Sorin Iacoban: Demisia guvernului PNL pentru corupție, mușamalizare și nepăsare!(P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de Presă

Sorin Iacoban: Demisia guvernului PNL pentru corupție, mușamalizare și nepăsare!(P)

GALERIE
Sorin-Iacoban
  • Sorin-Iacoban
- +

Mor oamenii nu doar de COVID, ci ard de vii. De fapt arde o țară întreagă! Demisia, guvernanți incompetenți și iresponsabili! Demisia de urgență până nu ne omorâți pe toți și rămâneți doar voi între voi să vă asigurați unii pe alții că totul este sub control!

În urma unui incendiu într-o spațiu privat, la Colectiv, Guvernul Ponta și-a înaintat demisia. În urma acestui incendiu într-un spital public, al statului român, cinstit ar fi ca Guvernul Orban să își înainteze demisia la prima oră și să se retragă din viața politică. Ce vină a avut Ponta ca au scăpat artificiile de sub control?

La 5 ani de la Colectiv, nu a fost nimeni în stare să reformeze sistemul medical românesc, astfel că trimitem în continuare răniții în Belgia. Schimbarea a 8 manageri la spitalul din Neamț s-a materializat în haos și tragedie, în timp ce ne spuneți că totul este sub control. Pentru cine este sub control? Pentru că România este acum avion fără pilot.

Spitalul de la Lețcani este și acum cu probleme foarte grave, l-ați jucat ba prin Maricel Popa, ba prin Costel Alexe, și tot nu ați rezolvat nimic! L-ați exploatat în scop pur electoral! Va veni o notă de plată scumpă pe 6 Decembrie.

Domnule Tătaru, să vă fie rușine până la cer și înapoi pentru declarațiile ticăloase pe care le-ați făcut, insultând oamenii de rând care își duc traiul de pe o zi pe alta în timp ce voi vă împărțiți funcțiile. La spitalul din Neamț a fost numit un politician ca manager, nu un doctor. Ce părere aveți, domnule Ministru?

Nu, domnule Tătaru, nu sunt toți românii vinovați pentru ce s-a întâmplat. Vinovații au un nume, un prenume, o funcție. Dacă în 2015 acesta a fost premierul Victor Ponta, acum acesta este premierul Ludovic Orban împreună cu toți cei numiți politic să gestioneze pandemia și toate problemele adiacente. Când arde un bar e vina premierului, când arde un spital e vina bieților români de rând? Nu, domnule Tătaru. Este vina voastră! Fiți bărbați, asumați-o și lăsați-i pe alții la cârmă că ați dus noțiunea de incompetență la un nivel de neimaginat.

Consiliul Județean Neamț, se laudă președintele acestuia, PSDist-ul Ionel Arsene, a investit peste 20 de milioane de lei în ultimii 2 ani pentru dotare cu aparatură medicală. N-ați fost în stare să dotați spitalele cu niște senzori de fum și niște prize adecvate. Pentru că nu ați lucrat niciunul cu specialiști, ci cu politruci. 

Tot Arsene susține clar că peste 90% din spitalele din România nu au norme ISU la 5 ani după Colectiv. Iohannis spune sec că este o imensă tragedie. Alo, oameni buni, știm cu toții că este o imensă tragedie. De ce a evitat să răspundă sincer dacă se poate repeta această tragedie, rezumându-se la un ,,Doamne ferește!”?

Demisia Orban! Corupția ucide!

Comandat de PRO ROMÂNIA organizația județeană Iași, cod mandatar financiar 11200008

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.