Soluţii pentru ridicarea şi transportul sarcinilor: transpaleti, stivuitoare
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 05.03.2021

Soluţii pentru ridicarea şi transportul sarcinilor: transpaleti, stivuitoare

GALERIE
Foto-articol
  • Foto-articol
- +

În Romania ultimilor ani, o dată cu dezvoltarea semnificativă a intreprinzătorilor mici si mijlocii, o creştere spectaculoasă a avut loc în sectorul terţiar, cel al serviciilor. Una din ramurile în plina dezvoltare este reprezentată de transportul de mărfuri.

Indiferent de specificul activităţii, mica industrie sau servicii de transport mărfuri, cu toţii avem de ridicat şi transportat diferite colete, echipamente, materiale etc. mai uşoare sau mai grele. Uzual, pentru a realiza aceste aplicaţii de ridicare si transport, se recomandă utilizarea unor echipamente care sa minimizeze efortul oamenilor şi să creasca productivitatea activităţii.

Pentru a veni in sprijinul intreprinzatorilor care doresc eficientizarea activităţii prin utilizarea de echipament de ridicare si transport, maşiniunelte.store.ro pune la dispoziţia acestora o gamă extrem de variată de astfel de echipamente, precum: transpaleţi (de la transpaleţi standard, cu furci joase, cu furci lungi, până la transpaleţi electrici, cu cântar şi imprimantă), stivuitoare (electrice şi manuale), mese cu lift (staţionare, mobile, hidraulice), platforme cu role, şasiuri de transport, pârghii cu role, seturi de încărcare şi transport pentru greutăţi mari, cricuri (manuale şi hidraulice) etc.

Pentru a sprijini clientul în alegerea soluţiei optime pentru nevoile sale (alegerea tipului de echipament, sarcinii maxime, înălţimii maxime de ridicare, spaţiu necesar de manevrare etc.) echipa masiniunelte.store.ro vă asistă pentru a identifica corect cea mai bună soluţie pentru bugetul şi necesităţile afacerii dumneavoastră.

Oferta cuprinzătoare a masiniunelte.store.ro în ceea ce priveste echipamentul de ridicare şi transport şi experienţa îndelungată a echipei de vânzari vă garantează alegerea soluţiei optime.

Gama de echipamente pentru ridicare şi transport comercializată prin magazinul online  se adresează în primul rând intreprinzătorilor mici şi mijlocii şi  companiilor care au ca obiect de activitate transportul şi manipularea mărfurilor, dar nu neglijează nici alte companii ce au nevoie de astfel de echipamente, precum magazine de desfacere sau depozite de mărfuri,  oferind soluţii pentru ridicarea şi transportul diferitelor colete, în functie de tipul aplicaţiei, dimensiunile şi greutăţile ce trebuie ridicate sau mutate.

Ca principală gama de echipamente comercializată, la fel ca utilajele pentru prelucrare lemnului, utilajele pentru prelucrarea metalului si utilajele pentru prelucrarea  tablei, majoritatea echipamentelor de ridicare şi transport oferite sunt cele din oferta companiei Bernardo, fapt ce garantează calitatea din Austria.

Suportul tehnic de specialitate oferit gratuit, promptitudinea în a răspunde solicitării clienţilor, garanţia şi service-ul oferit şi permanenta comunicare cu clientul sunt câteva din recomandarile masiniunelte.store.ro ca partener de incredere pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra şi care garantează păstrarea calităţii serviciilor la cele mai bune preţuri de pe piaţa de profil.

În cazul în care doriţi să achiziţionaţi un dispozitiv de ridicare şi transport dar nu ştiţi cu exactitate ce tip de echipament se potriveşte afacerii dumneavoastră, contactaţi echipa masiniunelte.store.ro.

Dacă doriţi un partener serios pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră, soluţia este masiniunelte.store.ro. Informaţii tehnice suplimentare referitoare la gamele de echipamente comercializate şi nu numai precum şi  alte noutăţi pot fi consultate pe blogul nostru de specialitate.

masiniunelte.store.ro – aproape de clienţii noştri!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

„Ajutorul” rusesc

Radu POPESCU

„Ajutorul” rusesc

Mai întâi se discreditează orice ajutor venit din partea României şi a Uniunii Europene, chiar dacă este vorba despre un vaccin omologat în Uniunea Europeană şi care este administrat gratuit populaţiei, pentru ca, ulterior, problema apărută să fie „rezolvată” prin importul a 1.000.000 de doze Sputnik din Rusia, vaccin care apoi va fi administrat, doar contra cost şi printr-o reţea comercială privilegiată, tuturor celor care vor să nu se îmbolnăvească de COVID.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

De la un martie la altul

Alexandru CĂLINESCU

De la un martie la altul

După un an la capătul căruia am văzut că, graţie inteligenţei umane, răul îşi are totuşi leac, e cazul să dăm prioritate lucidităţii, să ne dezbărăm de spaimele iraţionale şi să reîncepem, treptat, să trăim. Normal.

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

George PLEȘU

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

E timpul ca generaţia noastră să ofere o actualizare a identităţii oraşului prin construirea unei noi clădiri care să devină un reper (landmark) pentru comunitate, un punct de atracţie pentru vizitatori şi o ancoră pe harta regiunii, un atu în competiţia cu alte oraşe de talie similară din această zonă a Europei.

Odiseea, „la feminin”?

Nicolae CREŢU

Odiseea, „la feminin”?

Un titlu de carte, în librărie: Odiseea povestită de Penelopa, Circe, Calypso şi celelalte (Ed. Trei, 2020), de Marilu Oliva, trad. Beatrice Baciu. La ce să te aştepţi oare? Feminism, revendicativ, cu „retuşuri”, fie mai blânde, fie brutale, aduse epopeei homerice? Sau, şi mai rău, vreo tentativă de „rescriere” cu efect de intruziune „naratorială”, voit sau nu, „justiţiar” desfigurator? 

pulspulspuls

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

Ehehe, cred că nu se poate să nu ştiţi vorba aia a românului, stimaţi telespectatori: găgăuţă, dacă nu-i fudul, parcă nu e găgăuţă destul. Taare dreptate mai are şi românul ăsta necunoscut câteodată, zău aşa... 

Caricatura zilei

Dosar clasat

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.