Soţia agresivă, evacuată din locuinţa comună. "Bea si mă bate", se plânge soţul
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Soţia agresivă, evacuată din locuinţa comună. "Bea si mă bate", se plânge soţul

Când să fie dată afară din casă, bărbatul oropsit s-a răzgândit: a implorat instanţa să nu-i mai ia nevasta de lângă el.

GALERIE
sotie agresiva
  • sotie agresiva
- +

Un soţ terorizat de nevastă nu se hotărăşte dacă vrea să o evacueze din locuinţa comună sau nu. Bărbatul, cu un handicap grav, invalid de ambele picioare şi cu o stare de sănătate precară, a cerut la sfârşitul lunii trecute sprijinul justiţiei, spunând că a doua sa soţie îl închide în casă fără mâncare, în frig sau, dimpotrivă, cu centrala pornită la maxim, spunând că vrea să-l vadă cum moare sub ochii ei. 

Costică G. a reclamat că în ultimii 6 ani soţia sa îl bate, consumă alcool, nu-i permite să-şi ia medicamentele şi pleacă de-acasă zile în şir. În zilele când e trează, se comportă normal, dar aceasta s-ar întâmpla doar o dată pe săptămână. Prima soţie i-a decedat, ca şi copilul pe care îl aveau împreună. Femeia, Floarea G., nu s-a prezentat în instanţă şi nici nu a formulat întâmpinare. De altfel, şi avocatul său, desemnat din oficiu, a precizat că nu a reuşit să ia legătura cu ea, deci singurele sale comentarii pot fi cele bazate pe litera legii şi nu pe cunoaşterea cazului din perspectiva clientei.

Martorul chemat de judecători a confirmat spusele soţului, arătând că acesta a apelat de multe ori la el pentru a supravieţui. Ca urmare a celor aflate, magistraţii Judecătoriei au decis emiterea unui ordin de protecţie pe o durată de două luni, dispunând evacuarea femeii din locuinţa comună şi obligarea ei la păstrarea unei distanţe minime de 50 de metri faţă de soţul său. Bărbatul a făcut însă apel împotriva sentinţei, în faţa Tribunalului, de pe o poziţie diametral opusă. După emiterea sentinţei Judecătoriei, Costică G. A anunţat că renunţă la acţiunea împotriva soţiei sale. Magistraţii Tribunalului nu au avut altă variantă decât să aprobe renunţarea şi să dispună anularea sentinţei iniţiale.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Protestele din Cuba creează probleme curentului radical progresist din America (I)

Alexandru LĂZESCU

Protestele din Cuba creează probleme curentului radical progresist din America (I)

Atunci când ţările în care se aplică politicile socialiste intră invariabil într-o criză profundă, ajung în ruină economică şi la proteste reprimate brutal ampla falangă progresistă din zona politică, academică şi din mass media din Occident ne explică că motivul este că acolo nu se aplica cu adevărat socialismul.

Filmuletul zilei

opinii

Măşti şi autografe

Nichita DANILOV

Măşti şi autografe

Şi asta fiindcă sinuciderea trebuie să te aducă mai aproape de credinţa în sine şi de Dumnezeu. „V-a trecut vreodată prin cap că sinuciderea ar putea dezonora moartea?“, se întreabă el.

Note şi notaţii de (pe) la ţară

Michael ASTNER

Note şi notaţii de (pe) la ţară

Pe front

Grădinile Aramidei şi sărutul de la Alecsandri

Dana ȚABREA

Grădinile Aramidei şi sărutul de la Alecsandri

Deunăzi, doi tineri se sărutau în faţa Teatrului. Cu gesturi tandre care se profilau în aer, suspendate câteva fracţiuni de secundă în spaţiul dintre ei, lasciv, aproape ostentativ şi puţin histrionic. Teatrul lui Ovidiu Lazăr nu este deloc astfel. Cultul regizor ieşean e creator de eseuri scenice, metaforice şi cu toate acestea încărcate de raţionalitate. Poetic, dar totuşi abstract. Interesat de actualitate, dar cu toate acestea mai interesat de interioritatea imponderabilă a personajelor sale schiţă din monologurile regăsite în cânticelele comice ale lui Alecsandri.

pulspulspuls

Noi tabere la liberali: bam-bam! Iaşul pare acum chiar pe lângă

PULS

Noi tabere la liberali: bam-bam! Iaşul pare acum chiar pe lângă

Când credeau şi liberalii noştri de la Iaşi că măcar pe jumate tot or să fie în tabăra câştigătoare, căci oricum jumatea lui Muraru merge cu Cîţu, iar jumatea lui Alexe se duce cu Orban, hop că dinspre Bucureşti vin veşti care răstoarnă toată calimera de la Iaşi.

Caricatura zilei

Drona auto

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.