anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

vineri, 27.01.2023

Advertorial

Spații clasa A pentru activități medicale, cu facilități și dotări de top, în cea mai concentrată zonă de business a Iașului (P)

GALERIE
01 - UR slide spatii IS 2120x1200_0102 - UR sp med IS 16x9 1103 - UR sp med IS 16x9_1004 - UR slide spatii IS 16x9_1805 - UR slide spatii IS 16x9_1606 -UR slide spatii IS 16x9_13
 • 01 - UR slide spatii IS 2120x1200_01
 • 02 - UR sp med IS 16x9 11
 • 03 - UR sp med IS 16x9_10
 • 04 - UR slide spatii IS 16x9_18
 • 05 - UR slide spatii IS 16x9_16
 • 06 -UR slide spatii IS 16x9_13
- +

Ready for BUSINESS from 2022: situat în zona centrală, verde, lângă cea mai importantă zonă comercială și de business a Iașului, cu acces facil, rapid, atât către centru cât și către alte obiective de interes.

Spații medicale - zonă centrală - acces facil - mediu de lucru sănătos și sigur

Clădiri sustenabile - facilități & dotări de top - amenajare custom made - sisteme BMS

- peste 50% din necesarul anual de energie electrică al spațiilor este asigurat din surse proprii regenerabile - sistem fotovoltaic 16kWp;

- climatizare prin sisteme eficiente energetic, tip VRV - asigură obținerea unui climat perfect atât vara prin funcția de răcire cât și iarna prin funcția de  încălzire;

- spațiile vor putea beneficia de sisteme de ventilare centralizate cu recuperare de căldură și filtrare de aer;

- contorizare individuală a energiei* prin sistem de tip BMS** (Building Management System) - oferă posibilitatea controlului inteligent și gestiunea consumurilor din aplicația dedicată (Loxone);

- stație de încărcare a mașinilor electrice, stație care de asemenea va fi alimentată din surse proprii regenerabile.

* cu excepția sistemului de climatizare unde consumul electric se va împărți între chiriași în funcție de suprafața închiriată.

** fiecare chiriaș va putea vizualiza în aplicație inclusiv consumul repartizat pentru sistemul HVAC.

Spații medicale în clădiri de clasa A, la standarde înalte de calitate ale construcției, sustenabilitate și eficiență energetică - ansamblul UNIQUE Residence din str. Sf. Andrei nr. 7-9, zona Palas *

Conceput după cele mai exigente standarde de siguranță și confort, ansamblul UNIQUE Residence Sf.Andrei pune la dispoziție pentru închiriere apartamente in regim hotelier și facilități de business în zona de parter și demisol - spații pentru activități medicale (centre, clinici medicale, laboratoare /puncte de preluare analize medicale, cabinete medicale, de nutriție, veterinare, stomatologice etc.):

- spații moderne și versatile - amenajare custom made;

- clădiri noi la standarde înalte de calitate ale construcției, sustenabilitate și eficiență energetică;

- flexibilitate funcțională maximă - optimizarea resurselor de spațiu și lumină naturală disponibile;

- pune la dispoziție toate premisele pentru un fit-out corect și confort pentru angajați;

- asigură compatibilități cu dotări Premium, fit-out-uri de nivel Gold, Platinum.

* Investițiile imobiliare în zonele centrale asigură randamente corecte cu grad ridicat de securizare - proprietăți cu o valoare care se menține în timp și chiar crește constant.

Contact direct la dezvoltator: 0724 329 355

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt așteptărilor fiecăruia! FB: @UniqueResidenceRO

Detalii apartamente și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

OPENAI: despre viitorul luminos al şcolii

Ioan Alexandru TOFAN

OPENAI: despre viitorul luminos al şcolii

Cumva, punctişorul ne readuce la realitate: adică cu capul în nori, acolo unde le şade bine celor care pornesc pe drumul cunoaşterii. Ne provoacă, aşadar, să căutăm sensul şi nu informaţia, culoarea şi nu doar forma lumii. Să înţelegem în profunzime, nu să stăpânim, mongolic, depărtările. Cum spunea Marin Tarangul, să privim lumea, nu doar să o vedem.

opinii

Conservator? De ce nu…

Alexandru CĂLINESCU

Conservator? De ce nu…

Dacă odinioară mi se reproşa că eram prea atras de „nou”, iată că recent am fost etichetat drept „conservator”. Cum termenul are, pentru cei care l-au folosit, o conotaţie negativă, m-am întrebat în ce măsură mi se potriveşte şi dacă trebuie numaidecât să văd în asta un defect. Nu sunt, în mod clar, un „tradiţionalist”, nu mă cramponez de valori ce par - şi adesea chiar sunt - anacronice, am oroare de închistările dogmatice şi de tezismul rudimentar. În acelaşi timp constat că da, sunt zone unde agresivitatea „progresistă” mă crispează şi unde dispariţia unor criterii (morale, estetice etc.) mă deprimă.

IoT

Neculai SEGHEDIN

IoT

Adică Internet of Things (IoT), adică Internetul lucrurilor, sau, mai convingător spus, Internetul tuturor lucrurilor. Acest concept desemnează reţeaua de obiecte fizice, care conţin senzori, software şi alte tehnologii, în scopul conectării şi schimbului de date cu alte dispozitive şi sisteme de pe Internet. Lucrurile care se conectează pe Internet sunt, de exemplu, autoturisme, obiecte de uz casnic, sisteme de iluminat, sisteme de alarmă, sisteme de producţie industrială etc.

„Dezumanizarea” femeii Canaanence

pr. Constantin STURZU

„Dezumanizarea” femeii Canaanence

Într-un text publicat acum zece ani, atrăgeam atenţia asupra unor tendinţe extrem de îngrijorătoare pentru viitorul umanităţii. Din păcate, ele se adeveresc pe zi ce trece. Enumeram atunci, nu neapărat într-o ordine anume: promiscuitatea şi vulgaritatea, violenţa şi decăderea morală, transformarea omului în utilizator de tehnică performantă, concomitent cu pierderea accentuată a intimităţii, înmulţirea alimentelor tot mai chimizate şi creşterea gradului de dependenţă faţă de medicamente şi multe, multe alte elemente care indică un anumit grad de dezumanizare programată.

pulspulspuls

Iată-l pe marele politician ieşean care se milogea să urce pe scenă, lângă boşi!

Iată-l pe marele politician ieşean care se milogea să urce pe scenă, lângă boşi!

La cererea publicului continuăm pe astăzi miniseria de întâmplări haioase petrecute la Iaşi cu ocazia Zilei Unirii, dragi telespectatori. 

Caricatura zilei

Second Hand Germania

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Un raport al Universitatii “Babes Bolyai” din Cluj Napoca a stabilit ca teza de doctorat a ministrului de Interne este plagiata. Credeti ca Lucian Bode sa demisioneze?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.