Ai început curăţenia de Paşti? Termo-Service Iaşi îţi spală covoarele
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Ai început curăţenia de Paşti? Termo-Service Iaşi îţi spală covoarele

GALERIE
sediu termoservice
  • sediu termoservice
- +

Un serviciu de curăţare a covoarelor, montarea de tâmplărie PVC chiar şi în rate, dar şi posibilitatea plăţii facturilor online sunt cele mai noi oferte ale societăţii Termo-Service Iaşi, în această primăvară. Termo-Service va presta aceste servicii oriunde pe raza oraşului.

Pe lângă serviciul propriu-zis de curăţare, instituţia oferă şi posibilitatea de a prelua şi preda covoarele la domiciliul ieşenilor. Solicitarea acestui serviciu se face la reprezentantul Termo-Service din zona de domiciliu a clientului, acesta având posibilitatea de a alege modul de predare al covoarelor, fie la Administraţia de Clădiri de care aparţine, fie poate solicita ca o echipă să vină să-l ia de acasă. Clientul va achita 6 lei/mp în cazul în care duce el însuşi covorul la Administraţia de Clădiri de care aparţine. Tariful va fi de 7 lei/mp atunci când covorul este preluat de la domiciliul clientului.

Un alt mare avantaj oferit de Termo-Service îl constituie faptul că ieşenii pot opta pentru achitarea contravalorii lucrării de curăţare pe lista de plată şi nu doar la primirea covoarelor. Termenul de livrare este de până la 7 zile de la data predării, specificat în bonul de comandă, alături de numele clientului, adresa de livrare şi eventualele recomandări.

Cel de-al doilea serviciu ce va fi lansat de Termo – Service este cel de montare a tâmplăriei din PVC pentru uşi, ferestre, balcoane, intrări în scări. Montajul este efectuat de formaţii de lucru special instruite ale companiei. Şi în acest caz, clientul poate achita contravaloarea lucrării pe lista de plată, în rate.

Tot din această, Termo-Service lansează un nou website. Acesta va cuprinde informaţii despre societate, punctele de lucru şi serviciile oferite, documente utile clienţilor, linkuri către site-uri de folos, ştiri, comunicate. Odată cu lansarea acestuia, instituţia subordonată municipalităţii va oferi şi posibilitatea de a accesa şi plata online, direct din cont. Astfel, orice client al Termo-Service ce deţine un card poate efectua plata direct din contul său, pe site.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Alexandru LĂZESCU

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Încercând să revină la formulele tradiţionale de abordare în chestiunea conflictului israeliano-palestinian, formule care au eşuat de fiecare dată în trecut, şi la negocierile cu Iranul, administraţia Biden nu a făcut decât să destabilizeze şi mai mult situaţia din regiune facilitând probabil ascensiunea grupării teroriste Hamas.

Filmuletul zilei

opinii

Eu, El, Supremul

Nichita DANILOV

Eu, El, Supremul

În ciuda dansului diplomatic mai mult sau mai puţin impus din afară, fiecare parte stă la cotitură şi aşteaptă ca partea adversă să facă un pas greşit şi să clacheze.

Plugarul şi moartea

Dana ȚABREA

Plugarul şi moartea

Nu e foarte evident ce se petrece în Plugarul şi moartea deoarece, dincolo de revolta protagonistului faţă de fenomenul morţii - o revoltă deopotrivă disperată şi sfidătoare - sau de justificările aduse de personajul Moartea, nu avem o poveste aşa cum poate ne-am fi aşteptat. Cu toate acestea, datorită proiecţiilor şi a filmărilor, unele realizate de sus, a modului în care se jonglează cu decorul din scenă şi cu cel proiectat, deşi oarecum static, luând forma unei meditaţii de scenă, spectacolul are un ritm al său, chiar dacă unul mai mult interior, la care contribuie culorile, formele, hiperbolele artistice (imagini supradimensionate) şi sunetele.

Cale bătută de la ţară la oraş

Michael ASTNER

Cale bătută de la ţară la oraş

Gata. Bagajele-s făcute.

pulspulspuls

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

PULS

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Caricatura zilei

Rabla

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.