anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 02.10.2022

Spații cu specificații de top pentru birouri de ultimă generație în zona Palas (P)

GALERIE
01 - UR slide spatii IS 2120x1200 0302 - UR slide spatii IS 16x9_1203 - UR slide spatii IS 16x9_1804 - UR slide spatii IS 16x9_1005 - UR slide spatii IS 16x9_0506 - UR slide spatii IS 16x9_09 d
 • 01 - UR slide spatii IS 2120x1200 03
 • 02 - UR slide spatii IS 16x9_12
 • 03 - UR slide spatii IS 16x9_18
 • 04 - UR slide spatii IS 16x9_10
 • 05 - UR slide spatii IS 16x9_05
 • 06 - UR slide spatii IS 16x9_09 d
- +

Facilități de business pentru spații de lucru de ultimă generație - UNIQUE Residence Sf.Andrei pune la dispoziție spre închiriere spații Shell & Core pentru birouri și activități comerciale

Proiectat pentru a răspunde în fapt celor mai exigente cerințe, ansamblul Made To Measure UNIQUE Residence din str. Sf.Andrei nr.7-9, cu dotări și niveluri de echipare Premium, este destinat atât segmentului rezidențial cât și celui de business.

Cu un regim de înălțime al clădirilor D+P+5E,7E, nivelurile de la parter și demisol, dedicate spațiilor pentru birouri sau activități comerciale, asigură dotări superioare, specifice unui univers concentrat pentru business, pentru un spațiu de lucru corect, de ultimă generație:

- energie electrică asigurată din surse proprii regenerabile - 50%-80% din necesarul anual din sistem fotovoltaic 16kWp;

- sisteme de control & management, echipări automatizate - fiecare spațiu poate fi dotat cu sistem BMS;

- facilități și dotări pentru aer de calitate - mediu de lucru sănătos;

- spații de servicii, terase și spații verzi - stație de încărcare a mașinilor electrice.

Oportunitate pentru randamente investiționale superioare - spații Core & Shell cu caracteristici și specificații de top, pentru birouri & activități comerciale:

- facilități ce se potrivesc unor largi tipologii de afaceri;

- spații moderne și versatile - amenajare custom made;

- clădiri noi la standarde înalte de calitate ale construcției, sustenabilitate și eficiență energetică;

- flexibilitate funcțională maximă - optimizarea resurselor de spațiu și lumină naturală disponibile;

- pune la dispoziție toate premisele pentru un fit-out corect și confort pentru angajați;

- asigură compatibilități cu dotări Premium, fit-out-uri de nivel Gold, Platinum;

- grad ridicat de securizare investițională.

Investițiile imobiliare în zonele centrale asigură randamente corecte cu grad ridicat de securizare - proprietăți cu o valoare care se menține în timp și chiar crește constant.

Contact direct la dezvoltator: 0724329355

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt așteptărilor fiecăruia! FB: @UniqueResidenceRO

Detalii apartamente și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Tradiţionalul sacrificiu al Cupei României

Nicolae GRECU

Tradiţionalul sacrificiu al Cupei României

Dacă nu va fi câştigat, şi încă concludent, meciul cu Minaur, o echipă slăbuţă şi obosită, care a făcut turul României de dragul Cupei, ar fi adevărata ruşine pentru fotbalul ieşean.

opinii

Seimeni (XVI). Școala (4)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XVI). Școala (4)

Reluând evocarea satului natal, autorul încearcă să reînvie prin cuvinte primii ani de școală.

Paranoia autorităţii

arh. Ionel OANCEA

Paranoia autorităţii

Dintotdeauna comunităţile şi-au impus reguli de convieţuire. Într-un sat tradiţional românesc funcţionau cu rigoare, chiar dacă nu erau scrise şi nu exista un aparat administrativ pentru impunerea lor. Oamenii se considerau egali în faţa lui Dumnezeu, prin urmare casele erau aproape identice, realizate după acelaşi proiect ancestral cu minore influenţe alogene contemporane construirii.

Cu ochii larg închişi

Alexandru CĂLINESCU

Cu ochii larg închişi

Unele evenimente din ultima vreme, mai ales aşa-zisele „referendumuri” organizate de ruşi în terioriile ocupate, m-au făcut să-mi reamintesc de un text pe care l-am publicat în urmă cu nouăsprezece ani. Îl reiau aici, în ideea că el va arăta, o dată în plus, că liderul de la Kremlin este, în tot ce face, de o nesmintită şi sinistră consecvenţă.

pulspulspuls

City managerul oraşului, domnul Petru Movilă, a patentat o aplicaţie prin care poţi câştiga 50 de ron pe oră în timpul somnului

City managerul oraşului, domnul Petru Movilă, a patentat o aplicaţie prin care poţi câştiga 50 de ron pe oră în timpul somnului

Chiar aşa stimaţi telespectatori, iată câteva ipostaze de la o abordare revoluţionară a felului în care se pot face afaceri. În prima fotografie, city managerul Petru Movilă lucrează în timpul somnului la o întâlnire de tip conferinţă a pompierilor ieşeni. 

Caricatura zilei

Scăpări de gaze #NordStream5

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.