anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 07.12.2022

Advertorial

Spații pentru activități medicale sau birouri în clădiri sustenabile, cu facilități și dotări de top, în zona Palas (P)

GALERIE
01 - UR slide spatii med IS 2120x1200 0402 - UR slide spatii med IS 16x10 09 d -03 - UR slide spatii med IS 16x9 1404 - UR slide spatii med IS 16x9 1505 - UR slide spatii med IS 16x9 1106 - UR slide spatii med IS 16x9 10 a
 • 01 - UR slide spatii med IS 2120x1200 04
 • 02 - UR slide spatii med IS 16x10 09 d -
 • 03 - UR slide spatii med IS 16x9 14
 • 04 - UR slide spatii med IS 16x9 15
 • 05 - UR slide spatii med IS 16x9 11
 • 06 - UR slide spatii med IS 16x9 10 a
- +

Amplasat în zona Palas, cu acces facil către zonele de interes, conceput după cele mai exigente standarde de siguranță și confort, ansamblul UNIQUE Residence din str. Sf.Andrei nr. 7-9 pune la dispoziție în zona de parter și demisol spații pentru activități medicale sau birouri, în clădiri de clasa A, la standarde înalte de calitate ale construcției, sustenabilitate și eficiență energetică:

- Proiectarea modernă asigura o ocupare extrem de eficientă. Partenerii, chiriașii pot închiria mai puțin spațiu dar care să poată găzdui același număr de persoane în comparație cu o clădire ineficientă.

- SMART Building - componentă cheie a unui viitor în care tehnologia informației și ingeniozitatea umană se combină pentru a produce o economie robustă, cu emisii reduse de carbon, concepută pentru viitor.

- Compartimentarea bine gândită și finisajele interioare excelente creează un mediu plăcut pentru viitorii parteneri, chiriași: o clădire în care oricine se poate simți confortabil să își desfășoare activitățile, oferind în același timp imaginea scontată de companiile de prestigiu.

- Eficiența energetică a instalațiilor & aer de calitate determină reducerea facturilor de energie comparativ cu alte instalații cu eficiență energetică scăzută; cu un efort minim de cost se poate asigura o calitate a aerului mai bună. Peste 50% din necesarul anual de energie electrică este asigurat din surse proprii regenerabile - sistem fotovoltaic 16kWp.

Facilități de business pentru spații de lucru de ultimă generație - UNIQUE Residence Sf.Andrei pune la dispoziție spre închiriere spații pentru activități medicale și birouri.

Cu un regim de înălțime D+P+5E,7E, nivelurile de la parter și demisol - dedicate spațiilor pentru activități medicale (clinici, cabinete, laboratoare) birouri sau activități comerciale - asigură dotări superioare, specifice unui univers concentrat pentru business, pentru un spațiu de lucru corect, de ultimă generație:

- design eficient si flexibil - amenajare custom made;

- echipări de siguranță și confort de nivel superior;

- sisteme de control & management, echipări automatizate - fiecare spațiu poate fi dotat cu sistem BMS;

- facilități și dotări pentru aer de calitate - mediu de lucru sănătos;

- spații de servicii, terase și spații verzi - stație de încărcare a mașinilor electrice.

Contact direct la dezvoltator: 0724329355

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt așteptărilor fiecăruia! FB: @UniqueResidenceRO

Detalii apartamente și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Uniunea Europeană priveşte din nou către sud-est

Lucian DÎRDALA

Uniunea Europeană priveşte din nou către sud-est

În stilul consacrat al summit-urilor desfăşurate sub egida Consiliului European, se va încerca afişarea unei solidarităţi încurajatoare între membrii UE şi partenerii lor din sud-estul Continentului.

opinii

Umbra Regelui

Florin CÎNTIC

Umbra Regelui

Pe 5 decembrie tocmai am comemorat cinci ani de când Mihai I, ultimul monarh constituţional al României, ne-a lăsat mai singuri. După ură viscerală şi bocete ipocrite la catafalc a venit şi vremea uitării împotriva căreia nu putem lupta decât activând memoria scurtă. Ca de exemplu:

Arteziana Balenă din Puşkin

Radu PĂRPĂUȚĂ

Arteziana Balenă din Puşkin

Generaţii şi generaţii de studenţi, care au făcut facultatea în Copoul Iaşilor, desigur că ştiu ce este aceea Balena: fântâna arteziană din campusul Titu Maiorescu (zis de cei mai vechi Puşkin sau, cum zicea o... tovarăşă cu multe fuste - Puşchiu), având conturul unei balene sau, în fine, al unui peştoaice, din părculeţul de lângă căminele de fete de aici. 

Atât de rar - César Franck

Alex VASILIU

Atât de rar - César Franck

La 10 decembrie se vor împlini două secole de la naşterea unuia dintre cei mai importanţi compozitori - César Franck. Aderenţa sa la tehnicile de scriitură clasice şi romantice, inventivitatea, ardenţa emoţională, frumuseţea temelor melodice impresionând instantaneu, imprimându-se definitiv în memorie sunt calităţi ce i-au asigurat autorului francez succesul în timpul vieţii şi pe parcursul timpului.

pulspulspuls

Olecuţă de lecţie de gramatica limbii române pentru cei care-o agresează chiar de ziua ţării

Olecuţă de lecţie de gramatica limbii române pentru cei care-o agresează chiar de ziua ţării

Ehehei, unde-s vremurile când, ca să intri la facultatea de drept, mâncai pe pâine manualele de gramatică a limbii române? 

Caricatura zilei

Austria vrea

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.