premium, dar şi caracterul funcţional al apartamentelor, realizate în stil scandinav, cu geamurile înalte şi largi şi materiale de calitate, reprezintă un diferenţiator puternic în piaţă.

Noul pol de dezvoltare al Iaşului

Ansamblul SOLUMNIA, amplasat în zona Tătăraşi Sud, pe str. Aurel Vlaicu nr. 84,  la 7 minute de Palas Mall şi la 50 m de staţia de tramvai Phoenix, beneficiază de o poziție foarte bună. Locaţia este ideală atât pentru relocarea afacerilor şi a spaţiilor de birouri, cât şi pentru investitori, datorită traficului fluid şi a legăturilor foarte bune spre centru, a proximităţii faţă de mall-uri, spaţii de retail, centre de afaceri şi comerciale. Ansamblul SOLUMNIA se află la 10 minute de Aeroportul Internaţional şi la 7 minute de centrul comercial şi de afaceri al Iaşului.

Alege noile spaţii de birouri din ansamblul mixt SOLUMNIA şi creşte randamentul afacerii tale: 0771 195 095 www.solumnia.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Cosmin PAȘCA

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Peste toate, lipsa unui proiect este asemănarea cea mai izbitoare dintre echipa din dealul Copoului şi cea din Podu Roş. Nu cunoaştem obiectivele Politehnicii peste cinci ani - o cerinţă banală pentru un club respectabil - la fel cum nu există o foaie de parcurs a Iaşului care să depăşească un singur ciclu electoral.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Impersonare

Codrin Liviu CUȚITARU

Impersonare

„M-a echipat ca pe beizadea (e drept că şi semănam puţin cu juniorul Ceauşeştilor). Mi-a aranjat părul şi mi-a oferit un costum asemănător cu ale Nicuşorului. Mi-a spus că trebuie doar să râd zgomotos, să înjur şi să beau whiskey la greu. Aşa am procedat, mai ales la masa festivă (care s-a organizat în restaurantul meu). Mă scuzaţi, am fost pupat în fund în ziua aia, de nu vă puteţi imagina!... Totul a mers strună până în clipa în care nu mai ştiu cine a cerut ca eu să o sun pe mama, pe tovarăşa Elena, pe loc, şi să solicit fonduri suplimentare în teritoriu.”

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

Replierea teritoriului politic moldovenesc a impus mutaţii substanţiale la nivelul morfologiei şi structurii sistemului de aşezări. Din perspectiva noastră, e importantă îndesirea reţelei de aşezări urbane şi reconfigurarea ariilor de influenţă a acestora. 

Insuportabila greutate a fiinţării

Bogdan ILIESCU

Insuportabila greutate a fiinţării

„The chicken is only an egg’s way for making another egg.” (Găina este doar modul prin care un ou face un alt ou) - Richard Dawkins

pulspulspuls

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Una scurtă dar vioaie pe astăzi despre senatoarea panaramă aleasă de ieşeni, madam Şoşoacă, despre care mulţi cică se întreabă cam ce parcurs politic ar urma să aibă, acumă că şefii ei mai tineri, prin ordin de zi pe unitate primit de la cei cu stele în rezervă, au pus-o pe liber la partid. 

Caricatura zilei

Cum s-a petrecut accidentul

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.