De Business

Punem punctul pe știi

Sorin Grindeanu, despre compania Tarom: La Bruxelles e în analiză o cerere de ajutor de stat

marți, 30 noiembrie 2021, 21:26
1 MIN
 Sorin Grindeanu, despre compania Tarom: La Bruxelles e în analiză o cerere de ajutor de stat

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat că este în analiză alocarea sumei de 90 milioane de euro Tarom, din partea Comisiei Europene, bani care ar ajuta foarte multe această companie. Grindeanu a adăugat că se fac eforturi ca Tarom să rămână o companie "a românilor".

"În acest moment, la Bruxelles e în analiză o cerere de ajutor de stat, din partea Comisiei. Sunt optimist, vorbim de 90 de milioane care, ca infuzie, ar ajuta foarte mult compania. Trebuie şi acolo să vedem cum să nu mai ajungem în situaţii de acest tip, iar Tarom să rămână o companie proprie, a noastră, a românilor. Sunt şi alte state care au avut, care nu mai au companii”, a declarat Sorin Grindeanu, la Antena 3, după ce a fost întrebat care sunt soluţiile pentru salvarea companiei aeriene Tarom.

Ministrul Transporturilor a adăugat că este optimist că aceşti bani vor fi alocaţi de către Comisia Europeană. "Sunt optimist că vom primi ok-ul de la Bruxelles, pe ajutorul pentru compania Tarom”, a precizat Grindeanu.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii