Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

duminica, 03.03.2024

Spații cu specificații de top pentru birouri de ultimă generație în zona Palas (P)

GALERIE
01 - UR slide spatii IS 2120x1200 0302 - UR slide spatii IS 16x9_1203 - UR slide spatii IS 16x9_1804 - UR slide spatii IS 16x9_1005 - UR slide spatii IS 16x9_0506 - UR slide spatii IS 16x9_09 d
  • 01 - UR slide spatii IS 2120x1200 03
  • 02 - UR slide spatii IS 16x9_12
  • 03 - UR slide spatii IS 16x9_18
  • 04 - UR slide spatii IS 16x9_10
  • 05 - UR slide spatii IS 16x9_05
  • 06 - UR slide spatii IS 16x9_09 d
- +

Facilități de business pentru spații de lucru de ultimă generație - UNIQUE Residence Sf.Andrei pune la dispoziție spre închiriere spații Shell & Core pentru birouri și activități comerciale

Proiectat pentru a răspunde în fapt celor mai exigente cerințe, ansamblul Made To Measure UNIQUE Residence din str. Sf.Andrei nr.7-9, cu dotări și niveluri de echipare Premium, este destinat atât segmentului rezidențial cât și celui de business.

Cu un regim de înălțime al clădirilor D+P+5E,7E, nivelurile de la parter și demisol, dedicate spațiilor pentru birouri sau activități comerciale, asigură dotări superioare, specifice unui univers concentrat pentru business, pentru un spațiu de lucru corect, de ultimă generație:

- energie electrică asigurată din surse proprii regenerabile - 50%-80% din necesarul anual din sistem fotovoltaic 16kWp;

- sisteme de control & management, echipări automatizate - fiecare spațiu poate fi dotat cu sistem BMS;

- facilități și dotări pentru aer de calitate - mediu de lucru sănătos;

- spații de servicii, terase și spații verzi - stație de încărcare a mașinilor electrice.

Oportunitate pentru randamente investiționale superioare - spații Core & Shell cu caracteristici și specificații de top, pentru birouri & activități comerciale:

- facilități ce se potrivesc unor largi tipologii de afaceri;

- spații moderne și versatile - amenajare custom made;

- clădiri noi la standarde înalte de calitate ale construcției, sustenabilitate și eficiență energetică;

- flexibilitate funcțională maximă - optimizarea resurselor de spațiu și lumină naturală disponibile;

- pune la dispoziție toate premisele pentru un fit-out corect și confort pentru angajați;

- asigură compatibilități cu dotări Premium, fit-out-uri de nivel Gold, Platinum;

- grad ridicat de securizare investițională.

Investițiile imobiliare în zonele centrale asigură randamente corecte cu grad ridicat de securizare - proprietăți cu o valoare care se menține în timp și chiar crește constant.

Contact direct la dezvoltator: 0724329355

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt așteptărilor fiecăruia! FB: @UniqueResidenceRO

Detalii apartamente și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Tehnologia şi hoţia

Nicolae GRECU

Tehnologia şi hoţia

Pe lângă fapul că sistemele VAR sunt la început de drum şi disponibile la progres, ai noştri manageri de la FRF şi-au furat căciulile preferând softuri ieftine şi proaste.

opinii

Împăratul e (din nou) gol!

Lucian LEUȘTEAN

Împăratul e (din nou) gol!

I se spune Dumnezeu. Sau Împăratul. Nu acceptă să fie contrazis. I se pare că e de neînlocuit. Deși e în prag de pensie, vrea al treilea mandat la conducerea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Se laudă continuu cu marile lui realizări. Tocmai i s-a tipărit o carte de 300 de pagini în cadrul căreia ne explică cele 80 de cazuri în care ne-a făcut un mare bine. Nu a existat nicio situație, evident, în care să fi greșit. Nu a călcat strâmb niciodată vreme de opt ani. Nici nu prea îl merităm, la cât de bun e. Cine îl critică nu e doar un ingrat, ci chiar un potențial infractor. Pentru că el e Legea, e singurul care o înțelege și o explică neofiților, adică nouă, tuturor celorlalți. E Tudorel Toader.

Spaţiul sacru (2)

arh. Ionel OANCEA

Spaţiul sacru (2)

Pentru a răspunde la întrebarea „în ce măsură utilizarea unui nou material de construcţie în arhitectura bisericilor poate duce la viziuni înnoitoare fără ca procesul să producă discontinutăţi în tradiţia spaţiului sacru”, îmi pare relevantă povestea bisericii de lemn din Albac, satul martirului Horia, el însuşi meşter în construirea bisericilor de lemn. 

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

Alexandru CĂLINESCU

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

E drept că cele două partide, dar mai ales PSD-ul, au datorii mari faţă de Iohannis: le-a înlesnit (ce zic: le-a năşit) alianţa şi a facilitat instalarea PSD-ului în poziţie de forţă. După ce că au un bilanţ jalnic, cele două mandate ale lui Iohannis ne aruncă înapoi, în vremurile partidului unic. Dar cine putea bănui, în 2014, ce voia să însemne, pentru Iohannis, o guvernare „pas cu pas”?

pulspulspuls

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

E uichend azi, atunci fără politichie, aşa cum am stabilit! ca să ne tihnească, şi să mai şi râdem olecuţă, nu numai să ne încruntăm, nu-i aşa. Iar pe azi, dacă tot a început şi primăvara calendaristică, am zis să facem şi noi aicea o ediţie tematică: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţii. Deci, să începem!

Caricatura zilei

Mărțișor

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri