anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Soluţii pentru ridicarea şi transportul sarcinilor: transpaleti, stivuitoare

GALERIE
Foto-articol
 • Foto-articol
- +

În Romania ultimilor ani, o dată cu dezvoltarea semnificativă a intreprinzătorilor mici si mijlocii, o creştere spectaculoasă a avut loc în sectorul terţiar, cel al serviciilor. Una din ramurile în plina dezvoltare este reprezentată de transportul de mărfuri.

Indiferent de specificul activităţii, mica industrie sau servicii de transport mărfuri, cu toţii avem de ridicat şi transportat diferite colete, echipamente, materiale etc. mai uşoare sau mai grele. Uzual, pentru a realiza aceste aplicaţii de ridicare si transport, se recomandă utilizarea unor echipamente care sa minimizeze efortul oamenilor şi să creasca productivitatea activităţii.

Pentru a veni in sprijinul intreprinzatorilor care doresc eficientizarea activităţii prin utilizarea de echipament de ridicare si transport, maşiniunelte.store.ro pune la dispoziţia acestora o gamă extrem de variată de astfel de echipamente, precum: transpaleţi (de la transpaleţi standard, cu furci joase, cu furci lungi, până la transpaleţi electrici, cu cântar şi imprimantă), stivuitoare (electrice şi manuale), mese cu lift (staţionare, mobile, hidraulice), platforme cu role, şasiuri de transport, pârghii cu role, seturi de încărcare şi transport pentru greutăţi mari, cricuri (manuale şi hidraulice) etc.

Pentru a sprijini clientul în alegerea soluţiei optime pentru nevoile sale (alegerea tipului de echipament, sarcinii maxime, înălţimii maxime de ridicare, spaţiu necesar de manevrare etc.) echipa masiniunelte.ro vă asistă pentru a identifica corect cea mai bună soluţie pentru bugetul şi necesităţile afacerii dumneavoastră.

Oferta cuprinzătoare a masiniunelte.ro în ceea ce priveste echipamentul de ridicare şi transport şi experienţa îndelungată a echipei de vânzari vă garantează alegerea soluţiei optime.

Gama de echipamente pentru ridicare şi transport comercializată prin magazinul online  se adresează în primul rând intreprinzătorilor mici şi mijlocii şi  companiilor care au ca obiect de activitate transportul şi manipularea mărfurilor, dar nu neglijează nici alte companii ce au nevoie de astfel de echipamente, precum magazine de desfacere sau depozite de mărfuri,  oferind soluţii pentru ridicarea şi transportul diferitelor colete, în functie de tipul aplicaţiei, dimensiunile şi greutăţile ce trebuie ridicate sau mutate.

Ca principală gama de echipamente comercializată, la fel ca utilajele pentru prelucrare lemnului, utilajele pentru prelucrarea metalului si utilajele pentru prelucrarea  tablei, majoritatea echipamentelor de ridicare şi transport oferite sunt cele din oferta companiei Bernardo, fapt ce garantează calitatea din Austria.

Suportul tehnic de specialitate oferit gratuit, promptitudinea în a răspunde solicitării clienţilor, garanţia şi service-ul oferit şi permanenta comunicare cu clientul sunt câteva din recomandarile masiniunelte.ro ca partener de incredere pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra şi care garantează păstrarea calităţii serviciilor la cele mai bune preţuri de pe piaţa de profil.

În cazul în care doriţi să achiziţionaţi un dispozitiv de ridicare şi transport dar nu ştiţi cu exactitate ce tip de echipament se potriveşte afacerii dumneavoastră, contactaţi echipa masiniunelte.ro.

Dacă doriţi un partener serios pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră, soluţia este masiniunelte.ro. Informaţii tehnice suplimentare referitoare la gamele de echipamente comercializate şi nu numai precum şi  alte noutăţi pot fi consultate pe blogul nostru de specialitate.

masiniunelte.ro – aproape de clienţii noştri!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Într-un fel chiar şi Eurovisionul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Cântăreţul cântăreţilor

Briscan ZARA

Cântăreţul cântăreţilor

Era o situaţie aproape incredibilă. E ca şi cum ai accepta la un concert de operă pe cineva care nu are voce decât de cântat sub duş, doar că să primească şi acela un salariu, din milă, din compasiune sau vreun interes. De fapt nu cred că exagerez dacă zic că în asta constau de fapt eşecurile pe bandă rulantă din toate domeniile de activitate din această ţară: lipsa de profesionalism a oamenilor.

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Cristina DANILOV

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Avem o provocare imensă, tocmai conștientizăm că sinuciderea există, că este o situație care necesită intervenție urgentă, că depășește situația în care cineva vrea doar să atragă atenția. Am auzit pe cineva spunând „Hai să vorbim despre sinucidere ca să nu mai vorbim despre sinucideri”, așa că va trebui, că ne place sau nu, să vorbim despre asta.

Preşedintele îngrijorării noastre

Mihai DORIN

Preşedintele îngrijorării noastre

Trăim vremuri grele, războiul e la fruntarii, starea de sărăcie şi depresie a populaţiei se adânceşte, iar ca un blestem cu repetiţie, clasa politică a coborât la cel mai de jos nivel de competenţă din toată istoria noastră post-decembristă. 

pulspulspuls

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Stimaţi ieşeni, vă oferim pe astăzi un pasaj, unul mic dar tare interesant, din rechizitoriul care a dus la condamnarea la 10 ani a fostului premare de Bucureşti Sorin Oprescu. 

Caricatura zilei

Grătar la bloc, în balcon

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X