SOLUMNIA - singurul ansamblu mixt din zona Aurel Vlaicu care combină segmentul rezidențial cu cel de birouri și dispune de 3 niveluri de parcări subterane
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Advertorial (P)

SOLUMNIA - singurul ansamblu mixt din zona Aurel Vlaicu care combină segmentul rezidențial cu cel de birouri și dispune de 3 niveluri de parcări subterane

GALERIE
SOLUMNIA_Oportunitate de investitie_Apartamente & Birouri_www.solumnia.ro_1
 • SOLUMNIA_Oportunitate de investitie_Apartamente & Birouri_www.solumnia.ro_1
- +

SOLUMNIA este un ansamblul mixt unic în Iaşi, care oferă oportunităţi de investiţie cu randament financiar mare atât pe segmentul rezidenţial, cât şi pe cel de birouri. Ansamblul include cea mai înaltă clădire de apartamente din oraş (42 m), dispusă pe 17 niveluri, cu 121 de apartamente şi 3 niveluri de parcări subterane, dar şi o clădire de birouri, care va creşte valoarea imobilelor şi va crea o comunitate valoroasă cu specialişti din diferite domenii de afaceri.

Prin realizarea acestui mixt, SOLUMNIA își propune să susţină şi să aducă împreună comunitatea de oameni de afaceri, de investitori şi de tineri care îşi doresc să locuiască într-un ansamblu rezidenţial care să le permită să se bucure de familie şi să aibă biroul sau afacerea în incinta aceluiaşi ansamblu, păstrând conexiunea permanentă cu oraşul şi beneficiind de accesul rapid şi uşor la principalele puncte de atracţie ale acestuia.

Centrul de afaceri SOLUMNIA

Construit pe o suprafaţă de 1.596 mp şi 10 niveluri, centrul de afaceri SOLUMNIA dispune de facilităţi importante:

- spaţii de birouri & zone de lucru creative

- spaţii comerciale (supermarket, farmacie)

- sală de conferinţe & spaţii pentru organizare evenimente

- afterschool & spaţii de joacă

- sală de fitness, zone de relaxare & socializare

- 130 locuri de parcare subterană și supraterană, cu autorizaţie pentru securitate la incendiu

- staţii de încărcare pentru maşini/vehicule electrice (100% electrice şi hybrid plug-in) & parcare biciclete

- acces controlat în ansamblu & pază şi supraveghere video permanente

- degivrarea căilor de rulare exterioare

- serviciu de administrație

- sistem de iluminat al spațiilor comune cu temporizator și senzor

- lift modern (capacitate de minim 8 persoane) & interfon

- rampe de acces pentru persoane cu dizabilităţi.

În cadrul centrului de afaceri SOLUMNIA, spaţiile de birouri asigură confort, flexibilitate şi condiţii optime pentru desfăşurarea activităţii întregii echipe, dar şi pentru crearea unor spaţii de lucru personalizate:
- un loc de parcare pentru fiecare 50 m² închiriabili

- finisaje moderne, de clasă, durabile, inclusiv pardoseala tehnologică

- lift cu perioadă de aşteptare sub 30 secunde

- flexibilitate în compartimentare

- cablare telefon, date, conexiune internet

- Building Management System (BMS) - sistem de administrare automatizată a clădirii, care controlează, monitorizează si comandă încălzirea, aerul condiţionat, ventilaţia, iluminarea şi securitatea

- înălţimea pe nivel până la tavan fals - minim 2,7 m

- servicii de pază şi supraveghere a clădirii, întreţinere şi curăţenie, restaurant.

Apartamente ideale pentru investiţii

Clădirea rezidenţială SOLUMNIA dispune de 121 apartamente cu 1, 2, 3 sau 4 camere, cu suprafete de la 43 - 127 mp. Apartamentele SOLUMNIA sunt ideale atât pentru închiriere, cât şi pentru revânzare, datorită calităţii şi confortului acestora, dar şi a amplasamentului, fiind apreciate de investitori pentru raportul optim între calitate şi preţ, dar şi pentru calitatea şi durabilitatea construcţiei, care asigură creşterea valorii imobilului în timp. De asemenea, amplasarea acestora în acelaşi ansamblu cu spaţiile de birouri, dotările & finisajele premium, dar şi caracterul funcţional al apartamentelor, realizate în stil scandinav, cu geamurile înalte şi largi şi materiale de calitate, reprezintă un diferenţiator puternic în piaţă.

Noul pol de dezvoltare al Iaşului

Ansamblul SOLUMNIA, amplasat în zona Tătăraşi Sud, pe str. Aurel Vlaicu nr. 84,  la 7 minute de Palas Mall şi la 50 m de staţia de tramvai Phoenix, beneficiază de o poziție foarte bună. Locaţia este ideală atât pentru relocarea afacerilor şi a spaţiilor de birouri, cât şi pentru investitori, datorită traficului fluid şi a legăturilor foarte bune spre centru, a proximităţii faţă de mall-uri, spaţii de retail, centre de afaceri şi comerciale. Ansamblul SOLUMNIA se află la 10 minute de Aeroportul Internaţional şi la 7 minute de centrul comercial şi de afaceri al Iaşului.

Alege noile spaţii de birouri din ansamblul mixt SOLUMNIA şi creşte randamentul afacerii tale: 0771 195 095 www.solumnia.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dicţionar politic 2021 (II)

Cătălin ONOFREI

Dicţionar politic 2021 (II)

Cuvântul specific anului 2021 este „trădare”. Dacă ar fi să-l personalizez, mi-aş imagina un păpuşoi uriaş, blond, cam stricat, ce repetă sacadat, ori de câte ori îl scapi cu fundul în sus, pe-se-de, pe-se-de, pe-se-de…

Filmuletul zilei

opinii

Paradoxul australian

Briscan ZARA

Paradoxul australian

Nu zic să accepţi pe oricine îţi bate în poartă, mai ales acum că stai într-un cartier select, curat, pretenţios, ai iarba tunsă la milimetru, în casă miroase a levănţică şi nu găseşti fir de praf nicăieri, dar trebuie totuşi trasată o linie între democraţie reală şi abuz democratic, cu damf de tiranie.

Echilibristică pe grămăjoara de monede

Cristina DANILOV

Echilibristică pe grămăjoara de monede

Banii - investiţii şi decizii de afaceri - sunt de obicei legaţi de domeniul matematicii, finanţelor şi statisticii, datele indică de fiecare dată când guvernele lumii se apleacă asupra lor unde ar trebui să dirijeze resursele financiare pentru ca întreaga societate să atingă un anumit nivel de prosperitate. Dar, în familie, lucrurile stau puţin altfel, oamenii nu iau decizii financiare doar pe foaie de calcul. Le iau după cină, uneori la un pahar de vin sau după ce au terminat treburile casnice, ţinând cont de priorităţi, intenţii, dorinţe, de istoria personală, de propria lor viziune asupra viitorului, de egoul lor, în fine, de marketingul, de promoţiile şi stimulentele salariale.

Mic tratat despre proasta guvernare (I)

Mihai DORIN

Mic tratat despre proasta guvernare (I)

La doi ani de la debutul pandemiei, în România putem face un succint bilanţ. Aceasta a prilejuit developarea realităţilor social-politice, instituţionale şi a mentalităţilor specifice unei societăţi întârziate. Metoda comparativă înlesneşte clarificarea diferenţelor de abordare a crizelor între societăţile incluzive şi cele extractive. Fără a intra în detalii, precizăm că societăţile incluzive sunt cele care edifică instituţii creative, dinamice, democratice şi predictibile, iar cele extractive sunt rezultatul selecţiei nedemocratice, prin intermediul unor soluţii opace, din interiorul cercurilor vicioase ale puterii.

pulspulspuls

Cine este ieşeanca ce va lua locul ocupat cândva de madam Beatrix? E de bine!

Cine este ieşeanca ce va lua locul ocupat cândva de madam Beatrix? E de bine!

Pentru că auzim că multă şi zbuciumată curiozitate a mai trezit zilele trecute pontul nostru legat de faptul că viitoarea şefă a Operei ieşene, în locul amicului lui Chirică, ar urma să fie o madamă de bine din târg apropiată de partidoi, iacătă că pe azi avem ceva date mai concrete, în afară de genul viitoarei şefe, adicătelea cel femeiesc, despre care vedem că a creat atâta vâlvă. 

Caricatura zilei

Pantaloni

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X