Soluţii pentru ridicarea şi transportul sarcinilor: transpaleti, stivuitoare
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 13.06.2021

Soluţii pentru ridicarea şi transportul sarcinilor: transpaleti, stivuitoare

GALERIE
Foto-articol
  • Foto-articol
- +

În Romania ultimilor ani, o dată cu dezvoltarea semnificativă a intreprinzătorilor mici si mijlocii, o creştere spectaculoasă a avut loc în sectorul terţiar, cel al serviciilor. Una din ramurile în plina dezvoltare este reprezentată de transportul de mărfuri.

Indiferent de specificul activităţii, mica industrie sau servicii de transport mărfuri, cu toţii avem de ridicat şi transportat diferite colete, echipamente, materiale etc. mai uşoare sau mai grele. Uzual, pentru a realiza aceste aplicaţii de ridicare si transport, se recomandă utilizarea unor echipamente care sa minimizeze efortul oamenilor şi să creasca productivitatea activităţii.

Pentru a veni in sprijinul intreprinzatorilor care doresc eficientizarea activităţii prin utilizarea de echipament de ridicare si transport, maşiniunelte.store.ro pune la dispoziţia acestora o gamă extrem de variată de astfel de echipamente, precum: transpaleţi (de la transpaleţi standard, cu furci joase, cu furci lungi, până la transpaleţi electrici, cu cântar şi imprimantă), stivuitoare (electrice şi manuale), mese cu lift (staţionare, mobile, hidraulice), platforme cu role, şasiuri de transport, pârghii cu role, seturi de încărcare şi transport pentru greutăţi mari, cricuri (manuale şi hidraulice) etc.

Pentru a sprijini clientul în alegerea soluţiei optime pentru nevoile sale (alegerea tipului de echipament, sarcinii maxime, înălţimii maxime de ridicare, spaţiu necesar de manevrare etc.) echipa masiniunelte.store.ro vă asistă pentru a identifica corect cea mai bună soluţie pentru bugetul şi necesităţile afacerii dumneavoastră.

Oferta cuprinzătoare a masiniunelte.store.ro în ceea ce priveste echipamentul de ridicare şi transport şi experienţa îndelungată a echipei de vânzari vă garantează alegerea soluţiei optime.

Gama de echipamente pentru ridicare şi transport comercializată prin magazinul online  se adresează în primul rând intreprinzătorilor mici şi mijlocii şi  companiilor care au ca obiect de activitate transportul şi manipularea mărfurilor, dar nu neglijează nici alte companii ce au nevoie de astfel de echipamente, precum magazine de desfacere sau depozite de mărfuri,  oferind soluţii pentru ridicarea şi transportul diferitelor colete, în functie de tipul aplicaţiei, dimensiunile şi greutăţile ce trebuie ridicate sau mutate.

Ca principală gama de echipamente comercializată, la fel ca utilajele pentru prelucrare lemnului, utilajele pentru prelucrarea metalului si utilajele pentru prelucrarea  tablei, majoritatea echipamentelor de ridicare şi transport oferite sunt cele din oferta companiei Bernardo, fapt ce garantează calitatea din Austria.

Suportul tehnic de specialitate oferit gratuit, promptitudinea în a răspunde solicitării clienţilor, garanţia şi service-ul oferit şi permanenta comunicare cu clientul sunt câteva din recomandarile masiniunelte.store.ro ca partener de incredere pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra şi care garantează păstrarea calităţii serviciilor la cele mai bune preţuri de pe piaţa de profil.

În cazul în care doriţi să achiziţionaţi un dispozitiv de ridicare şi transport dar nu ştiţi cu exactitate ce tip de echipament se potriveşte afacerii dumneavoastră, contactaţi echipa masiniunelte.store.ro.

Dacă doriţi un partener serios pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră, soluţia este masiniunelte.store.ro. Informaţii tehnice suplimentare referitoare la gamele de echipamente comercializate şi nu numai precum şi  alte noutăţi pot fi consultate pe blogul nostru de specialitate.

masiniunelte.store.ro – aproape de clienţii noştri!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Lăsaţi selecţionerii în pace

Nicolae GRECU

Lăsaţi selecţionerii în pace

Din 2008 încoace, la naţională a fost o permanentă foşgăială browniană, o revoluţie permanentă troţkistă, din care n-a ieşit nimic bun.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (I)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (I)

Autorul reia seria de foiletoane dedicate amintirilor din copilărie. De data aceasta, mecanismul nostalgic este focalizat spre iniţierea în arta umilă a pescuitului cu undiţa.

Maica Siluana, aşa cum... ne-a cunoscut

pr. Constantin STURZU

Maica Siluana, aşa cum... ne-a cunoscut

O ştiam cu mult înainte de a o întâlni. În 1997, tânărul ieromonah Nichifor Horia, actualmente PS Nichifor Botoşăneanul, îmi încredinţa, spre lectură şi zidire, un manuscris. Era povestea unei convertiri, cu însemnări de jurnal, cu multe reflecţii şi zbateri existenţiale. În fapt, o adevărată spovedanie. Semna cu pseudonim nu pentru că nu avea puterea asumării unei mărturisiri publice, ci pentru că nu dorea să atragă atenţia asupra ei. În pofida discreţiei, avea să devină din ce în ce mai cunoscută.

Online în pandemie

Ciprian IFTIMOAEI

Online în pandemie

Statistici privind accesul populaţiei la tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.

pulspulspuls

Poveste de sară pentru micuţi, cu zâne blonde şi miliardari de la cumătrie

Poveste de sară pentru micuţi, cu zâne blonde şi miliardari de la cumătrie

Ehehee, dragilor, oare cum să facem noi şi să dregem pe azi, uichend fiind, să nu vă plictisim sau încrunţim frunţile tot cu nărozii din politichii, ci doar cu mondenităţi locale şi vesele, dar nici să ne depărtăm prea tare de subjectul zilei, ăla pentru care mulţi nădragi tremură de vreo două zile pe la palatul cel roznovan, dar şi mai jos, spre sediul din Podu Roş (hop: iaca şi rima!)? 

Caricatura zilei

Răposat reclamant

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.