Somn uşor cu o amenajare diafană în dormitor
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Advertorial

Somn uşor cu o amenajare diafană în dormitor

GALERIE
caramida aparenta Brikston klinkeramenajare caramida aparenta brikston klinkeramenajari interioarecaramida aparenta brikstoncaramida aparenta antichizata oud brabant
 • caramida aparenta Brikston klinker
 • amenajare caramida aparenta brikston klinker
 • amenajari interioare
 • caramida aparenta brikston
 • caramida aparenta antichizata oud brabant
- +

Ai observat faptul că atunci când nu dormi suficient, te simţi mai slăbit, apatic şi lipsit de chef? Eficienţa, starea de bine, relaxarea, chiar şi frumuseţea sunt efectele unui somn odihnitor.


Întrucât locul unde ne odihnim are un impact major asupra sănătăţii şi vieţii noastre, este important să acordăm atenţia necesară amenajării sale.

În primul rând, evită factorii perturbanţi, precum televizorul sau jocurile video. Dormitorul este un spaţiu al relaxării, iar cele mai sus menţionate îşi au locul în camera de zi. Şi dezordinea este un factor care te poate priva de un somn liniştit. O cameră ordonată îţi dă o stare de bine şi te destinde.


 
Totodată, asigură o aerisire corespunzătoare încăperii, astfel încât să ai un somn odihnitor. O variantă utilă pentru climatizarea corespunzătoare a dormitorului o constuie utilizarea unui sistem de ventilaţie a aerului. Pentru canalul de ventilaţie îţi recomandăm soluţiile Brikston: cărămizile CV D şi racordul pentru canal.

Un alt factor necesar pentru un somn liniştit constă în atenţia acordată amenajării pereţilor. Culorile foarte închise sau stridente sunt deseori un factor de stres olfactiv. Optează pentru culori diafane, calde, plăcute la vedere. Cremul, bejul sau arămiul sunt opţiuni ideale pentru dormitor.


 
Una dintre soluţiile distincte din punct de vedere estetic constă în amenajarea dormitorului cu cărămizii aparentă Brikston klinker. Farmecul incondunfabil al cărămizii aparente te va cuceri la prima vedere! Disponibilă în două variante, modernă şi antichizată şi obţinută prin arderea diferitelor tipuri de argilă, cărămida aparentă este un mod original de a integra natura în proiectul tău de amenajare.

Deşi este comercializată în peste 47 de nuanţe, pentru amenajarea dormitorului îţi recomandăm paletele de culori Solaris (nuanţele Santorini, Crem sau Corum), Rose (White Cellar, Old Castle sau Ligure) şi Perla (cu nuanţele Argentis sau Leiden). Culorile delicate ale gamelor menţionate sunt o invitaţie la relaxare şi confort.


 
Mai mult decât atât, cu cărămida aparentă poţi amenaja dormitorul, astfel încât să spună povestea casei tale. Notele personale pe care le oferă produsele ceramice sunt inconfundabile. Fiind un realizat prin metode tradiţionale, diferenţele de ton şi abaterile dimensionale reprezintă o trăsătură specifică. Aceste imperfecţiuni caracteristice klinkerului sunt ideale pentru crearea unei atmosfere boeme în căminul tău!

Pentru a completa aspectul rafinat, o opţiune demnă de luat în considerare constă în amenajarea dormitorului cu obiecte din lemn sau în culori naturale.

Celor pentru care noaptea este un sfetnic bun, le recomandăm utilizarea unei veioze cu o lumină slabă, de veghe.

Aşadar, pentru un somn liniştit, amenajaţi-vă dormitorul într-un mod plăcut, care inspiră linişte şi relaxare!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vremea păcatelor, era păcătoşilor

Nicolae GRECU

Vremea păcatelor, era păcătoşilor

Eliminarea campionilor României din CCE (Cupa Calicilor Europei) este momentul suprem al umilinţei fotbalului autohton. Să sperăm că mai rău nu se poate.

Filmuletul zilei

opinii

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (III)

Eugen MUNTEANU

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (III)

Argumentaţia autorului în favoarea editării ştiinţifice a textelor vechi se sprijină în acest foileton pe prezentarea unei iniţiative nefericite de a edita Pravila de la Govora (1640), monument important al vechii culturi româneşti.

Despre post

pr. Constantin STURZU

Despre post

Postul nu este doar o perioadă mai specială a anului liturgic, ci şi şansa de a ne reevalua viaţa, pregătind sau operând deja schimbări adecvate voii divine. Postul îmi stârneşte dorul după libertatea cea în Dumnezeu. Postul dă gust vieţii. 

Capitalismul privit şi înţeles ca hiperobiect (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Capitalismul privit şi înţeles ca hiperobiect (I)

În articolul de astăzi, voi rezuma o serie de idei, opinii şi conjecturi legate de capitalism formulate de Horia-Roman Patapievici, în cadrul unei excelente conferinţe susţinută la Bursa de Valori Bucureşti acum fix 5 ani.

pulspulspuls

O dramoletă înduioşătoare între un domn bine şi o doamnă directoare

O dramoletă înduioşătoare între un domn bine şi o doamnă directoare

O întâmplare înduioşătoare s-a petrecut în urmă cu câteva săptămâni pe holurile liceului negruzzist, o dramoletă cu nuanţe adolescentine, dar trăită de personagii în toată firea din târgul acesta atât de dulce. 

Caricatura zilei

Statuie pentru europarlamentarul Rareș Bogdan

Rares Bogdan nu este iubit doar la Iasi (oras pentru care a facut atât de multe lucruri în calitatea sa de europarlame (...)

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.