Sorin Iacoban, PRO România Iași: Momentul adevărului (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 17.01.2021

Comunicat de Presă

Sorin Iacoban, PRO România Iași: Momentul adevărului (P)

GALERIE
Sorin-Iacoban
  • Sorin-Iacoban
- +

Am fost zilele acestea prin județ, printre ieșenii de rând, să le aflu lipsurile și cum văd ei lucrurile. Am stat de vorbă cu ieșenii de peste tot și am simțit că mă uitam în oglindă, sunt nemulțumiți de exact aceleași lucruri ca și mine – impostura din administrație, incompetența, asumare a deciziilor și fuga de responsabilitate în cel mai meschin mod, blamarea adversarilor politici în locul prezentării unor reușite proprii, pentru că acestea nu există. 

Eu, ca Parlamentar și Consilier Local, m-am luptat pentru oameni și având mereu ușa deschisă pentru oricine, am luat în seamă și m-am zbătut pentru aceștia. Am inițiat legi și proiecte care și astăzi își văd efectul în viața oricărui cetățean al României și îl ajută în mod direct. 

Nu am avut și nu am dosare, toată activitatea mea a fost transparentă și în folosul tuturor oamenilor din această țară. Atunci când am văzut că partidul din care făceam parte a luat o cale greșită, am fost printre puținii care s-au ridicat și au obiectat, fapt ce mi-a a adus excluderea, dar mi-a păstrat verticalitatea.

Sunt un om de stânga și de aceea am rămas în același spectru, fără să fiu traseist, de data aceasta alături de echipa lui Victor Ponta.

În PRO România, și vorbim de un partid nou, suntem oameni competenți atât la nivel național cât și la nivel local, cel puțin aici în județul Iași, și vă garantez că avem cea mai bună echipă dintre toate partidele.

Am convingerea sinceră că românii au înțeles că vremurile s-au schimbat și că scrutinul din 6 Decembrie este un test al maturității pentru întreaga națiune, acum când avem de a face cu cea mai dificilă perioadă de după 1989. 

Din discuțiile cu oamenii am înțeles că sunt epuizați de toate știrile negative, de toată presiunea socială, populația este obosită și are nevoie de un suflu de energie și de o nouă abordare a vremurilor, pe care PRO România o poate aduce după ziua alegerilor.

Pe 6 Decembrie, Parlamentul și Guvernul trebuie schimbate, de aceea vă chem să votăm PRO România Iași!

Comandat de PRO ROMÂNIA organizația județeană Iași, cod mandatar financiar 11200008

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăvara din ianuarie

Nicolae GRECU

Primăvara din ianuarie

Pericolul de îngheţare şi pericolul de carantină pun în primejdie desfăşurarea Ligii I conform graficului.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Unul dintre cei mai proeminenţi promotori ai „corectitudinii politice”, ideologie larg răspândită în mediile academice şi în mass media occidentale, este lingvistul american Noam Chomsky. O parte din ideile sale politice sunt analizate în articolul de faţă.

Dar cine „le are cu Biserica”?

pr. Constantin STURZU

Dar cine „le are cu Biserica”?

Acum o lună, mai exact pe 16 decembrie, au fost publicate rezultatele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetări Sociologice LARICS, în parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte şi cu Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (ISPRI) al Academiei Române. Desfăşurată sub titulatura „Barometrul vieţii religioase”, cercetarea vine să evidenţieze şi ce impact a avut, din perspectivă religioasă, 2020 (anul „pandemic”) asupra populaţiei. 

Filozofie coruptă

arh. Ionel OANCEA

Filozofie coruptă

Într-o viziune grosolană despre normalitate se poate aprecia că administraţia comunistă era mai funcţională ca cea de astăzi. Pentru obţinerea unui act administrativ puteai merge la audienţe la diverşi tovarăşi cu funcţii dispuşi, de regulă, să te asculte. Dacă nu, existau cel puţin două chei universale capabile să facă minuni, pachetul de Kent sau de cafea naturală. Ajuta, la fel de mult, nepotismul, cunoştiinţele, bunii amici din lanţul slăbiciunilor atât de bine surprins în celebra schiţă a lui Caragiale.

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

Mușchi

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.