Sorin Iacoban, candidat PRO România: Cu 3 Prim-Miniștri în echipă, avem soluțiile pentru a ieși din criză!(P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 27.01.2021

Comunicat de Presă

Sorin Iacoban, candidat PRO România: Cu 3 Prim-Miniștri în echipă, avem soluțiile pentru a ieși din criză !(P)

GALERIE
Iacoban
  • Iacoban
- +

Cei mai trecuți prin vârstă dintre noi își aduc aminte cu neplăcere de greaua perioadă optzecistă și de crunta tranziție a anilor ’90, însă tinerii vor avea un șoc imens dacă lucrurile merg așa în continuare. Cum îl vor depăși, rămâne de văzut, dar sper să nu fie cazul să îl trăiască.

Suntem singurul partid din România care are în echipă 3 Prim-Miniștri: Iurie Leancă, propunerea pentru Senat la Iași și Victor Ponta și Călin Popescu-Tăriceanu la București.
 
Deficitul bugetar crește în neștire, iar asta înseamnă un singur lucru: Sărăcie în masă. Criză economică. Realist vorbind, din păcate aceasta va lovi până la urmă în toți românii, de la IMM-uri până la bugetele primăriilor de comune și orașe, de la șomeri la oamenii activi.
 
Bolnavii din spitale și aparatul sanitar plâng că nu mai este oxigen. Am ajuns în nefericitul moment când doctorii aleg cine trăiește și pe cine vor avea pe conștiință, deși nu este nici măcar vina lor, ci a proastei guvernări liberale.
 
România are acum toate sectoarele economice oprite și plutește în derivă. Nu știm când va apărea vaccinul și, la cum conduce Guvernul PNL, sincer eu nu cred că vom avea parte de o gestionare competentă atunci când acesta va fi disponibil. Iar până una alta, uitați că anumite țări deja se luptă cu valul 3 al pandemiei și vorbim de o chestiune de timp până când acesta va ajunge și în România care deja a clacat în totalitate.
 
Victor Ponta a scos țara din criză în 2012. A crescut salariile, pensiile, alocațiile, a creat locuri de muncă și a scăzut taxele. Avem nevoie de redresare economică, iar Ponta are experiență și pricepere să facă acest lucru. Din păcate se dovedește că liberalii se pricep cel mai bine la austeritate și tăierea bugetelor, dar cu 3 Prim-Miniștri și o armată de specialiști în spate, noi putem aduce țara pe drumul prosperității și dezvoltării.
 
Programul anticriză al echipei PRO România este foarte clar:
 
1. Venitul minim garantat pentru toți românii cu venituri sub 2000 RON pe lună;
 
2. Sprijin financiar pentru toate firmele românești mici și mijlocii, reducerea TVA-ului, anularea unor obligații fiscale, amânarea ratelor bancare;
 
3. Program Național de Testare și decontarea tuturor testelor și medicamentelor pentru COVID-19;
 
4. Redeschiderea școlilor ținând cont că acestea nu reprezintă cu adevărat focare de virus;
 
5. Redarea demnității militarilor, prin aplicarea integrală a legii 223/2015.
 
Cu aceste măsuri ieșim împreună din criză și nu lăsăm pe nimeni în urmă.
 
Pentru Iași, pentru România!
 
Comandat de PRO ROMÂNIA organizația județeană Iași, cod mandatar financiar 11200008

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Summitul democraţiilor

Lucian DÎRDALA

Summitul democraţiilor

Mai ales dacă summitul democraţiilor va prefaţa forme durabile de cooperare, singura modalitate de evitare a cacofoniei va fi aceea ca Washingtonul să recurgă la metode mai vechi şi mai puţin ortodoxe de obţinere a consensului, cum ar fi plăţile colaterale şi exprimările mai răstite.

Filmuletul zilei

opinii

Moroii comunismului

Florin CÎNTIC

Moroii comunismului

Mai mulţi prieteni de dreapta mi-au reproşat discret textul tăios despre Donald Trump spunându-mi că, astfel, dau apă la moară neomarxismului agresiv al stângii americane şi europene. Deşi resping cocoloşirea fostului preşedinte sub acest motiv fals şi inadecvat, m-am gândit totuşi să reiau un text publicat aici în urmă cu şapte ani în care deconstruiam „nostalghia” după nazismul roşu.

Conferinţa

Radu PĂRPĂUȚĂ

Conferinţa

Conferinţa se poate intitula cam aşa: Protuberanţele adâncurilor la clasicii moderni sau De la parabolicul inteligenţei prezumţioase la trăirea abisalului echivoc (jur că titlul e autentic). Cred că nu ar fi de lepădat nici Influenţa stâlpilor de telegraf asupra ciclului menstrual la raţe sau, şi mai bine, Influenţa paralelismului şinelor de cale ferată asupra ciclului menstrual la ciorile de pe traverse.

Felicia Donceanu

Alex VASILIU

Felicia Donceanu

Prezenţa sporadică a muzicii academice româneşti în repertoriile filarmonicilor şi teatrelor lirice din ţară este, din 1990 până acum, o realitate. Câte o aniversare sau comemorare, o întâmplare, prezenţa rară a unui compozitor la pupitrul orchestrei simfonice din ţară pentru a oferi publicului o lucrare proprie (Sabin Păutza) mai aduc aminte publicului că în România există o cultură muzicală de excepţională valoare. Un nume care ar merita cu prisosinţă să fie mai bine cunoscut este al Feliciei Donceanu.

pulspulspuls

Hopa: iată cine a mai ratat la mustaţă tratamentul cu chişleac din piaţă!

Hopa: iată cine a mai ratat la mustaţă tratamentul cu chişleac din piaţă!

Gata, încă una şi mă duc, vorba reclamei: azi am zis să închidem în sfârşit subiectul spumos al banalului chişleac de pe augusta persoană e lui Peni Hill, vorba unui amic, dar nu înainte de a vă mai spune una mică, prin ricoşeu, despre acest tratament lactat în zi festivă. 

Caricatura zilei

Ivermectină

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.