Somn uşor cu o amenajare diafană în dormitor
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Somn uşor cu o amenajare diafană în dormitor

GALERIE
caramida aparenta Brikston klinkeramenajare caramida aparenta brikston klinkeramenajari interioarecaramida aparenta brikstoncaramida aparenta antichizata oud brabant
 • caramida aparenta Brikston klinker
 • amenajare caramida aparenta brikston klinker
 • amenajari interioare
 • caramida aparenta brikston
 • caramida aparenta antichizata oud brabant
- +

Ai observat faptul că atunci când nu dormi suficient, te simţi mai slăbit, apatic şi lipsit de chef? Eficienţa, starea de bine, relaxarea, chiar şi frumuseţea sunt efectele unui somn odihnitor.


Întrucât locul unde ne odihnim are un impact major asupra sănătăţii şi vieţii noastre, este important să acordăm atenţia necesară amenajării sale.

În primul rând, evită factorii perturbanţi, precum televizorul sau jocurile video. Dormitorul este un spaţiu al relaxării, iar cele mai sus menţionate îşi au locul în camera de zi. Şi dezordinea este un factor care te poate priva de un somn liniştit. O cameră ordonată îţi dă o stare de bine şi te destinde.


 
Totodată, asigură o aerisire corespunzătoare încăperii, astfel încât să ai un somn odihnitor. O variantă utilă pentru climatizarea corespunzătoare a dormitorului o constuie utilizarea unui sistem de ventilaţie a aerului. Pentru canalul de ventilaţie îţi recomandăm soluţiile Brikston: cărămizile CV D şi racordul pentru canal.

Un alt factor necesar pentru un somn liniştit constă în atenţia acordată amenajării pereţilor. Culorile foarte închise sau stridente sunt deseori un factor de stres olfactiv. Optează pentru culori diafane, calde, plăcute la vedere. Cremul, bejul sau arămiul sunt opţiuni ideale pentru dormitor.


 
Una dintre soluţiile distincte din punct de vedere estetic constă în amenajarea dormitorului cu cărămizii aparentă Brikston klinker. Farmecul incondunfabil al cărămizii aparente te va cuceri la prima vedere! Disponibilă în două variante, modernă şi antichizată şi obţinută prin arderea diferitelor tipuri de argilă, cărămida aparentă este un mod original de a integra natura în proiectul tău de amenajare.

Deşi este comercializată în peste 47 de nuanţe, pentru amenajarea dormitorului îţi recomandăm paletele de culori Solaris (nuanţele Santorini, Crem sau Corum), Rose (White Cellar, Old Castle sau Ligure) şi Perla (cu nuanţele Argentis sau Leiden). Culorile delicate ale gamelor menţionate sunt o invitaţie la relaxare şi confort.


 
Mai mult decât atât, cu cărămida aparentă poţi amenaja dormitorul, astfel încât să spună povestea casei tale. Notele personale pe care le oferă produsele ceramice sunt inconfundabile. Fiind un realizat prin metode tradiţionale, diferenţele de ton şi abaterile dimensionale reprezintă o trăsătură specifică. Aceste imperfecţiuni caracteristice klinkerului sunt ideale pentru crearea unei atmosfere boeme în căminul tău!

Pentru a completa aspectul rafinat, o opţiune demnă de luat în considerare constă în amenajarea dormitorului cu obiecte din lemn sau în culori naturale.

Celor pentru care noaptea este un sfetnic bun, le recomandăm utilizarea unei veioze cu o lumină slabă, de veghe.

Aşadar, pentru un somn liniştit, amenajaţi-vă dormitorul într-un mod plăcut, care inspiră linişte şi relaxare!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Temă

Cătălin ONOFREI

Temă

Test de reflecţie cognitivă: deliberare versus intuiţie.

Filmuletul zilei

opinii

Epilare inghinală

Briscan ZARA

Epilare inghinală

Sunt multe studii despre cum afectează psihologia omului ceea ce vedem, auzim, simţim din exterior. La fiecare întindere de coardă are loc o excitare a neuronilor care provoacă senzaţii neplăcute persoanei, dar dacă lucrurile se repetă, neplăcerea dispare încetul cu încetul şi apare o oarecare toleranţă la acea senzaţie, poate chiar e înlocuită cu plăcere. Nu mai eşti afectat, nu te mai impresionează în sens rău. Asta nu înseamnă că devii mai puternic, ci mai nesimţit, mai rigid, mai greu impresionabil.

Ocupare, şomaj şi câştiguri salariale în judeţul Iaşi

Ciprian IFTIMOAEI

Ocupare, şomaj şi câştiguri salariale în judeţul Iaşi

Articolul din această săptămână, ceva mai tehnic decât precedentele, demonstrează cu date statistice că, înainte de declanşarea pandemiei de COVID-19, nu a existat o criză a forţei de muncă în judeţul Iaşi.

New York, metropola vizionară

Mihai DORIN

New York, metropola vizionară

Conduita americană în raport cu celelalte civilizaţii ale lumii are şi o inevitabilă dimensiune imperială, însă felul în care ei au înţeles să valorifice cultura, rafinamentul, patriotismul, şi, nu în ultimul rând banii cetăţenilor în serviciul public, mărturiseşte despre măreţia naţiunii şi despre spirit vizionar. Pentru că în niciun alt loc din lume, patrimoniul cultural nu s-a îmbogăţit precum în America, prin râvna şi voinţa liberă a cetăţenilor educaţi şi prosperi. Statul este doar managerul acestui concept cultural.

pulspulspuls

Costel l-a bătut pe Măricel ca pe fasole. Iacătă ce scor de maidan: 11 la 6!

Costel l-a bătut pe Măricel ca pe fasole. Iacătă ce scor de maidan: 11 la 6!

Băbăetee băă, pfiu, pfiuu, pfiuuuu.... Ia’n fiţi atenţi aicea la băiatu’ pe ce se mai cheltuie bănuţul ieşenilor, că poate pe asta nu o ştiaţi! 

Caricatura zilei

Urna

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.